bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 internet olmasaydı belki olurdu ama adamın değiştirmesi iyi bile olacak olsa piçliğine no basarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 oyuna eklenecek herhangi bir yenilik icin "trollenir o yuzden olmaz" seklinde kimsenin dusundugunu sanmiyorum. trollemek isteyen troller. engellemenin aklima gelen tek yolu vote-kick, ki onun da kendisi troll olabilecek bir sistem oldugundan yapacak cok da bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Sistem geliştirirken suistimale en az seviyede açık geliştirmek yapılan işin niteliğini belirliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 en az seviye epey göreceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 toggie haklı bence aman onu troller aman bunu abuselar diye diye gerizekalı bi community oluşuyor. bırakınız yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Oyunda herkes primary secondary karakterini secebilmeli ya. Adamin main'i A ise, ben B ile de oynuyosam birakiyim A'yi oyunu alalim diye. Boyle switch falan edilebilmeli yani uzun uzun muhabbete gerek olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Wow'un dungeon finder'ı gibi olsa yeter işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 21 Şubatta sezon bitiyor. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 ulan 2500'te çakılı kaldım sezon başından beri ne ileri ne geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 kanser sr zaten o. ben de saçma salak insanlarla placement oynayıp gold başladığım için anam ağlıyor çıkıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 sayın deno, ben plat başladım bodoslama solo girerek (sonra saçma bi lose streak yüzünden hırs yapıp 2000-2100 arası bi yere düştüm) sen nası gold çıktın ya. bilgilerinize arz ederim. saygılarımla, (blizz'i cc'ye koydum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 4 placement maçımda leaver denk geldiği için ben de gold'dan başladım ama şansım yaver gitti, gold'daki tüm maçlarım iyiydi, 2300 küsüre dayanadım falan. Mei ve healer main'lediğim için carry potansiyelim yok nerdeyse, o yüzden tırsıyorum daha fazla solo q girmeye sdkfjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Abi matching sistemde sikinti var orasi kesin ya. Ben cok dusuk girdim, 800-1100 arasi bi yerden, 2300'lere ciktim, daha da ileri gidemiyorum ve temel sebep genelde; * 30-40 level adamin benimle ayni maca girmesi, main namina bisey olmamasi ve takim oyunu cikaramamasi * junk change plz diye aglayan ya da istedigi karakteri alamayinca kusen, sacmalayan tipler * fix taktikleri olup improvise taktik yapamayanlar. hadi su sonuncuyu matching algorithm ile asamazsin da ilki basit abi. ek olarak sikayetleri ciddiye al, trolleri uzaklastir competetive'den de bi nefes alalim. karsi takim iyi olunca gikimi cikarmiyorum bu arada, herifler cok iyi oynadi, ne yapsak olmicakti diyorum ama 30-40 oyunda bir geliyo onlar da, haliyle dertliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Olm sen nerden sardin o yasta overwatch a ta ingilterelerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 NE VARMIS OLM YASIMDA?! Sharky yuzunden ya. Delirdi bi aksam boyle HACILAR BEN COK SIKILDIM BISEY YAPALIM BI OYUN OYNAYALIM!!! diye. Overwatch diye bisey varmis derken HADI HADI HADI aldirdi, 1 kere oynadik kapadik. Sonra hanim oyunun fiyatini ogrendi, YURU GIT €60'LUK OYNA CABUK diye kovdu yanindan. Sharky'ye dedim HACI YA GELIYON OYNUYON YA DA BEN DE SENIN HANIMA DIYORUM OYUNUN FIYATINI! O gun bu gun oynuyoruz mecbur. Ne zaman o kadarlik oynamis olcaz bilmiyoz. Zordayiz. http://orig06.deviantart.net/40e2/f/2012/310/b/0/__marvin___by_vampirneko-dn3a2l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 e süper, "kalk yoğurt al yeter oyun oynadığın" derse "€60 olmadı daha, param yanıyor, oyun boşa akıyor" dersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Yok. Onlari da iki oyun arasi beklerken yapican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Hanımları boşayın direk lig atlarsınız. Aiminizi kötü etkiliyorlar anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 aim bitiyo abi bi yaştan sonra yapacak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 http://newnation.sg/wp-content/uploads/inception-squint.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 abi şimdi yüklettirme bana. kanıtlamak zorunda kalmıyım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Hhaannnzzzooouu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Aha geldi 30 saniyede bi hanzo diye bagirarak olen hanzo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Potg larimi izlemeyi ozledin tabii, seni de anliyorum. Neyse coming soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 aim'e yardimci olsun diye comp oncesi isinma turu atiyorum quickte, baya ise yaradigini dusunuyorum. Ama Seagull gibi aim olsa bile solo queue adami tokatliyor, ozellikle platinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar