-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Esh said: Sabah 5te uykum kacti, girdim arcade dm atiyorum 4500sr adam geldi bi tane. Kafa kafaya gittik herifle gree vs genji, sonra adam moira aldi ibneligine. Beni yinekesemedi pek de geri kalan herkesi ezdi tabi 3 kisi fight gordu mu kafadan 3 kill KESİN ÖYLE OLMUŞTUR KANKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 https://twitter.com/PlayOverwatch/status/966840037093523456 Türk hero geliyor sanırım lan asdgdas. Hatta map falan bile gelebilir. Abov hype yaptım. (:P) [video]https://www.youtube.com/watch?v=zTIhmaNg9r8?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 EMRE SARIOGLU Ya Türk Hero veya Türkiye mapi nasıl olur acaba hiç aklım almıyor Yetenekleri sizmis ultisi ile ulti halindeki Bastion a atlet sokarak one shot çekiyormuş xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 oo pharah's dad canadian turk confirmed sdfsdf hero o zaman kesin ya kamyoncu ya kebabcı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Turkiye'de de epey oyuncu sayisina ulasti demek ki bos gecemediler. Guzel haber. Hero ismi ne olacak acaba merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 dün akşam kafama esti gireyim dedim baktım placement maçları duruyor. 4/6 yaptım, arkada radyo dinleyip, kimseye bulaşmadan falan. Böyle kaygısız oynayınca güzel oyun. muhtemelen placement yapıp bırakcam zaten sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 toggie said: Turkiye'de de epey oyuncu sayisina ulasti demek ki bos gecemediler. Guzel haber. Hero ismi ne olacak acaba merak ettim. supreme leader reco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Emre olmasin da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Jesse McCree icin McCree kullanmislar mesela. Genji icin de soyad degil ilk adi hero ismi olmus. Ama bir de Repear var mesela, ismi Gabriel Reyes olmasina ragmen farkli kullanilmis. Boyle unique bisi bulsalar daha guzel bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Ama... amaa 5000 yillik Kurt tarihi? :( Vegan, feminist, hillaryi destekleyen gerilla isid ile catisirken sirf tillerson yuzunden genemi sahne caliniyor? Amerika gene ihanet etti, ortasyadan gelen fosizm reeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 https://i.imgur.com/cEAXwkb.png dsfafdsadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 haha iyiymiş ya, Hakan'dan sonra yeni Türk hero :P https://www.youtube.com/watch?v=j0tO3L9TOH4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 https://i.imgur.com/Qhierap.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Hoaydaa emre ve cami mapi geliyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 kapali carsi degisik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 White dome degil ki abi kapali carsi. Ha olsa super olur labirent gibi map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 bizde çok beyaz kubbeli yapı var ya, white dome pek açıklayıcı değil :D Ayasofya diye tahmin etmiş millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 ha onu gormedim, camlicadaki megacami olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Camilerimizin duvarları yıkılıyor oyunda diye ayağa kalkarlar 2-3 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 camilerimize ayakkabılarla girip bira içme emote'u açtılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Süper haber. Hakan gibi iyi bi tip olur umarım (tu) Adamlar emremains diye subreddit açıp, ağlamaya başlamışlar bile güçsüz karakter diye ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 şurdan hero çıkacağı ne belli bilader dicem de, operasyonda ismi falan geçiyor. gelir heralde? gerçi hero'ları bu kadar kör göze parmak tease'lemiyorlar da bi yandan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Esh said: Hoaydaa emre ve cami mapi geliyo yani Hero'lar camiye ayakkabilariyla girerlerse sikinti buyuk. Hele hele Hog domuz suratiyla falan girerse, abbavvv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 jeff kaplan'in forumdaki su postu uzerine twitter'dan o mesaj geliyor. yeni hero kesin gibi yani. https://us.forums.blizzard.com/en/overwatch/t/can-we-have-a-27-hint/4669/14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar