Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şebeke Suyu ve Saç

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

ketoral ilaç yahu günlük kullanım için değil
Seboroik cildim benim, yıllarca ketoral kullandırdılar :(

That feel...
Ak doktorları yıllarca ketoralı dayadılar seboroik olduğumu bile söylemeden ve kupkuru gezdim, şimdi vücuda sağlıklı yağı dayıyorum şampuanıda en hafifinden seçiyorum ohhh
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

bingildak said:

ketoral ilaç yahu günlük kullanım için değil
Seboroik cildim benim, yıllarca ketoral kullandırdılar :(

That feel...
Ak doktorları yıllarca ketoralı dayadılar seboroik olduğumu bile söylemeden ve kupkuru gezdim, şimdi vücuda sağlıklı yağı dayıyorum şampuanıda en hafifinden seçiyorum ohhh

Seboroik nasil bas ediyorsunuz. yeme icme ile alakali mi?
bende stress olunca fena aziyor gibi. stresde cok yilan gibi deri atiyorum cok rezil bisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cilt aşırı kuruyor malum ve stresten uzak durmanın yolu spordan geçiyor en başta ve herşeyi kafana takma geniş ol.
Ayrıca çinko, benexol, biotin, balık yağı, ceviz gibi takviyeler alabilirsin arada cilde iyi gelen veya bunları birarada sunan bir multivitamin hapı mesela. Cilt kurudan yağlıya dönmeye ve dengesini oturtmaya başladıkça seberoit alevlenmeleri azalıyor. Şampuan olarak hafif bişey kullan, ama bebe şampuanı değil kremli kuru saça özellerden kullan.
Ben sadece göğüs arasındaki kızarıklığa çare bulamadım arada azıtıyor, mecbur Advantan losyon sürüyorum arada o bölgeye. Önceden alında burun kenarlarında kızarıklık alevlenme olurdu. Doktorlar çare değil bence hele TRde.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

askerlik boyunca suratımda night elflerdeki gibi maske vardı kıpkırmızı

haa ben ne yaptım, hemen psikolojim bozuğa yattım 10 gün yatak istirahatı + anti depresan aldım, anti depresanı çocuklara dağıttım +favor point kazandım 10 gün kitap okudum yatakta

das

savaş çıksa senin yüzünden batıcaz sdf
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

arkadaşlar yazmış ama sudan alakasız olarak

şampuan haftada 2 veya 3 kereden fazla kesinlikle kullanmayın. hatta saç çok göstermiyorsa 1 kere kullanın. yıllarca haftada 7-10 arası şampuan kullanıyordum, şimdi 3 e düşürdüm, saç kalitesi direkt arttı.

Wax kullanmasam şunu denicem de saçma sapan bi şey oluyor bu sekilde dhdhbs
Sosyal ağlarda paylaş

Benim saçım felaket yağlı, duş alırken ilk şampuan köpürtmüyor bile ancak ikincisinde köpürüyor. Buna düz su vurup çıksam yağdan ölmez miyim?

bingildak said:

abi askerde yaptığın cinlikleri anlatsam tehey

3 tl'e 1 günlük izin alıyordum lan

şimdi karışmasın başlık kasdasd

Uuu anlat anlat heyecanlı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Bir şey sorucam, deri dökülmesi sadece saçında mı oluyor yoksa vücudunun başka kısımlarında da oluyor mu? Göğsünü ortasında ve sırtında özellikle.

seboreik dermatit diye bişey var
onda gögüs ortasında falan oluyor saç dipleri haricinde
stres, gazlı içecek alkol kafein falan tetikliyor tedavisi yok
resimlere bakma onlar baya ileri seviye
gözün korkmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

BalisticGel said:

Bir şey sorucam, deri dökülmesi sadece saçında mı oluyor yoksa vücudunun başka kısımlarında da oluyor mu? Göğsünü ortasında ve sırtında özellikle.

seboreik dermatit diye bişey var
onda gögüs ortasında falan oluyor saç dipleri haricinde
stres, gazlı içecek alkol kafein falan tetikliyor tedavisi yok
resimlere bakma onlar baya ileri seviye
gözün korkmasın
Biliyorum bende var bu mevzu, arkadaşta da varsa bilgilendireyim diye sordum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...