chrome Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 sen de ne fena kürt çıktın. beyazlarla beraber zenci şakası yapan zenci adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 boyoz da tatsız tuzsuz ot gibi bir şey, leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 otoban da yapılıyo artık izmir de kaybedilir. ulkede yasanacak sehir kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 antalya var abi ocak ayında bile denize giriliyor. her yer rus. AW YISSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 O sıcak ve nem cekilecek cile degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 hiç gitmedim ama türkiyede kalırsam son umudum orası benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Nalet olsun böyle şehre. Bi şehirin tamamı memur ya da esnaf olur mu ya? Güya modern şehir, büyük şehir, türkiyenin batıya açılan kapısı. İŞ YOK LAN İŞ! Az önce iş "görüşmesinden" çıktım da. İçimden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 siz mi acaba yeteneksizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Nope. Mayışlar az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 izmirli işverenlerin çakallığı da yok değil. emek gücü piyasasının yerlerde olduğunun farkındalar, ücretlerde fiyat kırıp duruyorlar. işine gelirse çekiyorlar sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 istanbuldayız 6 tane eleman çalıştırıyoruz izmirden sdfa bu yaz oraya da bi ofis açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Aceace said: Nope. Mayışlar az. aslında değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Yani her yerde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 millet kentimi diyerek sahiplenmiş bile izmiri.. demek ki izmiri de ele geçiriyorlar matmazel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 türkiyenin her yeri bizim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 oda doğru be hewal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 izmirdeki ulasim sorunu noldu lan, aktarmali sistem oturdu mu rayina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 İstanbul'da 3 alırsan bile İzmir'deki kadar iyi şartta yaşayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 izmir kraldir iddalari eskiden di .o bitmeyen metro yollari ic etti diyorlar dogru mudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 niye ki gıda ve ulaşım aşağı yukarı aynı fiyat. geriye bir tek kira kalıyor, onu da ayarlarsan her türlü döver istanbul mayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ya bakınca öyle ama istanbulda nedense bi şekilde adım attıkça para gidiyor nasıl nereye niçin ne amaçla gidiyor bilmiyorum ama feci para gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 abi distraction çok yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 öğlen ofisten çıkıyorum inanılmaz burger yapan bir yer var, 25 tl bir burger mua var dondurması inanılmaz, dondurma 15 tl 15 tl e dondurma mı olur abi gourme garage var, giriyorum ithal saçma sapan şeyleri topluyorum antalya'da olsam bunların hemen hiçbiri bu kadar erişilebilir değil, yok değil var ama gidip uğraşman gerekiyor, istanbulda bunlar her yerde böyle güzel şeyler seçenekler dolu, cüzdanına tecavüz etmeyi bekliyorlar her köşe başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 25 tl bi tane burger ne abi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 gül sokakta dükkan burgere gitmedin mi püü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar