Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

samaella said:

3 arkadaşım var 2.7 civarı, hepsi aynı şeyden müzdarip. Hatta hırstan 2400 e inen de oldu. Aynı şey bir alt teneke ligi için de geçerli 2k olamıyorum takıldı kaldı gitmiyor :D

gold olarak da aynı şeyi çekiyorum ben.

csgo'da eşleşmeler biraz daha iyi. insanlar uğraşıp üst ranka çıkmaya çabalıyor. trollemeler felan oluyor da, yani belki de belli bir çıtayı geçtiğim için.

ama overwatch ne zaman oynasam kaybediyorum, millet hanzo+widow kasıyor, "karakter değiştir" diyince oyunu satıyor, paso birisi oyun başında çıkıyor yine kaybetmiş sayılıyorsun... 2500 puandan 2000'e düşme başarısı gösterdim sayelerinde.

sanırsın ilk defa fps oynayan tipler.
Sosyal ağlarda paylaş

olayın ortası yok o can sıkıcı. Yani aynı puandaki veya daha yüksek puanlı adamlarla oynuyorsun ilk yeri alamıyorsun, daha düşük puanlı adamlar saçma sapan herolar seçiyor paylordu tek seferde götürüyorsun.

geçen gün karşı takımda alevli rankli birisi vardı. Dedim ne alaka lan 2k altı adamız biz. Herifleri öyle böyle yenmedik.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

2500-3000 arası zaten averaj oyuncu

değil abi.

ben kendimi averaj oyuncu olarak göremiyorum, üzgünüm. her karaktere müthiş hakim değilim, ama reinhardt başı çekmek üzere 3 - 4 hero ile gerçekten yapmam gereken her şeyi yapıyorum. derdim medal, potg değil. nerde durmam gerektiği, kimi önce punish'leyeceğimi, takımı lead etmeyi vs. hepsini aylardır oturtmuş vaziyetteyim.

ama dallamalar yüzünden çıkamıyorum işte bu bracket'ın üzerine. önceki sayfada koydum işte, 7 win streak 7 potg ile gidiyorum ve çoğunun videosunu aldım - takımı taşıyorum bariz bir şekilde. götüm çıkıyor hem adamları koru, hem dps iş yapamıyor diye adam kes, hem herkesi yönlendirmekten.

kalkıp da kendime averaj dedirtmem. benim durumumda olan birçok insan var, sadece bu bracket'tan da bahsetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi averajiz.

yanlis anlama.

bi gun birlikte mirayla falan bi 3800 maca girelim de gor ne kadar averaj oldugumuzu sdfgsd

-Deno- said:

bingildak said:

2500-3000 arası zaten averaj oyuncu

değil abi.

ben kendimi averaj oyuncu olarak göremiyorum, üzgünüm. her karaktere müthiş hakim değilim, ama reinhardt başı çekmek üzere 3 - 4 hero ile gerçekten yapmam gereken her şeyi yapıyorum. derdim medal, potg değil. nerde durmam gerektiği, kimi önce punish'leyeceğimi, takımı lead etmeyi vs. hepsini aylardır oturtmuş vaziyetteyim.

ama dallamalar yüzünden çıkamıyorum işte bu bracket'ın üzerine. önceki sayfada koydum işte, 7 win streak 7 potg ile gidiyorum ve çoğunun videosunu aldım - takımı taşıyorum bariz bir şekilde. götüm çıkıyor hem adamları koru, hem dps iş yapamıyor diye adam kes, hem herkesi yönlendirmekten.

kalkıp da kendime averaj dedirtmem. benim durumumda olan birçok insan var, sadece bu bracket'tan da bahsetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...