goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Peregrin said: lan daha haftasi olmadi. edebiliyorsan iade et, sana 400 liraya sıfır g930 vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 malesef sadece degisim yapicak adam, iade etsem bile o paraya dj tutarim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 goldbären said: Peregrin said: lan daha haftasi olmadi. edebiliyorsan iade et, sana 400 liraya sıfır g930 vereyim :) kargo dahil 82 dolara almıştım lan ben Amazon'dan. Bir yıl kadar olmadı alalı, toplamda da 100 saat kullanmamışımdır. Daha bir hafta önce arkadaşa sattım 240 lireye, 6 liraya bir yıl kullanmış saydım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 abi sen kara geçmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 aa adam degisim yapti, philips shb9250 bluetooth verdi. alet resmen musambadaki su gibi. akiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 amazon mu o adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 yok valla bildigin sahis sirketi. dukkan hatta. ben kutunun icineki kulaklik standini kaybetmistim sorun yok karsim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 katırlı kaçakçı mı yoksa ??? [insert generic cürd joke here] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 abi lutfen barzo hewal joke yapmayin ya. insanin midesi kaldirmiyor artik. kroluklarini dusunurken midem kalkti gene. ne tipler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Esh'ten aldığım beyerdynamic DT770 satılık. Kulaklık bana geldiğinde headband atmıklıydı, yerine sünnet asası gibi kurdele sarmıştım birkaç sayfa geride görebilirsiniz son halini. Onun dışında ses, kullanım, kablo iskelet falan yeterince sorunsuz. maltepe civarı elden 250₺ye aldığım fiyata bırakayım. Bugüne kadar hiç referans kulaklık denememişler için güzel fırsat bence. çantası ve 3.5 - 6.5 dönüştürücüsü duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Bi kulaklığın ömrü kaç sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 aşk kaç beden giyer gibi bir soru oldu bu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yok mu almayı düşünen? ayrı başlık mı açsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 closed headphone bu. basları daha bi punchy, dışarıdan gelen sese daha bi izole. gaming için baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Audiophile dukkan saybinin bi mikrofonu bile yok. Her aksam iskence cekiyoruz adamla iletisim kurucaz diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 abi var. hatta noise cancelling çift mikrofon var laptopta. ama evde yalnız değilim =D yavşak tonlu bağırarak konuşan sesimden rahatsız oluyo kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 eşi de gurbet topraklarında kaybetmişiz bir çift anadolu ateşinde pişirin de gönderelim düşenlerin yerine taksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Esh said: abi var. hatta noise cancelling çift mikrofon var laptopta. ama evde yalnız değilim =D yavşak tonlu bağırarak konuşan sesimden rahatsız oluyo kız. ne oynuyoesunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yüksekten izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 O ney la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 overwatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 alın bunu burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 uygun fiyatlı stereo amfi var mı bu dükkanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Gül gibi dac vardi hicbiriniz almadiniz olm. Gerci burada 1500e veremedigim aleti sonra 2200e okuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar