gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Dragonfire said: discord a 1 tane bekleme kalanlı yapalım. Adam bekleyen oradan alsın işte. Ayrıca mumble hala daha rahat bana. Kimin konuştuğunu biliyorum en azından. Discord'un overlayi de var hem daha başarılı mumbledan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 mumble tırt discord cok daha iyi inat etme işte. actım overwatch lfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yapma daha işler bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 işte de zaman overwatchtaymış gibi geçşe ya geçmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 AĞBİ SAAT 5:45 OLMUŞ YA, MESAİ BİTTİ YİNE :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 daha 17.45 olmadı burada olsa çoktan çıkmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunpeal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 wtfast kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 15 günlük deneme sürümünü kullanıyorum ben, işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 gencler aldım oyunu, beraber oynuyosanız beni de alın yanınıza. togg#2116 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bağğğğzıları da quake kanalında takılıyoreee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 quake hypeı overwatchı geçti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 kubat damaj mı yapıyosunuz lan beni de çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yok ya OW oynuyorlar, senlik bişi yok kuzen. niye kanalın adı Quake onu bilmiyorum ama, bikaç ay önceki Quake 3 serverından kalan bişi olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Abi boşta diğer Overwatch kanalları, onlara geçip oynasanıza. Niye Quake Hearthstone falan sürünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 olm çok hypelamayın gidip bide pcde almayayım. gerçi alsam benim pc çalıştırmaz... salonda böyle yattığım yerden oynamak müthiş oysaki ps ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Dragonfire said: discord yerine mumble a gelseniz daha güzel. discord a alışamadım ve sevmedim. @catze; bakıyorum sana 3 gündür bi denk gelmedi hangi accountasın gelicem oynayalım. her zaman ki accounttayım ya catze#2289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 eyvah silph'in dikkatini çekmiş bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 OW pub def.win setup AAA kalite oyun blizden tşkrler 10-15 maç iteledip, cart haritaları 4dk fln sürüyo http://i.imgur.com/1OYfeXE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 5 diva 1 lucioda iş yapıyo pubda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Para verip box almak istemiyorum ama skin cikmiyo sacma bi sekilde sggshd betadaki rateten eser yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 60 oldum ben, 3-4 leg çıktı sanırım. betada 20 levelda falan bu kadar çıkmıştı adamlar ratei düşürümüş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 1500 level falan var bol bol olcak kutunuz ya, her 100 level de baştan başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Catze said: Dragonfire said: discord yerine mumble a gelseniz daha güzel. discord a alışamadım ve sevmedim. @catze; bakıyorum sana 3 gündür bi denk gelmedi hangi accountasın gelicem oynayalım. her zaman ki accounttayım ya catze#2289 ok!(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Daesu said: OW pub def.win setup AAA kalite oyun blizden tşkrler 10-15 maç iteledip, cart haritaları 4dk fln sürüyo http://i.imgur.com/1OYfeXE.jpg mei genji karması bi takım alınır gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 said: Overwatch has more than 7m registered players since its launch nine days ago on 24th May. That's not as many as the open beta, which drew in 9.7m players, but people didn't have to pay for the beta. They did for the game. Of course, this is player numbers, not copies sold. Households could have multiple accounts tied to the same copy of the game, after all, but it's still a very impressive figure by any measure. bu nasıl oluyor? nasıl yani birden çok hesap aynı oyuna bağlanabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar