Shean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 http://youtu.be/hmy18pHchgU Ya şu olay, şerefsizlik. Bu kadar diyorum. Kız da aptal oğlan da şerefsiz, namussuz. Türkiye böyle bir yer işte.
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 tamam ortam ve seviye çok düşük ama adam haklı gibi duruyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Temel eğitimde dayağı kaldırdıktan sonra böyle oldu toplum. Yapıcak bişey yok.
Shean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ya adamın haklı olması ayrı bir olay. Ona birşey diyemem. Onar onar yatmış kız. Kızın aptallığıda bu adamla birlikte olması ve aldatması. Adamın namussuzluğu, şerefsizliği kıza el kaldırması ve kızı yerde pataklayarak dövmeleri. Git erkekleri dövsene lan. Kız zaten namussuzmuş. Sen niye namussuz oluyorsun?
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Videoda kızın ismi söyleniyo. Girin fb'dan bakın. Kız da dayağı hakediyo yani o ayrı.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 abi red'e niye cevap verdin. videodaki adamlardan biri o zaten.
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ortada dayak yok ya zaten. iki tokat atıp bırakıyorlar. gazeteler kötü yemek yaptığı için öldürülen kadın haberleriyle dolu. gidip adama karın olcam diyip falan aldatıyorsan adam kızı öldürse hakim tahrikten az ceza verir. haber değeri yok sdfs
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 valla hiç de acımadım ben kıza, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. şöyle bi tiple birlikte olup üzerine aldatıyorsa biliyodur sonunda böyle olacağını. haketmiş demek istemiyorum, bile bile bunu yapmış, katlansın sonuçlarına.
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 youtube yorumu: altyazı koyun ya meksikalı uyuşturucu çetesi sanki
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 tam bir turnusol topiği açan arkadaşa teşekkürler. word belgesi açtım bi tane zihniyetine soktuklarım listesi.doc diye kaydedeyim de sonra unutmayayım.
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Black-ice said: tam bir turnusol topiği açan arkadaşa teşekkürler. word belgesi açtım bi tane zihniyetine soktuklarım listesi.doc diye kaydedeyim de sonra unutmayayım.
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 açtım 2. saniyedeki tipi görünce kapattım.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 video olayını söylemeyi unuttum arada, video çekmeleri çocukların ağır şerefsizlik. kız ne boklar yediyse bile böyle ifşa edilmemesi lazımdı.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bambaşka bir şehir varrrrr arkaaa sokaklardaaaaa
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 sonra gelmiş leon yüzünden bana mobbing yapıyosunuz diyor ya
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Black-ice said: tam bir turnusol topiği açan arkadaşa teşekkürler. word belgesi açtım bi tane zihniyetine soktuklarım listesi.doc diye kaydedeyim de sonra unutmayayım. (tu) SeaGle said: Videoda kızın ismi söyleniyo. Girin fb'dan bakın. Kız da dayağı hakediyo yani o ayrı. bu dediğini haklı çıkaran durumu özet geçsene. (kızın dayağı hakedecek kadar yaptığı şey ne tam olarak ?)
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Video açılmadı bende. Sanırım iyi bir şey bu.
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 adam haklıda olsa bu videoyu çekip ismini vermek cümle aleme ne mal olduğunu göstermek aşırı. o kız muhtemelen intihar edecek.
Fin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 asidi kaçmış park kolası bütün enerjimi aldı kapadım.
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 SeaGle said: Videoda kızın ismi söyleniyo. Girin fb'dan bakın. Kız da dayağı hakediyo yani o ayrı. arkadaş videoda isim söylüyor da o ismi sen nasıl anladın adam türkçe konuşmuyor ,bir de gidip fb dan bakmış asdf
Shean Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Yalnız anladım o ismi. Baktım facebook'tan da kızı bulamadım. Adam nasıl buldu bilmiyorum.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ya arkadaş sanki hepiniz keçiören varoşlarında büyümüşsünüz de alışıksınız şu muhabbetlere, bi şaşırsanıza lan. Nasıl bi seks dönüyor aldatan aldatana, hani bizdik marjinal =( Diğer taraftan şu vidyo direk suç kanıtı ama yeni türkiyede hangi polis hangi savcı umursayacak ayrı mesele.
Öne çıkan mesajlar