Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 3. kısa çizgi roman da çıkmış Junkrat ve Roadhog'un. https://comic.playoverwatch.com/en-us/junkrat-roadhog-going-legit Çok bir şey anlatmıyor bu çizgi romanlar, başından geçen aksiyonlu bir olay modunda ama en azından nasıl karakterler vs. tanımak için fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ben 8 yıl boyunca binlerce saat TF2 oynadım, bu oyun da 20 dolar olsa ilk yorumların ardınfan iyiyse alırdım, belki belki 30 dolar. Hiçbir oyuna zaten daha fazla para vermiyorum. TF2 bu fiyata çıkmış olsa zaten almazdım. Ha bakarım 6 ay sonra oyun efsane bir şey olur, yer gök yıkılır, o zaman alırım. Ama şu an hiç sanmıyorum. Edit: Bir de hangi blizzard oyununu yüzlerce saat oynamadınız ki diyen bir arkadaş olmuş, insanların farklı tercihleri olabilir. Şahsen wc2-3 ve sc harici hiçbir oyununu oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Phyx said: bizim forumun oyuncuları resmen menopoz döneminde abi, şu oyunun f2p olmasını falan bekleyenler var aklım almıyor forumla ne alakası var oyun piyasası öyle artık. satıcan kozmetiği gecicen. hem sana full price oyun satayım hemde kozmetik satayım yok yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Mortis said: 3. kısa çizgi roman da çıkmış Junkrat ve Roadhog'un. https://comic.playoverwatch.com/en-us/junkrat-roadhog-going-legit Çok bir şey anlatmıyor bu çizgi romanlar, başından geçen aksiyonlu bir olay modunda ama en azından nasıl karakterler vs. tanımak için fena değil. Fucking Blizzard herşeyde çok iyi. Casuallara caterlamayı bıraktıkları an gönlümün fatihi olmaya geri dönecekler, tahtları boş bir şekilde bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Buna 40 avro verip alan var mı? Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bu oyun mmorpg olmadığı için ben şu an hiç bir şekilde hypelanmasını istemiyorum pati tarafında kendi belli game sense'e sahip küçük bir grupla ranked play, quick match vs girelim oynayalım , benle oynayanlar bilir, agresifleşir raid laeder moduna girerim . ARKADAŞLAR OBJEKTIFE KOŞUN OBJETKIFE! diye atar yaparım o yüzden 60 Euro verilmez abi bu oyuna , gelmeyin bence das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Anhora said: Buna 40 avro verip alan var mı? Bilemedim. Ben 500 avroya aldım ama sen bana 450 yolla ben sana key yollayayım vazgeçtim oynamıcam yabancıya gitmemiş olsun karşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Merak etme abi ben kafamda dream team kurdum coktan. Senin haberin yok henüz ama sen de varsın. Daesu onumuzdeki 6 ay boyunca roket sıkacak bizimle henüz onun da haberi yok. Sen ben cuce mortis daesu aente füksü derken yürürüz. O ranked ladderını altüst etmeden durmak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Flassh said: Phyx said: bizim forumun oyuncuları resmen menopoz döneminde abi, şu oyunun f2p olmasını falan bekleyenler var aklım almıyor forumla ne alakası var oyun piyasası öyle artık. satıcan kozmetiği gecicen. hem sana full price oyun satayım hemde kozmetik satayım yok yaaa piyasada böyle bir oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Bu oyunun 60 euro ettiğini düşünmek çok çılgınca bence, forumun yaş ortalamasını baz alırsak çok normal geliyor tabii, sonuçta işten dön iki cıvcıvla geç oyununa bu parayı vermek çalışan adama çok koymuyor ama onun haricinde fanboyluk bile çok zor yapılır şu oyunun arkasındaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Irlanda'dayım dün annemlerle at arabası ile sadece 1 saatlik vadi göl gezisi yaptım 50 euro verdim. Baya keyifliydi. Değişik bir deneyim. Overwatch'a 60 euro verdim. 3 aydır keyifle oynuyorum aralıksız ki daha oyun çıkmadı. Bundan sonra da baya bir zaman ayıracağım gibi gözüküyor. Bu da çok farklı bir deneyim. İkisi de bana göre değdi. Yani paranın neye değip değmeyeceği konusunda genelleme yapmayın. Eğer zevk almıyorsanız, ben keyif almadım bu oyundan, çok oynamam 60 euro vermek istemiyorum derseniz en doğal hakkınız. Bunu deyin geçin. Ama 60 Euro vermeyecekseniz diye gönlünüzü rahatlatmak için tüm forumla "bu oyun 60 euro vermeye değecek oyun değil di mi arkadaşlar" veya "bu oyun 60 euro'yu hak ediyor diyen yoktur aramızda" şeklinde hemfikir olmaya çalışmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 xunn said: Merak etme abi ben kafamda dream team kurdum coktan. Senin haberin yok henüz ama sen de varsın. Daesu onumuzdeki 6 ay boyunca roket sıkacak bizimle henüz onun da haberi yok. Sen ben cuce mortis daesu aente füksü derken yürürüz. O ranked ladderını altüst etmeden durmak yok. vay arkadaş dışlanmışım haberim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ne ağladınız ya bi 40 euro için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 fakirler aç ya, fakirlere gaming lüks zaten. gitsin karınlarını doyursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bingildak said: xunn said: Merak etme abi ben kafamda dream team kurdum coktan. Senin haberin yok henüz ama sen de varsın. Daesu onumuzdeki 6 ay boyunca roket sıkacak bizimle henüz onun da haberi yok. Sen ben cuce mortis daesu aente füksü derken yürürüz. O ranked ladderını altüst etmeden durmak yok. vay arkadaş dışlanmışım haberim yok Abi battlenet nickinizle forum nickiniz tutmuyor, su an oyun için nickin ne bilemiyorum babut. Var baya promising adam, hep substitute adam lazım olacaktır ranked maclara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ulan kaç gecedir oyun oynuyoruz absolution işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Olm kimsenin nicki tutmuyo beyin takip edemiyo ake, iyi roadhog oynuyosun sen onu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 abso iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 olm bingildak skilli adamdır, candır . çok ii de Arthas oynar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Ama yaksıklı hareketler yapıyor mu? Biliyosun oyunu kazanmaktan daha önemli yakısıklı hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 büyük ihtimal benim nick bir daha değişecek ya. veinhunter olacak hahaha, kız arkadaşımın hesabına alıcam, o yıllarca oynar çünkü hastası oldu oyunun. 1 saat oyunda kaldığında sıkılan kız az kaldı sabahlıyordu oyun başında. tank aldırıp, objektife salıyorum bot gibi kimse gelmiyor diye çıldırıyor zaaaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 ya bir kaç kere discordunuza damladık ama yer yoktu bi fırsatını bulamadım sizinle oynamaya. bu akşam benim tayfa fb maçına kaçar, eğer yer olursa dürtün plox. şu beta bitmeden bi custom game atayım istiyorum. tahrikmotoru#2723 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Benim hatun da baslıcak da çok ürküyor. "O oyun çok hızlı, insanları yarı yolda bırakmak istemiyorum. ;_;" Salagın vicdan yaptıgı mevzuya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar