bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ezen takımın ultisinin ezilene karşı 2 kat falan hızlı dolması, ezen tarafın ezici pozisyonda kalmasını desteklemesi sıkıntı. abartmayım ama 2 dk'da 4 defa falan ulti attı dün hanzonun biri. Mercy içinde aynı geçerli olunca sıkıntı oluyor. Zar zor üste çıkmaya çalışıyorsun. Mercy kaldırıyor. Bir daha öldürüyorsun bir daha kaldırıyor. Mercy akıllıysa öldürmesi çok zor ezen takıma karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Cuce said: ultiler sıfırlanırsa offense yalan olur. ama bazi ultilerin chargelarına ayar lazım. mercyninki fazla hızlı doluyo mesela gece hanzo ile volksaya'da flank yapıp attackerlara ulti ile penta kill çektim mercy hariç hepsi mefta, objektif kapıyorlardı. sonra bütün takımı resledi. play of game oldu. diğer objektife gelmeden yarı yolda iki adam daha resledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Cuce said: ultiler sıfırlanırsa offense yalan olur. ama bazi ultilerin chargelarına ayar lazım. mercyninki fazla hızlı doluyo mesela Evet buna bişey yapılabilir. Ya da insanlar committed değilse öldürmeye öle pokelayıp mercye heallatmıcak karşı takımı, full takım gelip saldırana kadar. çünkü atıyorum saldıran takımın soldier 76i choke pointte bekliyor, kurşun sıkıyor etrafa ama o sırada ekibi bekliyor saldırmak için. O sırada defansın mercysi milleti heallarken 2 sanyede dolduruyor ultiyi. 2 kere düşmanla kapışmak zorunda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Bence Mei nin ulti çok hızlı doluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 interface color editleme de gelsin bazı maplarda hiçbi şey görünmüyo ui'de parıltıdan. hdr kapama opsiyonu da göremedim fazla bloom var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 işte bosun anade spam falan yapıp ulti chargelarıtoruz mercye ama onun dısındada fazla hızlı doluyo ultisi, en güclü ulti oyundaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ulti sıfırlanmasa da en azından yarıya düşebilir. şuanki haliyle çok bayıyor ufacık haritada milletin devamlı ulti atması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 şu an bayar, zamanla counterlamayı öğrenince heyecan katar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 dün karambole tracer ulti counterladım genji ile. iki kişi öldüler asd. bilinçli yapmış ayağına yattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 kill feedde gözüktümü havanı atcan hemen iç acımıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 refund ticketi actim neden bilmiyorum asdf. uzun vadeyi dusundum de o kadar da uzun surmeyebilir o eglence benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 En güzeli, blizzort çıkardı diye gaza gelip TF çakmasına 60 avro vermek baya fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 tf'yle kıyaslamaktan ziyade x oyunuyla y oyununun sunduklarına bakıp hangisinin gideri daha çok varmış gibi geliyorsa ona yüklenin abi kasmayın bu kadar. mesela overwatch'ta maçlar çok kısa sürdüğü için tadı damağında kalıyor insanın, LAN DUR MEİ'YLE İSTEDİĞİM GİBİ YABAMADIM KAMİKAZE'Yİ diye diye 3 saat oynuyorsun. kimi de "bu ne lan 7 dakka maç mı olur kejyul plebs" diye beğenmiyor aynı şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Bu discord'da kimsenin sesini duyamıyorum ne denediysem olmadı, bir ayarı mı var? Ayrıca uygulamasını indirdim, kanala girmek için sunucu ismine paticik yazınca bir şey bulmuyor. Ne yazmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 beyler betadaki datanın üstüne ne kadar dl ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 ufak bir hotfix tarzı update vardı diye hatırlıyorum 2dk falan sürmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Sam'e gelsin bu video: https://www.youtube.com/watch?v=uxO8AqZcekk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Zealotone said: Bu discord'da kimsenin sesini duyamıyorum ne denediysem olmadı, bir ayarı mı var? Ayrıca uygulamasını indirdim, kanala girmek için sunucu ismine paticik yazınca bir şey bulmuyor. Ne yazmak gerek? discord linkini yazacaksın, ayrıca admin olarak calıstır programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Aklımı çeliyor bu oyun ya. GTA V'e vermediğim parayı buna verebilirim. Şöyle bir indirim gelse 80'a felan hemen alıcam da. Gelmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Cok zor en azindan 2 sene. Blizz oyle kolay kolay indirim yapan bir firma degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 hele ki böyle bir hype varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Aral'dan 180 civarı kutulu alabiliyoruz. Siteye girdiğimde %15 indirim verdi. Bliz yapmaz da belki bizimkiler yapabilir rekabet uğruna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Anhora said: Aklımı çeliyor bu oyun ya. GTA V'e vermediğim parayı buna verebilirim. Şöyle bir indirim gelse 80'a felan hemen alıcam da. Gelmez herhalde. Parana yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Yok abi, TF2'dan biliyorum. Bu class/hero olayı çok iyi. Hepsinde uzmanlaşana kadar oyun süresi 3000-4000 saate kadar uzuyor. TF2'yu 8K saat oynayan adamlar görmüştüm. Oyun da eğlenceli ya. Betasını oynadım sardı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar