yazuach Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Üstüne taramalı da taksalarmış keşke, op ötesi duruyor şu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Dunku oyundan we don't speak croissant''in ss'ini almamistir di mi kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 http://i.imgur.com/14QDW2r.jpg son gun trolleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Ameliyattan sonra gözler acılsın, 3 günüm olsun, 3000'den buraya çıkıp ineyim 3200'e kadar 3 kere. Sonra sezonun bitişi 4. kez 1 win kalaya denk gelsin. Bari kaybetseydim de öyle bitseydi. Bu oyun brosuz oynanmaz arkadaş, bıktım her aksam fransız faguette'lere trollenmekten. http://i.imgur.com/FeIz2FT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 diamond bitirdim ben de, placementları solo yapıp plata düştükten sonra ruhumu teslim ettim diamonda çıkana kadar. oyunda tek kişinin bile takıma acı cektirebilme potansiyeli inanılmaz yüksek ya, hani dota-lol oynarken bile rage'e girmiyordum ama bu oyunda girdim defalarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Çok rezalet abi, bugünün son trollü paso genji oynayan, barzo ingilizcesiyle U ALL SUCK I KILL ALL diye bagıran Janissary nickli bi türktü. Gen havuzumuzdan bir kere daha utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 http://i.imgur.com/cFSyS3U.jpg rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 ps4'te oynayan var mı d&r da indirim varmış alasım geldi ama controllerdan fps oynamak konusunda az bişey sıkıntılarım avr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 daha önce gamepad fps tecrüben varsa oynanıyor, yoksa xim4 tarzı bir klavye/mouse çevirici alcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 xunn said: Ameliyattan sonra gözler acılsın, 3 günüm olsun, 3000'den buraya çıkıp ineyim 3200'e kadar 3 kere. Sonra sezonun bitişi 4. kez 1 win kalaya denk gelsin. Bari kaybetseydim de öyle bitseydi. Bu oyun brosuz oynanmaz arkadaş, bıktım her aksam fransız faguette'lere trollenmekten. http://i.imgur.com/FeIz2FT.png Evlat acısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 dün dayanamadım bastım parayı aldım ya. prolaşayım biraz. şimdilik mccree ve roadhug favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 yeni sezonda oynayacaklar varsa bende katılabilirim maçlara. diamond bitirdim s2'yi. birlikte oynadığımız birkaç arkadaşlar da var ama soloq girmek sinirleri zorluyor gerçekten. Genelde offtank/tank/support oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Oberyn#2694 ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 şunları gördükçe kendimden utanıyorum. lucy kesin sövüyor her seçtiğimde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 ben de oynayasım var da. betada oynamıştım. Sonra almadım. Arkadaşlar da oynamıyor. Tek kalırım diye almadım. Oynayan oluyor mu patiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=VcA3cCQfe3s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Pati discord'da dönüyor oyunlar. girip dürtersin, müsait olan gelir. Hazır sezon başlamamışken QP atarız. Yarın aksam girin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Ben cok az oynadim betada. Kotuyumdur baya simdi. Alismak lazim ranked icin de geyigine mac oluyorsa ona gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 geyigine tabii ki. pati casuallarıyla ranked mi atılır lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Reinhardt, Lucio, Mercy, Pharah, Symmetra, Mercy taleplerinize cevap verilir. competitive'de başarılı olmak istiyorum Q_Q Scorch#2569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar