Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

ben de aylardır oynamıyordum. burada birisi pharah çok iyi death matchde diye yazmıştı, pharah aldım ilk deneyişimde. Pharah da hiç oynadığım bir hero değil en son ilk sezonda falan oynamışımdır. Ona rağmen 1. bitirdim 2. kişi 15 killde falandı. Acaba kendimi pharah da mı buldum diye düşündüm ama sonra oynamadım :P
Sosyal ağlarda paylaş

5 defa başarısız olmak çok bile geç..

o kadar deneme şansın olmaz bile çoğu zaman, ideal olanı 2 kere işe yaramıyorsa setup bunu değiştirmek gerek, sadece 1 dps ile de olacak iş değil yani..

insanların aptal factleri var onları kaldırmaları gerek.

attackda şu olmaz, def'de bu olmaz. şu hero asla olmaz falan. bok olmaz bal gibi oluyor. oynamayı bilirsen her hero game changer oyunda..

junkrat en iyi attacker olabiliyor duruma göre, en iyi def de olabiliyor mapte tuttuğun köşeye göre. ama gidip her mapte alırsan patlıyorsun.

bu yüzden sayıca çok heroyu iyi oynamak gerek yani..

2-2-2 diye bir şey yok, 4 dps oynaman gereken mapler oluyor, ya da 2 tankın fazla geldiği falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

deathmatch'de reaper ile baya iyiyim ben. winston, reaper, pharah, doomfist baya iyi gördüğüm kadarı ile.

reaper ile castle'lı yeni map'de mekan da dar olduğu için baya can acıtıyorsunuz. çok fazla dışarı çıkmayın pharah vs. varsa yeter.

5 maçın 3'ünü alıyorum reaper ile.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ilginçtir, haziran ayına kadar daha hardcore oynuyordum, 2990'lara kadar dayanıp diamond olamıyordum kaç sezondur.

bu sezona çok casual başladım pubg oynuyoruz diye, 5 win 1 loss gidiyorum placement'larda sdf.

geçen sezonu da 2800 - 2900 gibi bişi bitirmiştim, acaba diamond çıkarır mı direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

darkageman said:

Oyun içi performansın etki ediyor baya ya. Hani girdiğin ekip iyiyse sen bir şey beceremiyorsan kill veya heal manasında zaten düşük elo ile başlıyorsun. Gene 2600-2700 lerde başlarsın bence ben geçen sezon 2541 bitirdim 2475 de başladım 7 win 3 loss ile.

ortalığı yakarım 2600-2700 başlatırsa, en uyuz olduğum bracket'lar oralar.

2890 falan bitirdim bir önceki sezonu, placementlarda da max 1 loss daha alırım gibime geliyor.

3k başlatacak bence bu sefer ya da çok yakın bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

vay be dediğiniz gibi oldu lan.

8W 2L biter dediğim placement'ların son 2 maçında da ilk round'da bizden adam çıktı ve geri gelmedi. karşı takımın "helal olsun lan iyi dayanıyosunuz"larına rağmen 6W 4L bitti placement'lar.

2750'lerden başlattı.

time for cancerwatch.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben diyorum şimdi sana gelir ruski brolar ondan sonra görürüm seni ben. İyileri de var yok değil benim arkadaş var rus adam paso mercy oynuyor 2800 lerde bu sezon şok oldum. Ya abi en önemli husus şu oyunda adam akıllı dps. Eğer yok ise iyi dps ve karşında da pharah varsa çok rahat alıyorlar oyunu genellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...