ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Lucio pek sevmiyorum ama çok hoş olmuş. D.Va da güzel. Symmetra da fena değil. Geriye kalanların çoğu tırt. Pharah en tırt. Mei nin Hare Hare Yukai dansına karşı da boş değilim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 di said: -Deno- said: Esh said: apdeyt geldi gece man up'lamaya hazır ol. beni özlediğini biliyorum. Ben senden iyi rein oynuyomusum Deno. Dun oyunda oyle diyodu Yanki. abi inşallah benden iyi oynadığın günleri de görürüz. bir sonraki hayatta olur ama herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 women marchtaki kari olmuş pharah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 tablete yüklüyorum ow yi şimdi, ilginç bir deneyim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 -Deno- said: di said: -Deno- said: Esh said: apdeyt geldi gece man up'lamaya hazır ol. beni özlediğini biliyorum. Ben senden iyi rein oynuyomusum Deno. Dun oyunda oyle diyodu Yanki. abi inşallah benden iyi oynadığın günleri de görürüz. bir sonraki hayatta olur ama herhalde. Ya aslinda bi aksam 6vs6 kapissak mi bi? Biz klasik ben Esh Dynun Sharky Gladmir Rahan oluruz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 3vs3 turnuvası yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 ramazan gelince aksesuar başörtü takmaya başlayan bandwagon müslümanı olmuş pharah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 3v3 ne zaten akşamları 7-8 kişi oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 bu dandik oyun indirime girmiş, başlığınızı düzelttim hadi iyisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 60 eurodan almayan ılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 19.99 olduğundan beri bozdu ya oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 http://i.imgur.com/rnCXj2p.jpg ya bu nasıl matchmaking'tir anlamış değilim. her zaman karşı tarafıma platinumlar, diamondlar geliyor, benim yanıma bronzelar, silverlar geliyor. karşı tarafta silver portraitler, gold portraitler havada uçuşuyor, bende oyunu ilk defa açan kişiler oluyor. csgo'da matchmaking biraz daha adil. 2 maç kaybetsem 3 maç kazanıyorum felan eğlenceli oluyor. burada 1 maç kazansam 5 maç kaybediyorum kanser oldum yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 gayet normal gibi duruyor o matchmaking? sizde 3 silver var karşıda 1 + plat var. plat olan healer zaten, bir de srı dipte olabilir. öyle aman aman bir sıkıntı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 oyun basinda karsilikli sr yaziyor, onun screenshot'ini alsaydin. bence de normal gorunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 daha eşit veremezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Bu nasi duruyo peki? Bunu da bi yorumlayin. :) http://i.imgur.com/6aJQy3y.jpg 3-2 verdik maci su tiplere de karsinin 28 level genjisi aldi oyunu resmen. Artik smurf mudur yoksa atilip mi gelmistir bilmem ama normal degildi it oglu it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Kasıp GOTY mi alsam yoksa 20 eurodan alıp devam etsem mi gençler ne diyosunuz oynayanlar olarak? Ben daha hiç oynamadım, WoW'cuyum 10 senedir. Bi de explerde, ara sıra sezonlarda Diaplo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 di said: Bu nasi duruyo peki? Bunu da bi yorumlayin. :) http://i.imgur.com/6aJQy3y.jpg 3-2 verdik maci su tiplere de karsinin 28 level genjisi aldi oyunu resmen. Artik smurf mudur yoksa atilip mi gelmistir bilmem ama normal degildi it oglu it. 5'li stack yüzünden olmuş o ya. ama yine de ayıp tabii öyle bakınca. girişteki sr ssine göre yorumlamak daha mantıklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Onu kacirdim baska biseye bakarken de bariz yuksekti abi adamlarin SR'lar bizden. Cok ahim sahim olmasa da gameplay video'su da var. 8gig olunca cat diye yukleyemedim ama gece birakayim, sabaha atarim oyunun kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 yekeyeke said: Kasıp GOTY mi alsam yoksa 20 eurodan alıp devam etsem mi gençler ne diyosunuz oynayanlar olarak? Ben daha hiç oynamadım, WoW'cuyum 10 senedir. Bi de explerde, ara sıra sezonlarda Diaplo... Seni azcik yorar abi sanki bu. Baba yorgun diye gezer durursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 oo fenerli. voice a alip kufretmelik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Ya mutlaka yoracak, çok aksiyon var, renkler falan havalarda uçuşuyor da, sektör gereği bir bakmak lazım diye düşünüyorum :D Yoksa şimdiye zaten almam lazımdı da geciktik :D. Casual 2 3 oyun atar çıkarım gecede max. Sağolasın Esh, düşünmen yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 3v3 yeni harita güzel 1v1i introyu for honor gibi yapmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar