Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Sikan greeler falan var da onlar da hiyari alip tuzla kosmuyolar teamfighta, koseden hs kasiyolar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 -Deno- said: karşı takımda pharah varsa senin takımındaki soldier'ın pharah'a focuslanması ŞART. bunun uygun'u muygun'u yok. valla Deno, isterseniz kabul edin, isterseniz kabul etmeyin. çok basit bir şey anlatıyorum: TÜM İYİ OYUNCULAR, pharah'ı öldürme işinin sadece soldier'a bırakılmaması gerektiğini, soldier'ın pharah'a karşı 1v1 duel'de etkisiz kaldığını, takım çatışmasında damage vermeye çalışırken pharah'a kolay hedef olduğunu anlatırken, pharah'a karşı açık hedef biçimde oynayıp sonra da bu yüzden ölüyorsanız, gelip de soldier'a kızıp bağırıp laf etmeye hakkınız yok. al, mevzuyu anlatan bir başka video: https://www.youtube.com/watch?v=nWI5gRdkp4k toggie said: abi dafran top 500 biz burda bronze level tartismasi yapiyoruz fark orada. yani top500'e geldiginde pharah vuramadigin icin kimse senden sikayet etmeyecek merak etme. toggie'cim, anlayamadığınız şey şu. diyorsunuz ki, "bir soldier pharah'ı öldüremiyorsa, o zaman aimi kötüdür, kötü oynuyordur, o da bıraksın soldier oynamasın anca reinhardt'ı becerebilir". ben de diyorum ki, eu'nun en iyi soldier'ı bile pharah'a karşı mutlak çözüm değil, haliyle daha düşük seviyedeki soldierların bu adamdan daha iyi oynamasını bekleyemezsiniz. buna karşın diyorsun ki dafran top 500 oyuncu, o pharah vuramadığı zaman kimse laf etmez merak etme. nasıl bir mantık bu cidden çözemedim. eu'nun en iyi soldier'ı pharah vuramadığında laf etmiyorsun, ama daha düşük bir oyuncu vuramadığında laf ediyorsun :D gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ha, soldier üstünden bu kadar ahkam kesen oyuncuları da görüyorum. kendi soldierından şikayet edip hemen forcepick yapıyorlar, sonra 1 kill dahi alamayıp maçı beleşe veriyorlar. soldier'ınıza kızmayın, siz kendi işinizi yapın önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 pharah ı gördüğü yerde indiremeyen soldier ılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Bone kötüysen kötüyüm desene rahatlarsın, yok en iyi EU soldier böyle diyo falan gerek yok. Ben diyorum mesela bayağı kötüyüm, soldier alıp pharah vuramayınca, millet de switch to rein diyince, SİKERÜN diyip hanzo alıyorum. Kılıfa gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Kotu Hanzo pro Genji'den iyi yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 hanzomain said: Su mesajindan ciksa ciksa senin okumadan yazdigin sonucu cikar :) Dafran gibi human-aimbot'u herhangi bir Pharah'in teke teke alabileceginden cok supheliyim cunku biri hitscan digeri degil. Az cok aim alabilen soldier bariz avantajli baska hero karismadigi takdirde. hayatınızda soldier oynamamışsınız, gelip ahkam kesiyorsunuz arkadaş. bari verdiğim videoları izleyin diyorum, yok ona da gerek yok, en iyi siz biliyorsunuz nasıl olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 en iyi falan dediklerin 20 yaşında veletler değil mi? Bu çocukların da refleksi benden çok iyi yoksa daha zeki olduğunu kanıtlamıyo bence? yani top 500 de olmasına rağmen oyunu yanlış analiz edebilir bence inanılmaz bişey yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 3 cumleyle anlatacagin hersey icin WOT dosediginden vakit kalmiyo abi video'ya. Anca okuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 en iyisini bilmesek bile senin pek bişey bilmediğini iyi biliyoruz gerek yok videoya felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 alayınız noobsunuz bir tane tracer oynayabileniniz yok. Cs de de kesin p90 rush b tayfasındansınız kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 -Deno- said: abi her hero'nun belli görevleri var. bunu şey gibi düşün, rpg oynuyorsun ve main questler ile side questler var. thank you captain obvious. ben de bunu açıklamaya çalışıyorum da, proların kabul etmediği ve publicte dedikodu gibi yayılan yanlış kanıyı gelip bana sunuyorsunuz. yanlış kanı deno. soldier'ın tek başına 1v1 anti-pharah olduğu yanlış kanı. tekrar ediyorum, kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle. sonra ağlıyorsunuz soldier'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ben recoil'i lvl 50'de fln keşfettim vurulacak bir soldier main varsa o da benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Sdfhdg Ben traceri mainledikten sonra soldier o kadar yavan geliyo ki. Resmen nefes aldim tracerla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Esh said: Sdfhdg Ben traceri mainledikten sonra soldier o kadar yavan geliyo ki. Resmen nefes aldim tracerla ya Şunun da ultiyi beceremiyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 o seviyeye geldiginde 1v1 karsilastirma yapmiyo abi kimse. pirinc ligde yasadigin soldier dramlarinin bir onemi yok. ama dusuk seviyede iyi soldier oldugunu dusunuyosan, karsindaki pharah bir kac deneme sonrasi repick yapacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 abi tracer en sevdiğim hero ama bi laneti var iş yapamazsam direk bayıyorum. dövünce güzel tracer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Rasmon said: Bone, soldier pharah vurmak zorunda değil diye ağlayacağına 2 tık aim çalışsan inmişti şimdi o pharah. anlatmak istediğimi anlamamanız ne kadar komik. yahu pro oyuncuların videolarını koyuyorum, izlemeyip gelip olayı bana bağlıyorsun. dafran da 2 tık çalışsa inmişti o pharah di mi rasmon? yav he he... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 tracer ile reload yapmadan mercy ya da ana indirebiliyosan zevkli evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 pharah indirmesi lazım artık tracerın soldierlar ın aim patates olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Ana yi iyi yakalaman lazim grenadesiz falan. Yoksa gg yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Pharah bazi maplerde alttan ucmak zorunda kaliyo direk tracerin ana hedefi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 bu arada olay benim becerip beceremem de değil. Rasmon gibi kişiler ad hominem'e getirmeye çalışıyor da, ben dps oynamıyorum hiç. autopickerlar yüzünden ya tank oynuyorum ya healer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 hanzomain said: 3 cumleyle anlatacagin hersey icin WOT dosediginden vakit kalmiyo abi video'ya. Anca okuyorum :( izlemiyorsan o zaman yorum yapma hanzomaincim. sonra aynı şeyleri boşa tekrar etmiş oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Rasmon said: en iyi falan dediklerin 20 yaşında veletler değil mi? Bu çocukların da refleksi benden çok iyi yoksa daha zeki olduğunu kanıtlamıyo bence? yani top 500 de olmasına rağmen oyunu yanlış analiz edebilir bence inanılmaz bişey yok ortada. Rasmon senin bir oyununu paylaşsana, çok iyi soldier oynuyormuşsun, görelim, bu pro oyuncular da faydalansın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar