samaella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 http://www.ign.com/articles/2017/04/28/blizzard-removes-overwatch-hero-to-fix-bug ne bugı var dvada ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 akşam bir update e başladıydı oyundan çıkarken, şimdi yine bug fix update varmış fetching diyor. çözmüşlerdir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 upvote oha çin skill kasmış. türkiye 26. sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 +7 win streak diyorum, 7 maç üst üste play of the match diyorum, kutudan 2 legendary düştü diyorum, ama diamond diyemiyorum hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 o halde bu sana gelsin https://www.facebook.com/PoTGWatch/videos/1890284741250265/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 samaella said: 3 arkadaşım var 2.7 civarı, hepsi aynı şeyden müzdarip. Hatta hırstan 2400 e inen de oldu. Aynı şey bir alt teneke ligi için de geçerli 2k olamıyorum takıldı kaldı gitmiyor :D gold olarak da aynı şeyi çekiyorum ben. csgo'da eşleşmeler biraz daha iyi. insanlar uğraşıp üst ranka çıkmaya çabalıyor. trollemeler felan oluyor da, yani belki de belli bir çıtayı geçtiğim için. ama overwatch ne zaman oynasam kaybediyorum, millet hanzo+widow kasıyor, "karakter değiştir" diyince oyunu satıyor, paso birisi oyun başında çıkıyor yine kaybetmiş sayılıyorsun... 2500 puandan 2000'e düşme başarısı gösterdim sayelerinde. sanırsın ilk defa fps oynayan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 3k a yaklaştığında o tipler çok azalıyor, ben bayadır denk gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 4k ya yaklasinca tekrar artiolar .) yada 3.5 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 e adam seçip de akıyor o zaman? nasıl 3.5-4k rating de kalıyor yanlış picklerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 2500-3000 arası zaten averaj oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 olayın ortası yok o can sıkıcı. Yani aynı puandaki veya daha yüksek puanlı adamlarla oynuyorsun ilk yeri alamıyorsun, daha düşük puanlı adamlar saçma sapan herolar seçiyor paylordu tek seferde götürüyorsun. geçen gün karşı takımda alevli rankli birisi vardı. Dedim ne alaka lan 2k altı adamız biz. Herifleri öyle böyle yenmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 4200-3900 ortalamali macta adam 3 dps aldiniz ben torb oynuycam dedi sadece kendini öldürdü butun mac. adamin rating 4350 =) nerdeyse top 500 olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 tamam da verdiğin örnek exception abi. oluyordur elbette. demek istediğim noobluktan wrong pick yapan adam 3500 e çıkamaz zaten. wrong pick yapıp da akıyorsa bir derece anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 keske noob gelsede deneyip fail olsa =) en azindan kafayi yemiycez her mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Sorunların aynen devam ediyor olması huzur veriyor, arasıra tekrar yükleyesim gelince buraya bi bakıyorum oooh vazgeç diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bingildak said: 2500-3000 arası zaten averaj oyuncu değil abi. ben kendimi averaj oyuncu olarak göremiyorum, üzgünüm. her karaktere müthiş hakim değilim, ama reinhardt başı çekmek üzere 3 - 4 hero ile gerçekten yapmam gereken her şeyi yapıyorum. derdim medal, potg değil. nerde durmam gerektiği, kimi önce punish'leyeceğimi, takımı lead etmeyi vs. hepsini aylardır oturtmuş vaziyetteyim. ama dallamalar yüzünden çıkamıyorum işte bu bracket'ın üzerine. önceki sayfada koydum işte, 7 win streak 7 potg ile gidiyorum ve çoğunun videosunu aldım - takımı taşıyorum bariz bir şekilde. götüm çıkıyor hem adamları koru, hem dps iş yapamıyor diye adam kes, hem herkesi yönlendirmekten. kalkıp da kendime averaj dedirtmem. benim durumumda olan birçok insan var, sadece bu bracket'tan da bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Kaplan demişti averaj diye videoda yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Koysana bi video'lari merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 işteyim daha, bugün yarın koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 3000nin altında nasıl kalıyorsunuz, her sezon solo girip 15 maç atıyorum diamond olup çıkıyorum lan vay nooblar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 şakacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 düzgün oynayabildiğim karakter de yok bu arada soldier alıp tarıyorum aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 GÜLÜMSEDİM BU ESPRİLERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=kMtFaZSR-s0 senın icin yazılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 abi averajiz. yanlis anlama. bi gun birlikte mirayla falan bi 3800 maca girelim de gor ne kadar averaj oldugumuzu sdfgsd -Deno- said: bingildak said: 2500-3000 arası zaten averaj oyuncu değil abi. ben kendimi averaj oyuncu olarak göremiyorum, üzgünüm. her karaktere müthiş hakim değilim, ama reinhardt başı çekmek üzere 3 - 4 hero ile gerçekten yapmam gereken her şeyi yapıyorum. derdim medal, potg değil. nerde durmam gerektiği, kimi önce punish'leyeceğimi, takımı lead etmeyi vs. hepsini aylardır oturtmuş vaziyetteyim. ama dallamalar yüzünden çıkamıyorum işte bu bracket'ın üzerine. önceki sayfada koydum işte, 7 win streak 7 potg ile gidiyorum ve çoğunun videosunu aldım - takımı taşıyorum bariz bir şekilde. götüm çıkıyor hem adamları koru, hem dps iş yapamıyor diye adam kes, hem herkesi yönlendirmekten. kalkıp da kendime averaj dedirtmem. benim durumumda olan birçok insan var, sadece bu bracket'tan da bahsetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar