eldar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Oyunların sorunlu çıkacağını önceden kabul edip, bunu bile bile oyunu çıktığı gibi alana ne denir? Oyunun sorunlu çıkması beceriksizliktir; olağan bir şey değildir. Sorunsuzlukla kötü olmak arasında dağlar kadar fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Ahah şimdi gördüm ben https://m.youtube.com/watch?v=QD7SAFzXSSo&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 @yazuach İnsanların kızdığı nokta zaten o, bu oyun dün çıkmadı ve böyle draw'dan sorunların ve broken noktaların beta'da halledilmesi gerekirken çok çok geçe bırakılmasından şikayetçiler ve bunda da yerden göğe kadar haklılar. En kısa zamanda düzeltirler umarım yoksa QM dışında oynanacak bir yanı kalmayacak oyunun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 57 başladım güne 52 ile bitirdim kumar gibi illet bir şey. Resmen böle kaybettikçe belki bu sefer yenerim şeklinde daha da kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ilk sezonunun günahı olmaz diyip yensemde yenilsemde sondaki ranking sahnesini beklemiyorum artık. Quick play mantığında oynarsan sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Yendiğmiz maçın üzerine rank kaybetmekte ayrı bir enterasan olmuş. Tebrikler blizzard :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 haha eğer düştüysen oyundan girip yensen bile rankin düşüyor abi, nasıl bir mantıksa, e o zaman adam neden tekrar girsin ki kesinlikle rank kaybedeceği oyuna. Zamanını harcamaz. anca arkadaşları ile oynuosa girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 CARROT ON STICK Blizzard'ın en sevdiği şey :D Hırs yapıyon rank kasacam diye gün sonu aynı yerdesin asnjzkczxzxsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ama açıkca söyliim 50 civarı skiller dışında bu rank olayı çok net skillini temsil ediyor abi. ilk placement maç random olabilir seni ortalama 50 civarı bir yere koyuyor populasyonun %90unun olduğu yere. Ondan sonra oynadığın oyunlarla harbiden ne kadar ii olduğun belli oluyor. Arkadaş var arada beraber oynadığım, baya skilli biri kendisi, adam 65lere falan çıktı. Ben maks 57 oldum. Ondan sonra yüklesemedim şimdi 52lere düştüm. HA böle efsane bir gruba girersin seni taşırlar belki o şekilde artarsın. Ama iyi oynayan adamlar sıyrılıyor bir şekilde 50 ranklerden. Progamerlar 70+ genelde 80lere gelenler var. Zasten 80 den sonrası grind, adamların karşısın 65 ortalama takım gelio, üstlerinden geçiyorlar ama çok az ilerliyor bar o yüzden sürekl ioynayıp yavaş yavaş 90 lara falan gelecekler onlar. Ama 50 civarları tam bir çöplük. O seviyelerde kimin skilli ne bilemisoun. Bazı adam oluyor bir şekilde takımı tarafından taşınmış placementda 55 almış gelio takımına felaket oynuyor. Bazı adamlar var baya ii oyuncu ama yeni placemetını yapmış 52 almış tüm takımı taşıyor vs. O yüzden bu 50 seviyeleri gerçekten çok random. Tamamen şans yenip yenmemen. Ama iyi olanlar işte o 50 havuzundan sıyrılıp 60 civarlarına falan çıkıyorlar. Oradan sonra değişiyor işin rengi. Ben bu 65 olan arkadaşla yüksek level maçlara giridm ortalamanın 65 civarı olduğu. Yenilebiliyorsun evet ama böle lamerlikten , saçma sapan picklerden falan değil. Bir şekilde karşı takım senden daha ii olduğu için yeniliosun o yüzden o kadar da lanet etmiyorsun. Tabi Reconnect eden adamın kesinlilke yenişlmiş sayılması, coin flip olayı, takımından birisi düşse ve ysen bile çok az rank alman falan gibi düzeltilecek çok şey var ama. Genel olarak sistem bir şeyleri temsil ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 +50'nin de cok bir faydasi yok. Sistemin boktanligi ile alinmis rank'ta gelen adam objektif iplemeden I'm learning as we all do yazip gidiyor. Su sezondaki rank'larin hepsi cop. Bir de MMR olayi kati suretle yok. Sen o sira queue'layan 25 level (rank'siz) veya 102 level +60 adamla bile ayni takima dusebiliyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 hiç bi zaman öle bişey başıma gelmedi ya hiç rankimin üstünde bir adamla kapışmadım underdog oluosun ama karşı takım ortalaması +1 oluyor sana göre. 55 sen, takım ortalaması 57 ise gidip de 45 le 75 falan tadında alakasız adamlar vermiyor , anca onların bearber grupta olması gerekiyor. ama genelde 52 59 55 vs gibi yakın rakamlar veriyor. hayır bir de şey var. şu an bildiğin sistem tamamen cezalandırma üzerine. Kazanıyorsun X veriyor. Kaybediyorsun 2X alıyor falan. Saçma sapan çıkmak zor , o ortadaki çöplükten sıyrılmak zor. Ki bence bu gerçeğ yansıtıyor. Bu oyun zaten genel olarak herkesin bir şekilde oynayabildiği über bir skill celinigi olmayani bir oyun. MMO cı hiç fps oynamayan adamdan, mobacı adamdan, FPS ci adama kadar herkesk endine uygun bir hero seti bulup öyle ya da böyle oynuo. Herkes vasat abi . Çok böle nadir fark yaratan Seagull gibi Twiq gibi adamlar çıkıyor ki onlar da eski TF2 progamerlarıymış. O yüzden herkesin bu 40-50 lerde sıkışıp kalması bana normal geliyor. Ve bunca zaman herkes Blizzarda küfür ediyordu, herkes kazansın , herkes mutlu olsun kimse kötü olmasın modunda oldukları için çok casual friendly diyorlardı. Bu rank çıktı herkes nasıl sinirli, nasıl küfür ediyor. İŞte çıkamıyorum, gidiyorum yeniyorum az veriosun kaybediorum daha çok düşüo. Nasıl yükselicez bik bik zıp zıp. Biraz da blizzard insanların suratına vurdu yani skillini. Ben açıkcası böyle düşünüyorum. Kendimi çok ii deil ama az çok game sensi olan, haritalardaki stratejileri bilen, heroların + larını - lerini bilip ona göre davranıp, positionınga önem veren vs. bir insan olarak görüyorum, aimim çok da ii olmasa da e biraz genel populasyondan sıyrılırım diye düşünüodum. Değilmişim yani, beklediğimden daha da kötüymüşüm onu anladım. Bu hiç beklenilen blizzard davranışı değil ama böyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Takım kötüyse iyi oynayan adam 50'lerden nasıl sıyrılacak anlamadım.Genel olarak mercy oynadığım için zaten düşük rating alıyorum çoğu zaman.Tek başına bütün takımı taşıman lazım ki takım kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 abi işte "iyi oynayan " adam ansıl çıkacak diyorsun ya, belki de o kadar iyi değilsindir onu diyorum. sana demiyorum bunu abi bu arada yani genel olarak herkes bu oyunda kendini iyi zannediyor. Çünkü blizzard bu zamana kadar bunu yaptıç Betada, open betada veya son 1 ay quick matchde. Bak Deno'ya adam videolar koyuyor. "Reaper Saves the day" falan zarya adam shield atmış q ya basmış herkes öldü die şu an Deno'ya sorsan. Abi ben baya ii overwatch oyuncusuyum der haha. Ama yani bu %90 için geçerli. Ve şu an hepimiz 50 civarlarındayız. İyi oynayan gerçekten bir şekilde sıyrılıyor. Bahsetitğim 65 civarı olan arkadaş hiç grupla girmiyor. Sürekli tek başına , arada da benle beraber giriyor. E bu adam nasıl çıktı. O adama dandik takım gelmedi mi geliyor ona da. Sırf şans ile olamaz. Bu arada 65 de öle über skill değil ama belli bir kabiliyetini olduğunu gösteren bir rating, şu an ki ranklere göre. Belki ileride rankler biraz daha 60 lara doğru kayara. Pro gamerlar 90lara yükseldikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 http://masteroverwatch.com/leaderboards/pc/global skill dağılımını burada görebilirsiniz. tam da olması gerektiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 sezon 3 ay daha ikinci haftasındayız. günde 4-5 saat max onuyosunuz oyunu elbette 5*de olcak rankiniz anlamadım sorun ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 yok olması gerekytiği gibi deil bence. bu madalyaya fgalan gore rank almak kısmı cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 abi neye göre rank aldığımızı kimse bilmiyor, ş uan tamamen teori ya. kill deathe e göre mi, win percentage a göre mi, aldıığın madalyaya göre mi. O konuda haklısın evet çok düzeltilmesi gerkeen şey var. Ama olması gerektiği gibi olan şey , bu dağılım bu curve yani. O grafiğe bakın direkt 49-50 de peak yapio. O dağılım olması gerektiği gibi. Gidip de herkes 80 de peak yapsaydı o zaman saçma olurdu. HOTS da herkesin rank 1 olması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 isnanlar oynadıkca tepe inecektir zaten. düşüğe hem yükseğe doğru yayılıcak sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Gaussian egrisi degismez pek. biri kazanırken diğeri kaybedecek. 60lari yenip 60a cikan yendiklerini 50 lere itecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 valla kazanınca bile rank düşebiliyor dendi, bilemiyorum appletini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Mortis'e katılıyorum birçok konuda. Beni şuan competitive moddan soğutan 3 olay var. Bir dahaki sezona bunlar düzeltilir diye umuyorum şuan sadece. 1. Leaver sistemi tamamen broken. Baştan aşağı düzeltilmesi lazım. Ne içtiler bu sistemi tasarlarken aklım almıyor. Takımından biri çıkıyor. Üstüne 5v6 yeniyorsun. Ama takımından biri çıktığı bahanesiyle normalin 5te 6ta 1i kadar rank alıyorsun. 2. Neye göre rank aldığın belli değil. Şuan tank ve support oyuncularını cezalandıran saçma sapan bir sistem var. Aynı maça girdiğim arkadaşlarım bir win ile neredeyse rank atlarken ben support oynadığım için 2-3 winde 1 rank bile atlayabiliyorum bazen. 3. Sudden Death sistemi gelmiş geçmiş en saçma sistem. Betada bile daha iyi olan bir sistemi alıp bu hale nası bir kafayla getirebiliyorlar aklım almıyor. Neyseki gelecek sezona tamamen kalkacak dediler. Ya draw bitecekmiş maçlar ya da başka bir sistem getireceklermiş. Draw sistemini getiremezler. Çünkü high level maçların hepsi başa baş gidiyor. İllaki sudden deathe kalıyor oyun. Bu yüzden daha dengeli ve bir tarafı saçma sapan bir coin flip sistemiyle dezavantajlı duruma getirmeyen farklı bir mod lazım. Bu sezon gerçekten ciddiye alarak competitive oynamak eziyet. Ben akşamdan akşama arkadaşlarla oynuyorum sinirimi bozmadan. Onun dışında quick play takılıyorum. İlk günler sinir krizleri geçirecektim neredeyse. Daha öncede dediğim gibi şuan biz bu sezonu tamamen test sezonu olarak görüp ona göre davranıyoruz. Gelecek sezonda bu eksikler düzeltilirse tam ciddiyetle oynamayı planlıyoruz. Bide çok büyük bir eksik değil ama oyuna Hots'da ki gibi 2 farklı lig getirilebilir solo ve team olmak üzere. Bu oyunda ne kadar başarılı olur bu sistem bilmiyorum ama şu haliyle solo oynamak çok büyük eziyet. Takımım olmadan asla solo queue girmiyorum ben. Oyun tamamen takım oyunu üzerine kurulu. Şuanki sistemde çok kötü değil bu konuda ama bilemiyorum yani garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 ben oynamadım henüz ranked ama mortis çok iyi özetlemiş. oyun herkese ben süper oynuyorum hissini verdiği için berbat bir oyundu, şimdi biraz daha iyi olmuş. tek sorun oyunun mekanikleri gereği skill ratingine göre iyi oynayan bir insanın fark yaratabilmesi için hakkaten ÇOK DAHA İYİ oynuyor olmak zorunda olması dolayısıyla hak ettiği ratinge daha yavaş çıkması. atıyorum hakettiği skill ratingi 80 olan biri kazara placementta 55'e konduysa, o ratingde takımını hayvanlar gibi taşıyabilir. ama adamın hakettiği rank 63'se, placementta 50'ye konduysa elohell'den çıkana kadar 4 kemoterapi görecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Comp game ile oyunun tam anlamıyla anasını sktiler. kim ne derse desin. E abi o zaman git quick match yap falan diyenler olucak. quick match'de de herkes işin dalgasında .. hero deyenler, fantazi yapanlar, saçma sapan hero seçimleri vs vs hani orası traning ground olmuş resmen. Şu oyundan 2 hafta önce aldıgım zevkin dörtte birini alamıyorum yani. MMR giriyosun iki tane hanzo oynayan mı istersin saçma sapan yerde bastion alan mı falan böle bissürü şey. başarısız bi takım oldugun anda hemen 15 yaş ekibi başlıyo milleti suçlamaya. hanzo is noob falan yok işte x sen ne yaptın hiçbişey yapmıyosun vs vs.. 2 hafta önce yeniliyoduk bitiyodu. Ergen tayfa hırstan geberiyo şuan oyunda yani çoluk cocugu avutuyoz bi taraftan. Herif rank 89-90 olmuş ne alıcagını ne zaman hangi heroya swaplıcagı bilmiyor falan filan anasını bellediler oyunun 2 haftada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 bakın mesela yukarıdaki arkadaş 2. kemoterapisinde. belli ki bracketından iyi oynuyor ama seagull olmadığı için genji alıp herkesi kesemiyor. metin ol dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar