bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 megrinin suratı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 oyun ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Xenocide said: Eternal said: gider burger king'e,kfc'ye 1 kişi siktiri boktan ne oldugu belli olmayan bir ögünlük menüye 25 lira verir.. Herifler orda oyun yapar bi ömür geberene kadar oynarsın 125 tl ister.. Hmm Bu fiyatları haketmiyor.. Lan adamlar oyun yapıyo olm.. çiziyolar, boyuyolar kodluyolar, server falan acıyolar oynuyosun orda.. başına bi iş gelse support veriyolar, güncelleme cıkartıyolar zart zurt.. 125 tl nedir lan. bi düşünün yani nedir. Overwatch = 6 tane Burgerking menüsü kardeşim.. tamam aglama 10 tane burgerking menüsü. menü 13.99 falan dicekler. yani kısacası bu fiyatı etmezciler.. Traşı kesin abi. abi bizim bu mantıkla hayatta hiçbişey yapmayıp sadece oyun almamız lazım. salak salak gidip kahve falan içiyosunuz. bugüne bugün 1 kahve almak en az 10 tl. 3 kahve fiyatına mmo subscriptionu çıkıyor. kahve iççeğine mmo'ya başla abi. evet, wow'a böyle başlamıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 pcde ucuz secenek bol, asil 60€ konsolculara... Pre ordera early acces fln vercekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 oyunda hileciler varmış, umarım Overwatch sistemi eklerler. https://www.youtube.com/watch?v=7CX-AepyRFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 mardox said: pcde ucuz secenek bol, asil 60€ konsolculara... Pre ordera early acces fln vercekler mi? pc'ye verdiler iste 1den 10 kadar oynadik. Onun disinda 2 haftaya cikacak zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 oo overwatchception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 http://i.imgur.com/8M35oJ2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 en kolay kacilan ulti la o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=vHO6Ky-w0UQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 dün izlemiştim bunu. beta'da 20 tick oynadık ama retail'de 60 tick'e çıkacak diyorlar. csgo'da tournament oyunlarında 128 tick altı oynanmıyor. bu oyunun "e-sport lideri" olacağı konuşulurken eğer oyun 20 tick ile sınırlı kalırsa çok sıkıntı yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=vTH2ZPgYujQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Ben tek tf2 almıştım 20 usd 2008. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 e sport lideri diyen kim ya? olmaz ole sey. gelemez bu kaliteye insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 csgo gibi public 64, compet server'larda basarlar 120-128 tick'i bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 başlık çok güzel olmuş teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 cs:go da ranked 64 tick değil mi? 128 ise 3 yıl sonra başlayım tekrar oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Oyunu fiyatını falan fanboi luk ile savunmaya çalışmak.... Ne komik insanlar var... Bence etmiyor o parayı oyun benim için çok net. Diğer oyunlarla kıyaslıyorum aynı fiyattaki ve computer says no. Ama anlarım yani blizort un kart oyununa cüzdanını atanlar bunu hayli hayli beğenir alır savunur falan. Zevk meselesi herkesin elit zevkleri olacak diye bişey yok sjsjsjsjsjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Anelor said: cs:go da ranked 64 tick değil mi? 128 ise 3 yıl sonra başlayım tekrar oynamaya normal insan gibi oynuyorsan 64 de turnuvalarda falan 128 oluyor ya onu demek istemiştim. yoksa sana bana yine 64. edit: söylemeyi unuttum 128 olsa neyse de 60 tick oyun için 60 euro çok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bu 128 tick olayı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 server'ın senin makinene saniyede kaç kez update gönderdiği. ya da senin makinenin server'a saniyede kaç kez updade gönderdiği. tam emin değilim ama ikisi için de kullanılıyor olması lazım. ne kadar çoksa o kadar güncel bilgi alıp veriyorsun server'a, KAPININ ARKASINA GİRMİŞTİM YHA NASI HS ATTI HAXLAGGG rage'lemelerin azalıyor. https://www.youtube.com/watch?v=aVmqv3z4gnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 anladım teşekkür ederim, videoyu izliyorum şimdi bir yandan. bu packet olayı ile ilgili ders açmıştı avrupada bir üniversite mmo'lar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 serverın fpssi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ya bu oyun çıksın artık ya, erken açsınlar kapıları. cs atayım dedim, çok kuru geldi oyun. birisinin arkamdan çıkıp diediedie çekmesini özlemişim. çıkıcağı tarihlerde ankara'ya gitmeyi düşünüyordum ama gitmesem otursam mı diye aklım çelindi. Anelor said: cs:go da ranked 64 tick değil mi? 128 ise 3 yıl sonra başlayım tekrar oynamaya official serverlar 64 tick. benim dediğim tournament oyunları. turnuvalarda veya custom serverlarda 128 tick yapıyorlar ki mümkün olan en tarafsız biçimde oynansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 µh said: bu 128 tick olayı ne Daesu'nun koyduğu videonun başında anlatıyor güzelcene. anlaşılır olduğunu düşünüyorum, izle onu mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar