Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3k olmamıza izin verseler olacağız zaten yani. Ama işte yok hele de şu olaya gıcığım abi genji oynuyorsun tamam oyna git adam kes la git birini öldür. Pick al pointe atlayayım reinla yok abi. Adam hanzo alıyor üzülüyorsun izlerken yani. 1 tane böyle adam akıllı hanzo ya denk geldiğim de söylenemez. Nerde cancer varsa oraya düşüyorum ben.
Mesaj tarihi:
Hanzo 4kda da aliniyo ya tek derdin hanzo olsun.

Ben en son 1.5 ay once oynadim, hanzoonly nikli bi adam geldi takima. Ama herif oyle bi hanzo oynadi ki, utandirdi. 1/10 iyi cikma ihtimali 3-4k larda 1/4e yukseliyo
Mesaj tarihi:
Abi almasın demiyorum ki ben ona. Al ama git pick al kardeşim ya. Sen ne uğraşıyorsun reinhardı kesmekle git mercy ana ya tek at gönlümü ye ya. Gerisini de bana bırak. Ama işte yok hep uğraşacaksın bunlarlan. Kendini beğenmiş tipler kısacası.
Mesaj tarihi:
O mantık ile derdin ne. Yoksa sende pharah main misin alındın sanırsam :) Ben goldlar ile övünmüyorum o mesajı 2-3 kere okursan ne demek istediğimi anlarsın. Damage hero damage yapar kill alır olayı budur. Reinhard da kill alacak tabi ki ama yani sonuçta pharah arkasında mercy bile vardı....
Mesaj tarihi:
ay hele şükür

https://www.youtube.com/watch?v=-pLpQwjGAnA

gerçi hitbox dev gibi olduğu için taramalıyla indirmesi çok zor değil. bir de sombra hax'leyince "ok :(" deyip ölüyor lel.

bi de widow'la takıyorsun uzaktan
  • Yeni Oluştur...