Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yapmayın işte bunu


diaboliq

Öne çıkan mesajlar

lise arkadaşım 93 lü bir kızla ilişki halinde. herif 83 lü. söz yada nişan yapmışlar.
abi ben de yakışıklı falan değilim de şimdi sezarın hakkı sezara kız bildiğin kamyon tekerleği gibi. lan çirkiiiin. konuşmasını hiç duymadım ama ağız yapısından anladığım kadarıyla peltek.

biri anasının .mında diğeri başka bir .mda. long distance relationship. muhtemelen yakın zamanda ayrılırlar.

foto altlarına "canım aşkım bak bu bizim kütüphanemiz olucak"
"bebeğim böyle çocuğumuz olsun" bu arada koydukları bebek fotosundaki bebek mavi gözlü. o ikisinden öyle bebek çıkmaz.

ya adamı sileyim diyorum ama olmuyo işte. o iğrençliklerine bakmak acaip bi zevk veriyor lan. gore fotolara bakmak gibi. rahatsız edici fakat engelliyemiyorum kendimi.

neyse işin özü , olum yapmayın bakın. .m uğruna heder etmeyin kendinizi , heder ediceksniz de bulduğunuz kızda bi kriter olsun anasını satayım. sıfır noktasından karı almayın.

eyyorlamam bu kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Diaboliq birgün içek lan ankaradaysan.

Şu forumun yarısı albümde spor bölümünde anime figürleri arasında 150 kiloluk fotoğraflarını koyarken, kişiselde konudışında da ORGYDEN ORGYE KOŞUYORUM 87 KIZI AYNI ANDA İDARE EDİYORUM PANPA şeklinde takılıyor, ama garbageda senin arada bir çıkan hikayeler çok içten lan ahahah.

diaboliq said:

Yarım saat önce bi müşterinin yanındaydım. Adam da bilgi birikim inanılmaz. Herif uslanmaz bi solcu. Cümle içinde "devinim" kelimesini falan kullanıyo. Gayet düzgün bi türkçesi falan var.

Ben bu adama konuşma sırasında yavşak bi şekilde "manitacılık işleri nası gidiyo abi" diye davar gibi bi soru sordum. Sonra herif resmen çözüldü.

"Bizde manita ne gezer be kardo. Varsa sende ateşlesene abine" dedi. Vay babanın düşmanlarını silkeyim adam karı kız muhabbetini duyunca güngören rapçisine bağladı.

Olum hakikaten bu kadınlar salak ha. Isteseler dünyayı ele geçirip hepimize tecavüz ederler lan. Aslında gayet süper olur bu.

Neyse işin özü sol yumruk havada konuşan adam sağ el daşşakta konuşmaya başladı bi anda. Ilginç.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...