Darksun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Geçici liderde verilmeyen kırmızı + 2 penaltı + kendilerine verilen 1 penaltı vs ile lider olduklarından fazla ötmeye hakları yok diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 madcow said: ya bir hak yedik dememek icin harcadıgın is gucunu taktir ettim. acıdım ama taktir ettim. DarKRideR said: Fernandao'ya vermediği kırmızıdan sonra lavuk Kamil taçı bile yanlış çaldı. Kontrolü yitirdi. Bursa'nın ikinci golü ofsayt, Kerim'in pozisyonda penaltı ama büyük takım penaltısı diyelim. Rıdvan güzel dedi. Beşiktaş 2-1 önde olsaydı o penaltı çalınmazdı. Fernandao'yu atamadığında yaptığı hatayı anlayınca orada çalmak zorunda kaldı. O pozisyon tam FB-GS penaltısı işte sıkıştığında araya koy kendini, hafif faule maruz kal, olayı makyajla gerisini hakem halletsin. FB-GS özelinde sıkıştırmamak gerek medyatik büyük takım penaltısı diyelim. Her ligde böyle böyle penaltılar çıkıyor. MANU bu tip son dakika penaltılarıyla kaç sene şampiyon oldu asdfasd Neyse böyle son dakikalarda emek hırsızlığı yapmak güzel oluyormuş. Hep size mi olacak lan, biraz da biz sevinelim laleler. hep diyorum okuma alışkanlığı önemli şey diye bir önceki sayfaya bakmadan yorum yapıp gelmesen mükemmel olacaktı. anlama zorluğu çeker, okumaya üşenirsin diye direkt bold'a aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 O penaltı verilmese hakkımız yenicekti, onuda kabul edebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 pardon 128 wotunun birinin son satırını okumamısım =(( once cıkıp bunları buyuklere calıyolar diyip penaltıyı justify edip sonra hak yedik diyebilecegini beklemedim. cunku yazının bir mantıgı olacagını sandım ama yanılmısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 hakkımız yine yendi ama az yendi bu sefer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 yazının gayet mantığı var. içinde GS olduğu için "BİZ NAMUSLUYUZ, HİÇ HAK YEMEDİK,AAAAK İKİKİKİKİ" yapıyorsun. Kabullenmek gerek işleyen düzeni önce. sadece iyi oynayarak büyük olunan devir çoktan kapandı. artık düzen böyle, ayak uyduramazsan iyi oynayıp babayı alarak evine giden olarak kalırsın her zaman o kadar. sonra liverpool gibi beşiktaş gibi halen büyük olduğunu sanıp, kupa beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 hak ettiğimizi aldık kudurup durmayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 reampage said: Şenol kusura bakmasın, volkan olmadığında hiç bir varlık gösteremedi, bir posizyon yaratamadı bursa, atınçın iki golde hatası var, bursanın tek şansı oydu maçta. Lig basindan beri bursa ayni kadroyla oynuyor rotasyon yapamiyosun cunku adam yok. Bu hafta icide basaksehirle 120dk mac yapti gene ayni kadro, ustune bide volkanin olmamasi serdarin sakatlanmasi iyi bile oynadi bence... Mac sonu bilic aglamis gene 14-15 oyuncuyla oynuyoruz fenerin yedeklerinde meireles,kadlec,webo yazik bize diyede senol gunes napsin yedeklerde holmen,samil gerisi 18 yasinda cocuklar asdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ben hic hak yemedik demedim. bu sene yeterince yiyemedik demisimdir en fazla. dark o buyuk arastırmacı kisiliginle su nani topicini bi bulsana bakalım kimler sarı kimler kırmızı demis bakmadan hava topunda atılmıs olan tekmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 şuna kırmızı değil diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 ben kırmızı diyorum daha once de soyledim nani topicinde de kırmızı diyodum ama burda kırmızı diyen kadar "topa bakıyor gormuyor sarı gormeli" diyen de vardı. ki futbol camiasında da vardı. baya bi sure konusuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 madcow said: ben hic hak yemedik demedim. bu sene yeterince yiyemedik demisimdir en fazla. dark o buyuk arastırmacı kisiliginle su nani topicini bi bulsana bakalım kimler sarı kimler kırmızı demis bakmadan hava topunda atılmıs olan tekmeye. buldum, öyle bir dedin ki lan o kasaplığı savunmuş muydum acaba dedim. Ben değilmişim Apple'mış asdfsda Benim Nani ile ilgili dediğim tek şey de şuymuş o da fener topiğinde asdfsda DarKRideR said: 02 Dec 2013, 15:53 Adamı öldürsün ama bilerek yapmadığı için ceza almasın. Nani'yi de aynı sebeplerle savunmuştunuz. Neyse kendimi akladım, geri kalanlar uğraşsın. Ben CSGO'ya gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 hay topunuz patlasin, derdinizi skeyim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 selam. 1. haftadan beri yaziyorum zaten. artik kuslar da noktalari birlestirmeye baslamislardir herhalde. direkt mac skorunu tayin eden besiktasa yapilan peskesleri sezon basindan beri taa mersin idman yurdu macinda taca cikti diye iptal edilen golden, eskisehir macinda ofsayt diye iptal edilen nizami gol ve daha sonrasinda besiktasin ofsayttan attigi gole, baska takimlara rahatlikla gosterilmeyecek kirmiizilarin penaltilarin besiktas maclarinda besiktas lehine rahatlikla ciktigini gordugumuz gecen haftaki 2 kirmizi+penalti ve bu haftaki uydurukdan direk galibiyeti getiren son saniye penaltisina kadar 19 mu oldu 20 mi macin %75inde hakem avantajiyla kazanilan puanlar. suleyman seba tiyatrosu oynaniyor. $ike yaptiklari icin lekelenen, tarihinde bu damgayi tasiyacak olan 2 takimi boostlama cabalari ve turk futbolunun geldigi konum birbirine paralel. neden bir lefter sezonu, ozhan canaydin sezonu olmadi bu ulkede? neden yegeni $ikeden hapse girmis ve rakiplerine 'serefsiz sampiyonluklar' diye gonderme bulunan rahmetlinin ismi kullanilarak sinerji olusturulmaya calisiliyor? fikret orman, tayyipten yedigi kufurlere yarabbi sukur demesinin karsiligini guzel aliyor. hayirli isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 bu sefer ben koyayım http://galeri7.uludagsozluk.com/262/geldi-yine-fikrini-siktigim_345806.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 tahminim biri gelmiş mesaj atmış mode-z OP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 >->-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 cok komik lan ahah. soyle tipler var ya. mode-z kullaniyorum biri gelmis yazmis ama bende engelli o ! heralde engellicen genco, siyah beyaz kuslar birbirinizi yaliyorsunuz baska yorumlari okumaya yuzunuz mu var? simdi sen ne guzel boyle engelden kaldirip okuyup tekrar ekliyosundur filan. sevimli sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 süleyman seba sezonunda bile bin galatasaraylı on bin beşiktaşlıyı yok eder aslında. üzülme bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Vaöequenta yı kim engelledi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 RamsesII said: abi ozanın şutu sondaki bursalıya değmiyo, ofsayt değil ondan. kural zaten değmesi gerek demiyor. topun geilişinde kalecinin görüş açısını kapatıyorsa ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 engellemeye deymiyor, karikatür tam oturuyor adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Bursaya helal olsun iyi oynuyor. Başkanları çıkıp azıcık konuşursam uefa çalkalanır, deprem olur, hakkımız yendi dedi mi tamamdır. İlk 3 garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 bu sefer bursanın hakkı yenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 bu maç akıllı oynadılar ama iyi oynamadılar. çok pozisyon verdiler. tolga said: Sağ diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edilen tecrübeli kalecinin tedavisine başlandı. Tolga'nın tedavisinin en az bir hafta süreceği ve 19 Şubat'taki Liverpool maçında forma giymesinin zor olduğu ifade edildi. bu formla tolga'nın eksik sayılıp sayılmaması tamamen cenk'in performansına bakıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar