nienna Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Bone said: Tracer kadar uyuz olduğum karakter yok sanırım şu oyunda. tam ateş etmeye başladığında geri kaçıyor. "tamam gitti" dediğin an arkanda bitiyor. Roadhog ile oynarken kendime çekip kafasına gömdüğüm her Tracer'da içimin yağları eğriyor. genji ile ultisini deflect etmek suretiyle kestim. yanina kactigi arkadasi da öldü asd. baska bi macta da hogtum. bana ulti atti geri kacti. cektim patlamada ben hayatta kaldim kendi oldu. cok super sponrataneler oluyo sirf ondan oynanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 polygon overwatch incelemesi yaparsa (parodi) https://www.youtube.com/watch?v=cUvGu7HWZxI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Daesu said: birtek superonlineda var ama, fibere bakamadım ama şimdiki yerde vdsl böle. bence elimizde patladı oyun asd fiber var bende 150ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Benim de superonline fiber ve en az 130 ping ama performans olarak sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 sniper ve hanzo da buyuk sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 vpn çözdü pingi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Saf mısınız ya. Placebo falan denmiş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ben oyunu almadım ama oynayabiliyorum şu an, free weekend falna mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 obezite farkındalık haftası yüzünden beleş vermişler şişmanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Bu adam sisman degil oyun da €60 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 yancı mı tuttu seni goldbaren yankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Yok ya gordum gozlerimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 assburger sendromlulara ne zaman verceklermiş : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 kimler oynuyor grup var mı? almayacaktım elim kaydı almış bulundum. Varsa invite edin. Dragonfire#2386 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 discord'ta akşamları ortalama 3 takım çıkıyor. gündüz de 1 takım çıkıyor en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 hangi discord? LoT için vardı ts ve discord ama hatırlamıyorum adreslerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 oyun epey zevkliymiş ya, betasını falan oynayamadım da bugün 1-2 saat oynadım, eğlenceli güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Bu akşam 5 D.Va 1 Lucio combo yapak dedik baya enteresan ve EZ win oldu ^^ https://www.youtube.com/watch?v=VXIj5lkLeCI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 d'va acayip zevkli ya çok pis sardım, her takıma da gidiyor beni de ekleyin lan random oynamaktan sıkıldım, ezince sürekli olarak dalga geçeceğim birileri olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 gel discorda, grup oluşturabildiğim kişiyle oynuyorum hep. ekleyebilirsin de battle.net'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 discord mu, nerde bilgileri https://gfycat.com/PaleTheseAmberpenshell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Oha gifteki hareket hsrika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 5 sayfa once oyuna bok atanların oyunu alması ne kadar komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 kimmiş onlar isim ver http://i.imgur.com/YpLJf7N.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 ben aldım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar