µh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 skype'tan yazdığınız her şeyin sevgiliniz tarafından gizlice ne düşünürdünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 sakladığım şeyleri hangi yalanlarla saklamaya devam edebilirim diye fellik fellik düşünürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hemen orada pompa cezalandırmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Erkek adam korkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Tahrik olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bi dk şimdi... SAklaman gereken şeylermi konuşuyordun ?SKypeta neler konuşuyordun bunları açıkla bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 no sevgili, no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Benim karım zaten whatsapp facebook vs mesajlarımı okuyor , ilk denediğinde baktı ben laf etmiyorum baktı o gün bugündür arada sırada bakar. Gram ilginç bişi yok ki genelde hep bomboş. Sıkıcı geyik geek muhabbetlerim var. He paticiğe sokmam o ayrı asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ayrılırdım sevgilimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 annesini öldürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 saklayacağın birşey yoksa bırak baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Valla garip geliyo bana okumak okutmak. Biraz da karsindakinin sende yarattigi hissiyatla alakali sanirim. Hic oyle aldatilirim ederim diye korkmuyorum mesela ya da arkamdan is cevriliyomus gibi hissetmiyorum, haliyle merak bile etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 sıkıntı mesaj içeriği değil gizlice okumaya çalışması olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 tabii ki bağırsaklarını deşer kanında dansederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 benim tüm mesajlarım dota +1 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Saklamam gereken bir şeyi hiç bir şekilde bir yere yazmam. Kimsenin ulaşamayacağı bir kağıda bile yazmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 güvensizlik ve saygısızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 karşısına geçer osbir çekerim,sana yok derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 µh said: skype'tan yazdığınız her şeyin sevgiliniz tarafından gizlice ne düşünürdünüz? Skype'tan yazdığım her şeyin sevgilim tarafından gizlice (okunduğunu öğrensem) sevgilim çok işsizmiş diye düşünürüm. (Buna cep telefonu mesajları Facebook Paticik Team liquid ve bilimum forum morum siteleri de dahil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 GONDARCENGIZ said: karşısına geçer osbir çekerim,sana yok derim ahahsdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 senin anana bacına aynısını yapsalar ne hissederdin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Marty said: GONDARCENGIZ said: karşısına geçer osbir çekerim,sana yok derim ahahsdhasd HAHAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 gondar http://cdn.listelist.com/wp-content/uploads/2013/10/tribun-alkis.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar