Miraul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 eu da kaybetmeye baslayinca genelde us e girioruz =) ratingleri duzeltmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Anelor said: arcade mod'ları inanılmaz eğlenceliymiş ya. 10 numara olmuş. 1v1 resmen yüreğim kaldırmıyor o adrenalini ya :/ yaşlanmışız resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Miraul said: eu da kaybetmeye baslayinca genelde us e girioruz =) ratingleri duzeltmek icin Çok mantıklı. Ben Sombra update'i geldiginden beri oyun kazanamadım, keşke öyle bir işe girseydim. Sombra alırsa takım direkt trolledim her oyunu. Adam quick'te denemeden comp'a abanıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 3v3 ün en op karakteri ana ve pharah. yeni heroyu ve oyun modlarını baya beğendim. 2 saatte 6 tane kutu yaptım kutu vermeside iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 3v3 nin OP si direk roadhog ya. essek gibi self heal healpack olmayan mapte ve combo insta kill respawn olmayan mapte fazla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Hadin hadin gelin. sombra gelmiş deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 arena çok zevkli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Bugün 30 oyundan fazla attım 7-8 kere falan kazandık sanırım.. blizzard yapıcagın işi skiyim senin.. bu insanların sen nasıl bi mal oldugunu biliyosun, bide offense'e böle 3 stars hero koyuyosun falan.. herifler bütün oyun dolanıyo ortalıkta. bişeyler denemeler falan yapabildikleri tek adam akıllı şey health packleri disable etme.. başka bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 sen 7-8 kere kaybettiysen 22-23 kere kazanan var demek ki git gut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 5 oyun attım takımdan sombra seçen olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Jaegerjaquez said: sen 7-8 kere kaybettiysen 22-23 kere kazanan var demek ki git gut sudhfdsufh mantığa bak.. sanki oyunda 100 kişi habire dönüp duruyo aynı gruplar içinde de spesifik biri 22-23 kere oyun kazanmış olucak yani.. O gelen ekibin içinde de tıpkı benim 7-8 kere kazandıgım gibi habire kaybedip bizim oyunumuzu kazanan insanlar da var dimi.. overwatch'ı internet cafede 10 kişi oynanmıyo yani 49834209343 kişi ile karşılaşabilirsin. He bu arada kazanan takımların %90'ı güzel pick alıp meta oynayan ve içlerinde sombra olmayan ekiplerdi özellikle dikkat ettim. Ne zaman ki biri sombra alıyo direk 6v5 oluyosun. Millet hatta bi ara match chatinden "omg!!! we dont have sombra" falan yazıyodu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 30 oyundan anca 8 ini kazansam komple oyun oynamayı bırakırdım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Komple oyun oynamayı değil grupsuz comp'a girmeyi bırakıcaksın veya trolling yapıcan full işte ön sayfadaki bi arkadasın yaptıgı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 istatistigi aglatmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 zorla hots mu oynatacaklar simdi bize skin icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 hots'ta nexus challange kasan bol ya, 1.5-2 saatte bitirirsiniz grind kafası giderseniz. hots'u da release'den çok kısa sürede bırakmıştım, müziği cartı curtu bi gaz geldi tekrar atsam mı diyorum günde 2-3 maç sdf. keriz gibi yedim sanırım pazarlama taktiğini -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 ben hic bilmiyorum oynamayı yapar mıyız 30 oyun skin icin? hemen halledeceksek bi takım ayarlayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 vs AI oynarsaniz alabiliyorsunuz skini. 5-6 dakikada bitiyor rahatca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Skin için 15 maç btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 origins edition 35€ olmuş. https://playoverwatch.com/en-gb/buy/ https://www.youtube.com/watch?v=1f4p-cVMZUY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 lan 2 hafta önce düzünü 40€ dan aldım ya. ticket açıp bari origins edition upgrade verin diyecem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Amazonda 35$ bilinen daha ucuza başka bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Blizz store'da indirim vardı black friday falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 free weekend i kaçırmayın o arada alın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar