Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 axedice said: TF2 çıktığında bedave değildi 60 tileydi işte orange box la alınca 90 tlye falanmı ne geliyodu hepsi. ben tf2 almıstım sadece, betasındaydı daha oynuyoduk işte canavar gibi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 kac euro bi overwatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 overwatch pahalı içkiler gibi, o fiyata seni kat kat uzun süre götürecek bir sürü içecek alabiliyosun. yani neden 60 abi seni 60euro yapan şey ne? illa 30 yıl mahzende bekletilmiş olman mı? ne kadar fark yaratıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 tf2'nin en iyi şeyi spy overoçta o eksik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Mortis said: Cuce said: bi kez kafamı kaldırıp bakmadım ha haritanın tağınağın ustunde o resim varmıydı ya abi yukarda arkadaş paylaşmış bak, genjinin attığı shurikenler, hanzonun okları var haritada o koskoca resim mi olmayacak das sanırım hem ejderler var hemde hanzoyla genjinin resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 dragons ne kadar güzel bir animasyon olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 illüstrasyonu gerçekten çok hoşuma gitti. Hele en sonda ejderlerin insan formlarının gölgeleriyle bağlanması falan başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 kimler var şimdi 24'ünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 http://i.imgur.com/Xl7UgL9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Cuce said: güzel featurelar var tf2de, medicğin adam edilmesi, mevzunun conq jumptan ibaret olmasının engellenmesi, butun classların adam işe yapar hale gelmesi (az cok), herkeze armor ve nade'in kalkması vs vs boş oyun deil tf2. estetiği yeter (ha 2 sene dayanamadılar icine ettiler tabi estetik falan kalmadı). zamanında tf2'yi eleştirdiğimde "biz çok beğendik sana nölüyoo!" diye çok kızılmıştı (knoxville hala kızıyor) ama o bahsettiğin denge unsurunu sevmemiştim ben. class based fps yapacaksan belirli cheesy'likler olması gerekiyor. tfc'de bu cheesy'likler vardı. mesela tfc'de medic'in yaralanan kişilere heal yapması gibi, düşmanlara da poison damage veriyordu, poison yiyen düşmanlar geri kaçıp kendi mediclerinden yardım istemesi gerekiyordu. tf2'de oyun boyunca hwguy'ın peşinde dolanan ve dinamizmini kaybetmiş bir medic halini aldı. ya da bombalar tfc için çok önemliydi. bir yere girmekte zorlanıyorsan bomba atıp kaçıyordun, faydası oluyordu. ya da defanstasın mesela, sana çok yükleniyorlar, at bi bomba, adamları yumuşat. tf2'de "denge" uğruna bunlar da gitti. eskiden bir soldier'ı bir scout'un öldürmesi zordu, sinek ısırığı gibi gelirdi. ama soldier'a dandik shotgun, scout'a en güçlü shotgun'ı verdiler. critical hit saçmalığı da eklenince, soldier'dan daha iyi soldierlık yapan bir scout ortaya çıktı. bunlar hep mmorpg oyunlarındaki denge takıntıların getirdiği sıkıntılar. elbette silah sistemi koyduklarında bu dediklerim biraz değişti, oyunda farklı taktikler kullanma ve classların biraz daha dinamik oynama imkanı oldu, ama oyunun ilk halinden bahsediyorum. overwatch tf2'dekinin tam tersini yaptı. bahsettiğim cheesy'likleri, moba tarzı skill sistemi sayesinde oyuna soktu. şimdi mesela tracer'ı scout, roadhog'u da soldier olarak düşün. tracerın teketekte roadhog'ı alması kolay değil. dikkatli olması ve kaçak oynaması lazım, yoksa roadhog tek bir hareketle tracerı ham edebiliyor. ya da mesela bir yeri dağıtıp veya düşmanları yumuşatmak için kullanabileceğin skiller ve ultimate'ler var. sen ulti'yi bastığında insanları öldüremesen bile çil yavrusu gibi kaçıyorlar, bundan yararlanabiliyorsun. medic/scout'un conc jump'ı gibi tracer'ın blink'i, genji'nin switf'i var felan. kullanınca conc jump skill videoları gibi abartı hareketler çekebiliyorsun. cheesylikle kastettiğim kötü şeyler değil. renkli taktikler ve oyuna zenginlik katıyor bence. sanırım bu yüzden çok sevdim overwatch'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 sen tfc oynadıgına eminmisin yada oynamayı geçtim hiç izledinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 duymadım bile abi tfc nedir. şu an aklıma geldi öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 fakirler cevap vermesin.. konsol ve pc serverları baglı olucak mı birbirine.. yani pc deki arklarla, ps4 account'una sahip olursak oynayabilicez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sanmam. multiplatform olan oyunlarda konsol sahiplerine haksızlık olmasın diye her konsola ayrı ayrı oluyor multiplayerlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Kablolarda gezen asil PC kodlarını korkak ve hain konsol kodlarıyla karıştırıp PC sürümünü sulandırmak mı senin amacın eternal?! http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/688/091/962.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Eternal said: fakirler cevap vermesin.. konsol ve pc serverları baglı olucak mı birbirine.. yani pc deki arklarla, ps4 account'una sahip olursak oynayabilicez mi ? Kaynak görmedim ama xplatform olması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sadece 60€ oynayanlar bağlı olacak. oh be yeri geldi bende yaptım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 aynen. pcde 60 euroluka lanlar, konsol peasentezebilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 nası yapacaz peki? varsa oyle bisey bende upgrade ederım 60'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 baymadı mı bu muhabbet ? x platform olması imkansız bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sole yapıyolarmıs, eğer acc'ta 60 euro tagi varsa quick playde yanına 5 60 euro tagli pcciyle konsollara karsı koyuyo senı. tabi şey limiti varmıs. üste üste bu sekilde 3 mac kaybedersen direk 40 euroya downgrade ediyolar hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 karşı takım 20 tick oynuyor, 60 euroluk takım 60 tick tabii ki. 20 ticklik fakirler "FURDUM ÖLMEDİ YAĞGH, BANA 1 SAAT DAHA AÇAR MISIN" diye ağlarken, 60 euroluk daha ateş etmeden düşman ölüyor. para var bandwidth var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 gün sayıyoruz artık şu hale getiren blizz utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 yemin ediyorum şunca insan sırf oyun yok diye sarıyor şu 60€ geyiğine. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 O zaman biraz Overwatch contenti paylaşalım da insanlar hazırlansın. Unit Lost Hero Guides: https://www.youtube.com/playlist?list=PLZVkseJlphu-g76IDcatw12i0lWLkDjR3 Overwatch Central Quick Start Hero Guides Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLrfgw3GXHaHlD93nftqYbL8bQYHfVBOhh Overwatch Central Map Guides Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLrfgw3GXHaHlrRIZxKrwqahhMC5NKs6Xl Why Bastion Shouldn't Be Nerfed: https://www.youtube.com/watch?v=V7sDYEQracY Overwatch Moments channel: https://www.youtube.com/channel/UCYCwDl5Cu_QnS-Hm76TnU5Q/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar