chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 abi yalnız önce w dc de türk baklavacısı bulsanıza bi. ben ararım konuşurum teslim şartlarını vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 wwww.google.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 gaben mailini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 abi cevval biri gitsin gabenın agzına baklavayı verirken foto çekmeden donmesin kargoyla yollamakla bitmez iş bence o foto lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 nereye para yolluyoruz bana öm atsanıza 10tl oynar benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 imamizer said: hesap numarası için öm atın. eft/havale işleminde mümkünse nick belirtin. belirtemiyorsanız işlemden sonra şu isimli eft yi ben yaptım diye mesaj atın. şurada güncel liste var. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing listede adım olmasın diyorsanız belirtin. anon manon gizli gay falan yazayım. şu an 145 tl deyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 hadi iyi baklava ayağına iyi pos kasıyorsunuz :) Siz bu işin altından kalkamayacaksınız ben söyleyimde :) Sonrada çok gülecem size 2 elinizle bir baklavayı doğrultamadınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 baklavayı yollarsak 5 bin lira bağıslıcan mı patiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bence baklava şimdiye gitmişti de aral kazığından sonra insanların tadı kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 baklava virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 chrome said: abi yalnız önce w dc de türk baklavacısı bulsanıza bi. ben ararım konuşurum teslim şartlarını vs. Niye dc'de ariyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 gençler, hevesinizin içine etmek istemem, heves etmişsiniz, ama Harvard drop out, net worthü 1.3 milyar dolar olan adama niye baklava yolluyorsunuz ki? gitsin kendi yesin. zengin ettiniz adamı zaten. hepinizin steam kütüphanesinde satın alıp oynamadığı zibilyon tane oyun var. yarın devlet online oyun alışverişine vergi mergi koyar zaten. bırakın bu işleri. terraria falan akın gitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 daha da zengin etmek için şişmancıgımın cebinden para cıkmasın biz doyuracaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 O adamlar tok zaten hocut, Half Life Snacks diye arat google'da. Jest falan güzel şeyler bunlar tabi fakat kendinizi yormayın diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Kostok said: gençler, hevesinizin içine etmek istemem, heves etmişsiniz, ama Harvard drop out, net worthü 1.3 milyar dolar olan adama niye baklava yolluyorsunuz ki? gitsin kendi yesin. zengin ettiniz adamı zaten. hepinizin steam kütüphanesinde satın alıp oynamadığı zibilyon tane oyun var. yarın devlet online oyun alışverişine vergi mergi koyar zaten. bırakın bu işleri. terraria falan akın gitsin ya. gelebilecek olan yorumlara aldırmadan yazılmayanı yazdığından dolayı tebrik eder cesur tavrın için de ayrıca saygı duyduğumu belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 chrome said: abi yalnız önce w dc de türk baklavacısı bulsanıza bi. ben ararım konuşurum teslim şartlarını vs. http://chowhound.chow.com/topics/168203 şunların arasından seçin bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 valve'ın mekanı washington dc de değil Seattle'da ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 jacabo said: Kostok said: gençler, hevesinizin içine etmek istemem, heves etmişsiniz, ama Harvard drop out, net worthü 1.3 milyar dolar olan adama niye baklava yolluyorsunuz ki? gitsin kendi yesin. zengin ettiniz adamı zaten. hepinizin steam kütüphanesinde satın alıp oynamadığı zibilyon tane oyun var. yarın devlet online oyun alışverişine vergi mergi koyar zaten. bırakın bu işleri. terraria falan akın gitsin ya. gelebilecek olan yorumlara aldırmadan yazılmayanı yazdığından dolayı tebrik eder cesur tavrın için de ayrıca saygı duyduğumu belirtmek isterim. naçizane fikrimi belirttim efendim. his ve düşüncelerinizi en derin saygı ve sevgiyle karşıladığımı belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 o baklavalar gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Valla bence de bu baklava sonunda yalan olacak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 gonderilicek olan bi paket baklavaydi, abarta abarta o da elinizde kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Baklava bence gitmeli yanına şu güzel şarapta bonus olarak eklenmeli. Gabennnn Baklava ve şarap nedir yahu demeyin bize zaten yapılanlar ortada. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 aquila said: gonderilicek olan bi paket baklavaydi, abarta abarta o da elinizde kaldi. aynen ben paramı geri isitoyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 mr pink'lik yapmayın işte paralar verildi gitsin gaben'ımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar