Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Para mara yoğ eninde sonunda gidecek o baklava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 noldu imam yedimi paraları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Sequo said: hadi iyi baklava ayağına iyi pos kasıyorsunuz :) Siz bu işin altından kalkamayacaksınız ben söyleyimde :) Sonrada çok gülecem size 2 elinizle bir baklavayı doğrultamadınız diye. parası neyse veririz Gabe baklava yerken bi photoshop yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bu konu gosteriyor ki zamaninin kredi karti cilginligi simdi internette oyun icin* para harcama cilginligina donusmus sdf *: illa oyun almak olmak zorunda degil oyunla ilgili herhangi birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 siz yazmadan yazayim.. paint terkim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 baklava gitsin ama üstüne fıstıklardan at kafası resmi olsun. Tosunum mesajımızı almış olur böylece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yeter lan fikir vermeyin icraat sıfır hayat dersi alınası topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bunun patlıcanı olgunlaştı herhalde, gelmiş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Adamı 7 kuşak zengin edip bir de üzerine 20 tepsi baklava gönderen arkadaşlar Obama ilk seçimleri kazandığı zaman Van'da 44 kurban kesilmesini komik buldular mı merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bulduk, 1000 obama < 1 gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 chrome said: abi imamla telefonda konuştuk şimdi 1- w dc de türk baklavacısı yok, hepsi greek baklava. ama bizimkinin aynısı eğer herkes için tamamsa greek gönderebiliriz. 2- hayır diyorsanız türk baklavacısı bulun w dc de oradan gönderelim. 3- bu hallolduktan sonra orada birini bulacağız kapıya kadar eşlik edecek baklavaya. belki gabe aşağı falan inerse onunla da fotoğraf çektiri. 4- ben bir de gabe in bana attığı resimle front desk e ve pr a bir mail atacağım bakın böyle böyle siz de bilin baklava gönderiyoruz twitter a falan koyarsınız diye. ne diyim mailde onu belirtin. öptüm. greek baklava olmaz, hem yalan hemdandik, gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 jacabo said: Kostok said: gençler, hevesinizin içine etmek istemem, heves etmişsiniz, ama Harvard drop out, net worthü 1.3 milyar dolar olan adama niye baklava yolluyorsunuz ki? gitsin kendi yesin. zengin ettiniz adamı zaten. hepinizin steam kütüphanesinde satın alıp oynamadığı zibilyon tane oyun var. yarın devlet online oyun alışverişine vergi mergi koyar zaten. bırakın bu işleri. terraria falan akın gitsin ya. gelebilecek olan yorumlara aldırmadan yazılmayanı yazdığından dolayı tebrik eder cesur tavrın için de ayrıca saygı duyduğumu belirtmek isterim. boş lakırtılar, onlarca yazdılar zaten, konu güzel bir örgütlenme ve anti-örgütlenme örneği oldu insanlar nasıl bir iş yapmak için bir araya toplanır ve nasıl içlerinden fesat çıkar diye örnek gösterilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ayrıca bizim zamanımızda yokluk vardı, karneyle alırdık oyunları, icabet eder saatlerce yol giderdik "1" oyun almak için, bir... anlayamazsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Siz antep'ten sipariş vermiyormusunuz bu baklava işini ? O zaman ne anlami kalıyor ki... Ben koçaklardan fln. vericeksiniz kargo ile abd'den biri alip götürecek saniyorum. Greek bile demişssiniz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 En sonunda donut göndercekler nutellalı. Yada onuda geçtim aha buraya yazıyorum hiç birşey yapamayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 sanane olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 sequo anlayamzsın indirimden oyun almanın ne demek oldugunu sen. karışma asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 sequo abd ye gitsin o teslim etsin nolacak ferrari si olan adam bugüne bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 eh bi kosu gotursun gelsin madem baklavayi, zaten bi is yaptigi yok, sabahtan aksama pc basinda gotune basina kas yapiyo photoshopta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 GÖNDERİN PARAYI BANA AĞZININ İÇİNE SOKARIM BAKLAVAYI GABEN'İN FOTODA ÇEKERİM :) Güç görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 aksirana tiksirana kadar yedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 ne bir de para mi gonderecegiz ? ferrarisi olan adam para mi ister..biz 20 dediysek 40 ..40 dediysek 80 tepsi baklavayi kendi cebinden goturur...ferrari dedigin budur..sen almissin ama yanlis ferrari almissin..ucuza aldin az para verdin diye sana ruhsuzunu mu satmislar acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 boş boş konuşma hımbıllara yedirmediğim için o ferroya biniyorum yedirmek isteyen sizsiniz bende sizin paranızla yedircem bu kadar basit:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar