Odeon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7UGUOTCly1A&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 videoyu koyamamışsın ama çok iyiymiş :D "Opened up skybox around Long A double doors, Catwalk and Short" Bunu da çok kafaya takmıştım, iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sdfds http://imgur.com/a/rQHkI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 http://i.imgur.com/wqqN6Di.jpg ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 A site mavi kapı efsane olmuş efsane ahahahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 yeni oynamaya başladım. önceden cs 1.5 1.6 oynardık bizden büyük abiler koşarken, havada ak-47 awp kullanırlardı ama bi kamyon kod yazarak sekemme vs başarıyorlardı. şimdi burada da bunu yapanlar var. aynı silah aynı mesafe ben sıkıyorum dağa taşa adam ise mübarek o elindeki ak47 yi awp gibi kullanıyor tek kurşun atıyor. işin sırrı yine konsola girilen kodlar mı yoksa mouse mu yoksa bilek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 a pleb yammers (2015) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 kardeşim doğru demiş, konsola sen bi cs_onebulletforthehead 1 ve cs_bulletformyvalentine 1 yaz dene bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1u_MSKzAFd8 http://i.imgur.com/NNwS5Du.jpg oynamamak lazım galiba, şöyle vuruşlar yapmasalar bilemiycez kimde hile kimde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 güzel vurmuş asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bundan başka bir sahne var mı adamın hack olduğuna kanıt olabilecek. Tur başında baya default bir prefire noktası şu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Abi şu Video hiç bişi anlatmıyor ya Pardon anlatıyormuş, bi kaç kere izledim adam crossu direk sana doğru kaldırmış sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Hatta adam baya bacağa tutuyor olmasına rağmen sana bakıp yukarı kaldırmamış bile crosshairi. Baya ilk 5 saniye prefire sallamış adam kapıya gibi duruyor daha çok. Evet kaldırmış, ben de şimdi dikkat ettim. Ama gene de random mouse hareketi de olabilir şu ateş etmeden önce. Sırf şu varsa adamın yaptığı, kimse banlamaz overwatchta bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 baya vardı daha smoke'dan filan ya da pre-fire lar.uğraşamadım hepsini kaydetmekle.ama sürekli de vurmuyor, ara ara vuruyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Zaten WH yapan adam gerçekten salak değilse ya da kendine engel olabiliyorsa, yakalaması imkansız gibi bir şey. Yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bir de bunu kaydetmiştim http://www.youtube.com/watch?v=KkdNpNQve-4 iki videoyu da 1/2x hızında kaydettim.normalde kapıda gördüğü anda, basıp vurma şansı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Kapının soluna tutsa, gördüğü anda çok iyi refleks denir belki de, kapının sağına tutup o refleksi göstermek insanüstü yani, flick falan da yok, dümdüz sıkıyor. Ki dikkat ettiğim kadarıyla farklı saniyelerde prefire atıyor, bir hesap kitap da yok işin içinde. Varsa bile birinde uzak spawna göre, birinde yakın spawna göre prefire atacak, ikisinde de tutturacak falan. Vay ebesinin şeysi arkadaş yani. Bir de ikinci geçecek adam için crosshair ayarlıyor HS yüksekliğine vs. Bu baya fishy bence. 1/2 hızda olduğu için tam kestiremiyorum refleks hızını falan da, şu normal hızı olsaydı bile inanılmaz o yani. O refleks değil bildiğin, öyle bir refleks yok. Random prefireları tutmuş olabilir, imkansız değil. Ama o gelecek ikinci adama göre crosshair ayarlaması daha fishy bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 sizi süpheye düşürdükleri için zaten banlanmadan yüzlerce oyun oynuyor adamlar. prefire direk boşluğa tutan cok görmedim ben, sol kapı sınırına tutuyorlar ki kapıda görünce reflex gösterme şansı olsun, bu adam baya öküz gibi ortaya koymus crosu, ekrana x-ray girince tepki verip düzeltiyor zaten videoda. baya wh tertemiz VACation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Tamam da Overwatch'ta gidip bu kadar random WHsiz de gelişebilecek bir olaya düşünmeden basamazsın. O zaman şansa bala smokea sıkıp adam vuran herkesi banlayalım gitsin. Adam "Dur lan çok alçak tutuyorum ben şunu biraz kaldırayım" demiş olabilir. Fishy, doğru. Ama "%100 WH bu" denilebilecek bir durum yok gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ya overwatch'da %100 wh olan adamlar bile 2-3 kere bilerek ölünce söyle bişey oluyor. -oha nasıl vurdu wh -oha o nasıl random shot wh -aaa nasıl öldü, az öncekiler şansmış click on ' not enough evidence' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 zaten 3-4 eli wh/aim ile kazansan momentumu kendi takımına getirsen gerisini kazanıyosun. publar dagılıyo %90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Çok kritik 3 eli hile ile kazansan oyun senin zaten, eko falan oldu mu arkasından 2 el zaten toparlanamıyor karşı taraf sonra gg. Ben sanane. Com da 1 ay hile ile oynamıştım, 2. Bitirmiştim oynadığım ay ladder vardı hatırlayan var mı bilmiyorum. Ucankaz olsun maddog olsun markiz olsun herkesle oynuyordum CS ustası adminlerin gözünün önünde, biri bile şüphelenmiyordu ya da yakalayamıyorlardı farketseler de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 İşte zaten sorun "Oha nasıl vurdu", WH için yeterli bir kanıt değil. Aç Youtube'da highlights videolarını, yarısı WH olabilir. Ben bile kendi replaylerimi izlerken, "Bunu kimse şikayet etmemiştir inşallah, mis gibi WH kokuyor bu" dediğim oluyor. Aim assistin kanıtı nasıl bir turda 5 deagle HS atan adam değilse, WH'nin kanıtı da bu değil. Roundun 45. saniyesi olsa WH lan işte derdim, ama round başında B'ye koşan adama prefire mucizevi bir şey değil. Aynı oyunda 2 kere tutturamazsın diye bir şey yok. Not enough evidence bence her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Liebe said: Ben sanane. Com da 1 ay hile ile oynamıştım :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ahahahha ezik söylüyor bi de. çakma şerif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar