Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 suyla yıka günde 5 kere istersen. ama şampuan yararlı bişi değil. vücut jeli için de Pharmaline in cildi kurutmayan jellerini öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Valvyn said: Bioxin falan degilde bole ozel bi sampuan var kafa derisi hassas olablar icin hatta sen bi doktora git o ilac gibi yaziyo sonra eczaneden aliyosun ketoral mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ketoral ilaç yahu günlük kullanım için değil Seboroik cildim benim, yıllarca ketoral kullandırdılar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 seba med in şampuanları vardır. ama saç dökülmesi genetik dendi mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 https://myonepreciouslife.files.wordpress.com/2011/12/snow_globe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Dermatoloğa gidiyoruz değil mi? Hiç sevmiyorum anasını satıyım hastaneye gitmeyi, muayene olmayı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ben de ben de..ama iste her sabah tipis tipis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 deadwoll said: Dermatoloğa gidiyoruz değil mi? Hiç sevmiyorum anasını satıyım hastaneye gitmeyi, muayene olmayı falan. saç derisi için evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 herhangi bir deri için de oraya gitmiyo muyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 evet, başka şeyler konuşuldu başlıkta derinin dışında ondan öyle yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bingildak said: ketoral ilaç yahu günlük kullanım için değil Seboroik cildim benim, yıllarca ketoral kullandırdılar :( That feel... Ak doktorları yıllarca ketoralı dayadılar seboroik olduğumu bile söylemeden ve kupkuru gezdim, şimdi vücuda sağlıklı yağı dayıyorum şampuanıda en hafifinden seçiyorum ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 "Tatar Ramazan" said: bingildak said: ketoral ilaç yahu günlük kullanım için değil Seboroik cildim benim, yıllarca ketoral kullandırdılar :( That feel... Ak doktorları yıllarca ketoralı dayadılar seboroik olduğumu bile söylemeden ve kupkuru gezdim, şimdi vücuda sağlıklı yağı dayıyorum şampuanıda en hafifinden seçiyorum ohhh Seboroik nasil bas ediyorsunuz. yeme icme ile alakali mi? bende stress olunca fena aziyor gibi. stresde cok yilan gibi deri atiyorum cok rezil bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Cilt aşırı kuruyor malum ve stresten uzak durmanın yolu spordan geçiyor en başta ve herşeyi kafana takma geniş ol. Ayrıca çinko, benexol, biotin, balık yağı, ceviz gibi takviyeler alabilirsin arada cilde iyi gelen veya bunları birarada sunan bir multivitamin hapı mesela. Cilt kurudan yağlıya dönmeye ve dengesini oturtmaya başladıkça seberoit alevlenmeleri azalıyor. Şampuan olarak hafif bişey kullan, ama bebe şampuanı değil kremli kuru saça özellerden kullan. Ben sadece göğüs arasındaki kızarıklığa çare bulamadım arada azıtıyor, mecbur Advantan losyon sürüyorum arada o bölgeye. Önceden alında burun kenarlarında kızarıklık alevlenme olurdu. Doktorlar çare değil bence hele TRde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 seboroikle mücadele yok abi, you bend down and take it ^____^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 O degilde, tuvalet, sac, dus, kic yikama filan; n'oluyor Pati'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 askerlik boyunca suratımda night elflerdeki gibi maske vardı kıpkırmızı haa ben ne yaptım, hemen psikolojim bozuğa yattım 10 gün yatak istirahatı + anti depresan aldım, anti depresanı çocuklara dağıttım +favor point kazandım 10 gün kitap okudum yatakta das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 10 günde bir yıkanın saçlarınız ilk günkü parlaklığına dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bingildak said: askerlik boyunca suratımda night elflerdeki gibi maske vardı kıpkırmızı haa ben ne yaptım, hemen psikolojim bozuğa yattım 10 gün yatak istirahatı + anti depresan aldım, anti depresanı çocuklara dağıttım +favor point kazandım 10 gün kitap okudum yatakta das savaş çıksa senin yüzünden batıcaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi askerde yaptığın cinlikleri anlatsam tehey 3 tl'e 1 günlük izin alıyordum lan şimdi karışmasın başlık kasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bingildak said: arkadaşlar yazmış ama sudan alakasız olarak şampuan haftada 2 veya 3 kereden fazla kesinlikle kullanmayın. hatta saç çok göstermiyorsa 1 kere kullanın. yıllarca haftada 7-10 arası şampuan kullanıyordum, şimdi 3 e düşürdüm, saç kalitesi direkt arttı. Wax kullanmasam şunu denicem de saçma sapan bi şey oluyor bu sekilde dhdhbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Benim saçım felaket yağlı, duş alırken ilk şampuan köpürtmüyor bile ancak ikincisinde köpürüyor. Buna düz su vurup çıksam yağdan ölmez miyim? bingildak said: abi askerde yaptığın cinlikleri anlatsam tehey 3 tl'e 1 günlük izin alıyordum lan şimdi karışmasın başlık kasdasd Uuu anlat anlat heyecanlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bir şey sorucam, deri dökülmesi sadece saçında mı oluyor yoksa vücudunun başka kısımlarında da oluyor mu? Göğsünü ortasında ve sırtında özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ek bir parça var 75 80 tl, bunu çamaşır makinesinin su alan musluğuna takıyorlar ek aparat olarak, indesit bosch falan var buralarda git sor al bir adet, sonra bunu duş başlığından önce çıkışa monte et. işede yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 BalisticGel said: Bir şey sorucam, deri dökülmesi sadece saçında mı oluyor yoksa vücudunun başka kısımlarında da oluyor mu? Göğsünü ortasında ve sırtında özellikle. seboreik dermatit diye bişey var onda gögüs ortasında falan oluyor saç dipleri haricinde stres, gazlı içecek alkol kafein falan tetikliyor tedavisi yok resimlere bakma onlar baya ileri seviye gözün korkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Fistan said: BalisticGel said: Bir şey sorucam, deri dökülmesi sadece saçında mı oluyor yoksa vücudunun başka kısımlarında da oluyor mu? Göğsünü ortasında ve sırtında özellikle. seboreik dermatit diye bişey var onda gögüs ortasında falan oluyor saç dipleri haricinde stres, gazlı içecek alkol kafein falan tetikliyor tedavisi yok resimlere bakma onlar baya ileri seviye gözün korkmasınBiliyorum bende var bu mevzu, arkadaşta da varsa bilgilendireyim diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar