Rerore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 mesir macunu da göndrelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 gönderilsin paralar geri kapansın mevzu ya ne cok tatava yaptınız imam sorsun özelden teker teker para gönderenlere geri isteyenlere göndersin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 abi ne büyüttünüz olayı ya.. Ben parayla Gaben'e bişey yollanamıyorsa , günlünden geçenler hazır para toplanmışken Ermeneğe yollayalım dedim , istemeyenlerin parası geri verilsin. Size kimse niye parayı geri aldınız demez , niye yolladınız da demez. Niye bu kadar kastınız yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 ahaha bu konuyu okuyunca üniversite zamanlarım aklıma geldi sürekli "abi hadi kısa film çekelim", "abi hadi yeni oyun sistemi yazalım", "hadi internet oyunu yazalım", "hadi LARP yapalım", "hadi scifi" yazalım diye kırk kere gaza gelip bir kaç buluşmadan öte elle tutulur bir şey yapılmayan ama bir sene boyunca tartışması dönen şeyler. türkiyede iş bitirici adam çok az ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 ünide anca frp oynanır, filme gidilir zaten, daha başkası çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 eee abi noldu sonuç olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 baklava işi yalan oluyor gibi, hakikaten işi bitiremedik ki ben zaten hiç anlamam etmem hiç katkıda bulunamadım organizasyon kısmında. ben hayır işi kısmına okeyim, ermeneke gönderilebilir, çocuk esirgemeye bağşta bulunulabilir veya oyuncak moyuncak bişiler alıp birileri gidebilir pati adına. yok abi biz baklavayı halletçez sıkıntı yok diyorsanız problem yok yazdığımı görmezden gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 XLegolas said: ahaha bu konuyu okuyunca üniversite zamanlarım aklıma geldi sürekli "abi hadi kısa film çekelim", "abi hadi yeni oyun sistemi yazalım", "hadi internet oyunu yazalım", "hadi LARP yapalım", "hadi scifi" yazalım diye kırk kere gaza gelip bir kaç buluşmadan öte elle tutulur bir şey yapılmayan ama bir sene boyunca tartışması dönen şeyler. türkiyede iş bitirici adam çok az ya. http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=17555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Bence gaben'a şu konu linklerini yollayalım, göndersin özel jetini, verelim baklavaları, yoksa olayın bi finale bağlanacağı yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 paraları geri yolluyorum. isim soyisim iban ile öm atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 AHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH dormund-gs maçında gs ye basacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ana bitti mi o iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Ortak bi iddaa kuponu yapılsın, ona basın bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 "roket adam" said: Ortak bi iddaa kuponu yapılsın, ona basın bence de. en az 10 kişi pıçaklanır kuponu yatırdı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Ahahahahha nasil bir fail bu ya, bisi diil gaben a solemissiniz simdi yikicak ortaligi nerede benim baklavalarim diye, steami kaparsa gorursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 imamizer said: paraları geri yolluyorum. isim soyisim iban ile öm atın. benim attığım 20 kalsın. hatta yettiği kadar eft masrafını oradan karşıla abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 eyvallah saol. eft masrafı yok, sıkıntı değil o. isim ile iban at yollayım geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 eft masrafı yok enparada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 imamizer said: eyvallah saol. eft masrafı yok, sıkıntı değil o. isim ile iban at yollayım geri. istemiorum. haaa bak ama steam varsa "cs:go huntsman key" al 3 tane trade le bana yeter. kasamam abi diosan kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yok key mey uğraştırma beni şimdi. yollarım ben sana paranı. özellikle küçük meblağlar ve bankamatikle para yollayan, banka hesabı olmayan kişiler için bağış seçeneği sunabilirim. bağış yapmak istediğiniz yeri seçin. bana adınızla, mail adresinizle mesaj atın. ben de bağış yapıp dekontu size mail atayım. mesela; şehit aileleri derneği : http://www.sehitaileleri.org.tr/sayfa.asp?id=3 bağış tamamen opsiyoneldir. iade almak istemeyenler içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 demek iptal oldu ha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ben paramı aldım valla. tema için bağış org. olursa katılırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 şimdilik burdan yazıyorum. görenler parasını alsın önce. sonra kalanlara tek tek pm atıcam. 1 hafta içinde geri dönmeyenlerin, parasını iade almayaların parasını uygun gördüğüm bi yere bağışlayacağım. iade ettikçe güncelliyorum. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 ver paramı geri pislik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Ücret almıyorlar di mi lan yollamadan? Vereyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar