Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GabeN-Lava: Episode 2

Sam

Öne çıkan mesajlar

chrome said:

abi imamla telefonda konuştuk şimdi

1- w dc de türk baklavacısı yok, hepsi greek baklava. ama bizimkinin aynısı eğer herkes için tamamsa greek gönderebiliriz.

2- hayır diyorsanız türk baklavacısı bulun w dc de oradan gönderelim.

3- bu hallolduktan sonra orada birini bulacağız kapıya kadar eşlik edecek baklavaya. belki gabe aşağı falan inerse onunla da fotoğraf çektiri.

4- ben bir de gabe in bana attığı resimle front desk e ve pr a bir mail atacağım bakın böyle böyle siz de bilin baklava gönderiyoruz twitter a falan koyarsınız diye. ne diyim mailde onu belirtin.

öptüm.

greek baklava olmaz, hem yalan hemdandik, gereksiz
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

Kostok said:

gençler, hevesinizin içine etmek istemem, heves etmişsiniz, ama Harvard drop out, net worthü 1.3 milyar dolar olan adama niye baklava yolluyorsunuz ki? gitsin kendi yesin. zengin ettiniz adamı zaten. hepinizin steam kütüphanesinde satın alıp oynamadığı zibilyon tane oyun var. yarın devlet online oyun alışverişine vergi mergi koyar zaten. bırakın bu işleri. terraria falan akın gitsin ya.

gelebilecek olan yorumlara aldırmadan yazılmayanı yazdığından dolayı tebrik eder cesur tavrın için de ayrıca saygı duyduğumu belirtmek isterim.

boş lakırtılar, onlarca yazdılar zaten,

konu güzel bir örgütlenme ve anti-örgütlenme örneği oldu

insanlar nasıl bir iş yapmak için bir araya toplanır ve nasıl içlerinden fesat çıkar diye örnek gösterilebilir
Sosyal ağlarda paylaş

ne bir de para mi gonderecegiz ? ferrarisi olan adam para mi ister..biz 20 dediysek 40 ..40 dediysek 80 tepsi baklavayi kendi cebinden goturur...ferrari dedigin budur..sen almissin ama yanlis ferrari almissin..ucuza aldin az para verdin diye sana ruhsuzunu mu satmislar acaba..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...