Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Niye ekleyelim abi. 3k ol once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 bu arada pubg aldığımdan beri 1 saat falan ow oynadım. acayip kesti ow açlığımı. gene son dakika diamond kasıcaz anlaşılan, 2800'lerde bıraktıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Pubg gibi koylu bi oyun neden oynaniyo ben onu cozebilmis degilim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Amk romb raider oyna cok tps istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 sen çözemediysen sıkıntı büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 3k olmamıza izin verseler olacağız zaten yani. Ama işte yok hele de şu olaya gıcığım abi genji oynuyorsun tamam oyna git adam kes la git birini öldür. Pick al pointe atlayayım reinla yok abi. Adam hanzo alıyor üzülüyorsun izlerken yani. 1 tane böyle adam akıllı hanzo ya denk geldiğim de söylenemez. Nerde cancer varsa oraya düşüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Yeni takintim pubg abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Hanzo 4kda da aliniyo ya tek derdin hanzo olsun. Ben en son 1.5 ay once oynadim, hanzoonly nikli bi adam geldi takima. Ama herif oyle bi hanzo oynadi ki, utandirdi. 1/10 iyi cikma ihtimali 3-4k larda 1/4e yukseliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Jeeztro said: sen çözemediysen sıkıntı büyük ben de aldımmmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Abi almasın demiyorum ki ben ona. Al ama git pick al kardeşim ya. Sen ne uğraşıyorsun reinhardı kesmekle git mercy ana ya tek at gönlümü ye ya. Gerisini de bana bırak. Ama işte yok hep uğraşacaksın bunlarlan. Kendini beğenmiş tipler kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Hanzo alanlar fenerli abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 darkageman said: ama goldların hepsi reinhard da tank mainim bu arada. şu mantık hep yenilsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 O mantık ile derdin ne. Yoksa sende pharah main misin alındın sanırsam :) Ben goldlar ile övünmüyorum o mesajı 2-3 kere okursan ne demek istediğimi anlarsın. Damage hero damage yapar kill alır olayı budur. Reinhard da kill alacak tabi ki ama yani sonuçta pharah arkasında mercy bile vardı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 en güzel ben oynuyorum, mainim bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 ben en son orisa main oynuyordum. dert yok tasa yok. at shieldı tara. öneririm herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 samaella said: Jeeztro said: sen çözemediysen sıkıntı büyük ben de aldımmmm :D ne aldın pubg mu. wowu bıraktım ayrı düştük resmen fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 olm wowda da mythic 5man turnuvası var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Black-ice said: ben en son orisa main oynuyordum. dert yok tasa yok. at shieldı tara. öneririm herkese. Rein ve zarya varken o neymiş yaaa Winstondan nefret ediyorum ben abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 yeni çizgi roman güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 ay hele şükür https://www.youtube.com/watch?v=-pLpQwjGAnA gerçi hitbox dev gibi olduğu için taramalıyla indirmesi çok zor değil. bir de sombra hax'leyince "ok :(" deyip ölüyor lel. bi de widow'la takıyorsun uzaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 son patch geldiğinden beri ping sorunum var ya 75 ile oynuyordum hep şimdi de fiks 125. siz de böyle bir soru nyaşaıdnız mı?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 56 ping standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 69-75 Arasi gidip geliyor. Bazen dikkat ederseniz yayıncılarda bile fırlayıp düşebiliyor serverlar ile alakalı sanırsam. Hitbox olayı efsane oldu yeni gelen tşk blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Ne degisti hitboxlarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 rein'ın çekice bi ayar verdilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar