Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

yeni oynamaya başladım. önceden cs 1.5 1.6 oynardık bizden büyük abiler koşarken, havada ak-47 awp kullanırlardı ama bi kamyon kod yazarak sekemme vs başarıyorlardı. şimdi burada da bunu yapanlar var. aynı silah aynı mesafe ben sıkıyorum dağa taşa adam ise mübarek o elindeki ak47 yi awp gibi kullanıyor tek kurşun atıyor. işin sırrı yine konsola girilen kodlar mı yoksa mouse mu yoksa bilek mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta adam baya bacağa tutuyor olmasına rağmen sana bakıp yukarı kaldırmamış bile crosshairi. Baya ilk 5 saniye prefire sallamış adam kapıya gibi duruyor daha çok.

Evet kaldırmış, ben de şimdi dikkat ettim. Ama gene de random mouse hareketi de olabilir şu ateş etmeden önce. Sırf şu varsa adamın yaptığı, kimse banlamaz overwatchta bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Kapının soluna tutsa, gördüğü anda çok iyi refleks denir belki de, kapının sağına tutup o refleksi göstermek insanüstü yani, flick falan da yok, dümdüz sıkıyor. Ki dikkat ettiğim kadarıyla farklı saniyelerde prefire atıyor, bir hesap kitap da yok işin içinde. Varsa bile birinde uzak spawna göre, birinde yakın spawna göre prefire atacak, ikisinde de tutturacak falan. Vay ebesinin şeysi arkadaş yani.

Bir de ikinci geçecek adam için crosshair ayarlıyor HS yüksekliğine vs.

Bu baya fishy bence.

1/2 hızda olduğu için tam kestiremiyorum refleks hızını falan da, şu normal hızı olsaydı bile inanılmaz o yani. O refleks değil bildiğin, öyle bir refleks yok. Random prefireları tutmuş olabilir, imkansız değil. Ama o gelecek ikinci adama göre crosshair ayarlaması daha fishy bence.
Sosyal ağlarda paylaş

sizi süpheye düşürdükleri için zaten banlanmadan yüzlerce oyun oynuyor adamlar.

prefire direk boşluğa tutan cok görmedim ben, sol kapı sınırına tutuyorlar ki kapıda görünce reflex gösterme şansı olsun, bu adam baya öküz gibi ortaya koymus crosu, ekrana x-ray girince tepki verip düzeltiyor zaten videoda.

baya wh tertemiz VACation
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da Overwatch'ta gidip bu kadar random WHsiz de gelişebilecek bir olaya düşünmeden basamazsın.

O zaman şansa bala smokea sıkıp adam vuran herkesi banlayalım gitsin.

Adam "Dur lan çok alçak tutuyorum ben şunu biraz kaldırayım" demiş olabilir. Fishy, doğru. Ama "%100 WH bu" denilebilecek bir durum yok gene de.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kritik 3 eli hile ile kazansan oyun senin zaten, eko falan oldu mu arkasından 2 el zaten toparlanamıyor karşı taraf sonra gg. Ben sanane. Com da 1 ay hile ile oynamıştım, 2. Bitirmiştim oynadığım ay ladder vardı hatırlayan var mı bilmiyorum. Ucankaz olsun maddog olsun markiz olsun herkesle oynuyordum CS ustası adminlerin gözünün önünde, biri bile şüphelenmiyordu ya da yakalayamıyorlardı farketseler de..
Sosyal ağlarda paylaş

İşte zaten sorun "Oha nasıl vurdu", WH için yeterli bir kanıt değil. Aç Youtube'da highlights videolarını, yarısı WH olabilir. Ben bile kendi replaylerimi izlerken, "Bunu kimse şikayet etmemiştir inşallah, mis gibi WH kokuyor bu" dediğim oluyor.

Aim assistin kanıtı nasıl bir turda 5 deagle HS atan adam değilse, WH'nin kanıtı da bu değil. Roundun 45. saniyesi olsa WH lan işte derdim, ama round başında B'ye koşan adama prefire mucizevi bir şey değil. Aynı oyunda 2 kere tutturamazsın diye bir şey yok.

Not enough evidence bence her türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...