applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 peki peki inandık tamam sdasf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Torbjörn defansta çok iyi ya, keşkem turretı rpr edebilsek, edilmiyor değil mi ben yamulmuyorum? fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 hiç mi team fortress oynamadın bassana 2 ye gdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 oynamadım :P zaten upgrade etmek için basıyorum 2ye lol, forge hammer rpr ediyor mu sadece upgrade mi ediyor onu şeyettim, birde genji zor mu oynaması biraz bana mı öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 hem repair hem upgrade, hem genjinin ağzının üstüne vurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cadaisles Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Lectre said: applev0dka said: King regards Ya bu adam sirf overwatch da molotof atılmıyor diye başlamadıysa ben de bisey bilmiyorum sdfaf https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 peki gençler size son bir soru? comp oynarken, her heroyu ortalama oynayabilmeme gerek var mı? atıyorum tank oynamak istemiyorum hiç, sıkıntı çıkar mı çok ne bileyim? çok drama dönüyor mu compta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 tank ve healer dışında oynamıyorum ben, ben oynamazsam başkası oynamıyorum, oynasa bile zorunluluktan oynuyor batırıyor gönülden tank ol, delikanlı healer ol bi de mei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Lectre said: çok drama dönüyor mu compta? Bildiğin gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Lopeth said: genjinin ağzının üstüne vurma ahahahah o hammer ile bodur bodur adam kovalayan torb izlemek müthiş zevkli ya... dükkanının camı topla kırılmış esnaf gibi kovalıyor torbjörn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Lectre said: buda böyle başka bişi çok alıştım :P https://www.youtube.com/watch?v=YZtfRYUXyGQ&feature=youtu.be dostum burada team kill olmadan video atanları sevmezler sdfs oynayanlar ekleyin olm : Scorch#2569 https://www.youtube.com/watch?v=7XAx8kFSdTw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 teamkillimde var junkrat ile, ama junkrat ile, hiç hoş değil, çok kolay gözüküyor, ki kolaydıda fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Allam yine gelmis biri junkrat'e bok atiyo. Hem de "junkrat'le yaptim onu" derken yapiyo. Akil tutulmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Reksa#2316 oynayalım beraber 2100 ratingim var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Daha herolarin skillerini bilmeyen adam hero bokluyor sdfsf İnternet cok guzel. Şu oyunda aşağılanan ez denen herolar cogu zaman gercekten skill isteyen herolar. Oynamasini bilneyen iyy junk ez hero rastgele sıkıyorsun der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 junk ez hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 rastgele sikan nublar kill alabilsin diye iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 lunatari said: Reksa#2316 oynayalım beraber 2100 ratingim var sdfs bende tam tersi rating var 1200 takılalım boost alayım asşklfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 olm ben placement hedesini anlamadım. 7 maç yaptım 4 ünde adam çıktı bizim takımdan maçın yarısında, alayında da kaybettik.. neye göre değerlendirecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Kaybettin diye değerlendirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 oldu amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 zaten karşıya vermiş lvl 80 100 leri benim profil elma şekeri gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 ahahah senin skill ratinge göre bi aşağıdan bi yukarıdan vererek senin yerini buluo sistem sözde de, olmuo işte. benim galip gelme ihtimalimin favor olduğu maç %100 ihtimalle biri oyundan çıkıo resetlenio maç (competitive'de 1dk'dan önce çıkıldığında maç resetlenio) mağlup gelme ihtimalimin yüksek olduğu karşıda skill/takım oyununu iyi oynayan takım gelince de ölümüne takılı kalıyoruz oyunda. welcome to overwatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 6 stack harici pişmanlıktır dendi mi? ben o yüzden paso arcade oynuyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 6lı ve 3 aşağı 5 yukarı iletişim kurabilen. barzo gibi koşturup ölmeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar