Tim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Esh said: aynisi oldu ya Olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 tamam çok ağladınız. 0,001 btc atın taşıyayım sizi en üst ranklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 SR'in kac sincap? Plat olabildin mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 plat hangisi 3k üstü mü.. ya sen 1100-1300 bandındasın napıcan platı sdsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Sirf su artizligi yaptin diye actim baktim ya. Career high'in benim su andaki sezon puanim kadar. Career high'da da bi 100 puan takmisim sana. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 ooo bıraktığımdan beri gelişme var. bir ara rank farkından maçlara giremiyorduk sdsafas. bakalım şu placement maçlarını yapmaya üşenmezsem yer olursa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Baya baya hayal goruyosun ya. Kimle karistiriyosun acaba. Neyse, genelde plat plat takiliyoruz ama gel tabi. senin gibi gold'lari cok tasidik. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 ahaha bakıcaz bakalım gelince. ne bileyim sanki öyle 1300 ler gibi bir şey kalmış aklımda da karıştırıyor da olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Bi kucağa alıp taşımadınız beni çamur ligden dışarı silverın dibinin dibinde kaldı orada karakter sorsan uçurur kaçırır sanarsın Alayınız balon lan sdfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 User/pass gonder deneyeyim bi. Burdan birini bronze'dan silver'a tasidiydim oyle ama kanserdi tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 2 sezon önce bronzdan golda çıktım kafamda saç kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Benim anlamadığım s1 oynamadım s2 de gold oldum Ama s3 bronz başlattı skdjfjs sonrası hep aynı terane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Dün attığım oyunlardan sonra bu oyunu oynamaya devam edersem sinir hastası olacağım gibi bir izlenim oluşmaya başladı bende. İstemsiz yere bağırıp küfretme gibi alışkanlıklarım oluştu ki normalde hiç yapmadığım şeylerdi. Dün traji komik olaylar vesilesine denk geldim. 2508 çıktım çok rahat güzel takımlar geldi iyi de oynadılar. 2508 den sonra 1 el daha gireyim dedim. Troll takım geldi 13 yaşında genji oynayan bir çocuk 85 level ve 63 level bir widow geldi. Maç boyunca 1 tane bile pick alamadı bu widow attack da söyledim tanka geç ben soldier geçeyim bari. Çektim soldier'ı ben bu velet gitti gene widow aldı kaybettik abi klasik. Ondan sonra gelen takımlar ise daha da berbatlaşmaya başladı ki ben gerçekten anlam veremedim şu olaya sırf bütün troller teker teker benim maçlarımdan geçiyor sanki. Adamlara geri de durun pointi tutun diyorum junkrat'a koşuyor adam reinhardt oynuyor öleceksin yapma etme diye diye böyle yalvarış ve yakarışlı bir pazar günü geçirdim. Kaybetmesinde değilim neden böyle oldu bir anda sadece ona anlam veremedim. Ondan sonra ben sinir oldum seri seri que attım aptal gibi 2508 den oyun beni 2320 lere kadar düşürdü. Sonra 2378 e çıkıp kapattım. Ama ara vereceğim veya sezon bitsin öyle oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ben de bırakıyorum yine xd. 3.2k'ya çıkıp 2.8k'ya düşmeyi başardım yine. Sadece iş yapmayan widowlar geliyor widowsuz maçım olmadı şimdiye kadar. Kaybettiğim maçların %90'ını minimum 2 bazen 4 gold medal ile bitiriyorum. Hayır bu oyun moba olsa, snowball olur taşırsın. CS: GO falan olsa yine skilline göre taşırsın. OW ÇOK TAKIM ODAKLI olduğu için, böyle heriflerle hiçbir bok olmuyor. Sadece kanser oluyorum. Güya mastera çıkacaktım, 3.2k civarı plattan beter. Bir de üstüne Jeff Kaplan one-trickleri banlamayacaklarını açıkladı. Ya arkadaşım, OYUN PICK DEĞİŞTİRİLMESİ ÜZERİNE GELİŞTİRİLMİŞ bir oyun. Öyleyse maçın başından sonuna kadar hero değiştirilmesin neden var switch mekaniği? OYUNUN ANA MEKANİĞİ COUNTER üstüne, farklı comp kurma üstüne. Tutup one trick oynayan adamları kaybetmemek için hiçbir şey demiyor herifler inanılmaz ya. Allah belanı versin Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bu xmas event'i ne zaman bitecek, ona göre ingame credit'le son dakka alıcam skin'ler düşmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 2000lerde takilan bi arkadas var onunla casual giriyoruz, ben gree alip %58 hit yapip 40+ kill aliyorum falan. bambaska cocuk oyunu gibi geliyo bi yerden sonrasi sdfg comp tamamen takim isi ya, takimsiz girmek sikintili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 abi compu gectim kodugumun arcade'ini bile ayarlayamadilar ya. forumlarda agliyoruz aylardir su ctfyi kaldirmayin diye, zevk aldigim bi ctf bi 4vs4 var ama oynayamiyorum neden cunku menude yok. custom oyuna giriyorsun sayinin tamamlanmasi 1 saat aliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 one tricklerin banlanması (permanent ban dan bahsediyorsak) saçma olur. oyuncu belki sadece widow oynamak için almıştır oyunu bir şey yapamazlar onda, ama onun yerinde ingame vote gelirse kick/lock falan hero değiştirmeye zorlayacak bir sistem o zaman yine çözüm olmasa da bir nebze olsun faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 kick gelirse ruslar fransizlar ilk sizi kiklerler abi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Benim oyundan tek beklentim kim ne heal'lamis kim ne damage vermis, kim ne kadar olmus, kim kac kill almis gosteren dashboard. Sunucuya falan bi yuku de yok bunun, sadece client'a entegre edilip gecilebilecek bisey. Neden yapmadiklari konusunda hic bi fikrim yok. Aklim mantigim almiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 1 trick'e hiçbir cezai yaptırım gelemez, bank/kick/pandik vs hiçbişi olmaz. çoğunluksunuz diye faşoluk yapamazsınız oyun içi. kendinize gelin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Oyun takim oyunu. 1 trick olmak = pick'in calismadigi anda trollemek, maci kaybetmeye sebep olmak. O yuzden inatla mac kaybettiriyosa biri girdigi oyunlara, griefing'den farksiz 1 trick olmak. Griefing de kisinin raporlanmasi, ceza almasi icin yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Tim said: Benim oyundan tek beklentim kim ne heal'lamis kim ne damage vermis, kim ne kadar olmus, kim kac kill almis gosteren dashboard. Sunucuya falan bi yuku de yok bunun, sadece client'a entegre edilip gecilebilecek bisey. Neden yapmadiklari konusunda hic bi fikrim yok. Aklim mantigim almiyor. oyun ilk çıktığında anlatmamışlar mıydı ya, oyuncunun takıma katkısını sayısal olarak ölçemeyiz bla bla diye. tracer'la spawn'dan çıkan rein'ı fazladan 3 saniye oyalayıp oyunu çeviriyosun ya da mei'le alan kapatıp takımın toparlanana kadar zaman kazandırıyorsun vs vs. nedenko'ya yük olacak diye değil, design choice olarak koymuyor adamlar inadına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Ya oyun oyunda senin life saver olup olmadigina bile karar verip, highlight'ina yaziyor. Hemen her hero icin bir sekilde stat uretmek ve anlamlandirmak mumkun. Design choice diye bisey yok. Dunyanin en sacma gerekcesi olur gercekten dedilerse onu cunku takim arkadasin bi ise yariyor mu yaramiyor mu goremiyorsun. Adam gidip haritanin bi ucunda saklansa haberin olmuyor. Ha illa goruntuyse dertleri secmeli olsun. Isteyen acsin isteyen kapasin. Bi de bi ustteki mesaji alintilamayin plz. Zaten takip ediyorum konuyu, bi de gidip mesajlardan silmek zor geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 abi widowa karsi harambe-diva alirsin adamlar surekli reskill yer ama widow hanzo oynayamaz ve maci kazanirsiniz. bunun istatistigi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar