Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 geçmiş event'lerin kutuları paraylan alınabiliyorsa cüzdan da atabilirsin :P edit: eskiler satılmıyormuş ya. ben kesin vardır demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 in-game coin ile alabiliyosun sadece, onu da ancak event basladiginda yapabilirsin. cuzdan sadece kutu almaya yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 işte cüzdanla şu an alınan kutu da anca düz lootbox. event zamanı düşen şekilli lootbox'lardan alınmıyormuş event süresi dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 aynen oyle. eskiler gittigiyle kaliyor. aslinda bir yandan iyi ozel hissediyorsun. su son eventte bir suru skin aldim mesela. sanmiyorum bir daha acsinlar bu pveli eventi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bingildak said: Bizim mehmet baya psikopat oynuyor en son 3,5k falandı. Bizim discord a yollayım istersen tryhard baya. Beraber oynamıştık taa başlarda. >Psikopat >GM bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 nitelikten çok nicelik anlamında psikopat :p adama 1 yıl önce makine kurduk, o sıra lan party e geldi, ow oynadık. o günden beri ow dışında bir şey install etmemiş adam asdhaısduashdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Ooo autist. Yakısır Overwatch'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ben en çok olimpiyatlardaki lucio skini kaçırdığım için üzülüyorum. 4 yıl lan CD'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 süpriz hero gelirmi sanmıyorum ama gelirse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 doomfist gelicekmiş :P yok ya daha orisa yeni. bi yılda 3 hero çıkardılar işte. d.va betada yokmuştu sanırım, onu da katarsak 4. yani 3 ya da 4 ayda bir hero çıkarıyollar diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Dun ne vurdum Scorch'un agzina ya. Oyle bi vurdum ki dayanamadi, bir sonraki oyun bizim takima geldi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Abi... ahahahahahah https://www.youtube.com/watch?v=aBhfdMkNwzE Tea bagging kismi bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 http://i.imgur.com/ymv73Uo.jpg Oh boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 serverlar patlatık ondan bi anda yığıldılar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 attı beni oyundan az önce. general chatte millet serverlara sövüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=bKe1ue1HLhM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 yanlız senin abi naptın deyişin hiç değişmemiş arkadaş ahahaha beni çağırmazsanız öyle olur işte, overlok makinası ayağınıza gelir -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 oyun leaver dolu nasıl oynuyosunzu sunu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Ne oynayalim mesela bunun yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 E elmalar armutlar kiyaslamasi oluyo yine Quake vs Overwatch zira karakter tipleri ve atmosfer cok farkli birbirinden. Ortak tek nokta ikisinin de FPS olmasi. Siz nerde nasil oynuyorsunuz bilmiyorum ama PC master race ile full + full acinca grafikleri baya baya bayram ediyo gozlerim Overwatch'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 quake ow kadar casuallik kaldiriyo mu? biz nooblara friendly mi ( bilmediğimden soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Overwatch epilepsi krizi icin birebir ya. Benim gözlerim kanıyor izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 sezon sonu yaklasti gene troll sayisinda artis yasaniyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Dynun said: quake ow kadar casuallik kaldiriyo mu? biz nooblara friendly mi ( bilmediğimden soruyorum) Noob friendly olarak Paladins bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar