Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GabeN-Lava: Episode 2

Sam

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

hesap numarası için öm atın. eft/havale işleminde mümkünse nick belirtin. belirtemiyorsanız işlemden sonra şu isimli eft yi ben yaptım diye mesaj atın. şurada güncel liste var.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing

listede adım olmasın diyorsanız belirtin. anon manon gizli gay falan yazayım.

şu an 145 tl deyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

gençler, hevesinizin içine etmek istemem, heves etmişsiniz, ama Harvard drop out, net worthü 1.3 milyar dolar olan adama niye baklava yolluyorsunuz ki? gitsin kendi yesin. zengin ettiniz adamı zaten. hepinizin steam kütüphanesinde satın alıp oynamadığı zibilyon tane oyun var. yarın devlet online oyun alışverişine vergi mergi koyar zaten. bırakın bu işleri. terraria falan akın gitsin ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Kostok said:

gençler, hevesinizin içine etmek istemem, heves etmişsiniz, ama Harvard drop out, net worthü 1.3 milyar dolar olan adama niye baklava yolluyorsunuz ki? gitsin kendi yesin. zengin ettiniz adamı zaten. hepinizin steam kütüphanesinde satın alıp oynamadığı zibilyon tane oyun var. yarın devlet online oyun alışverişine vergi mergi koyar zaten. bırakın bu işleri. terraria falan akın gitsin ya.

gelebilecek olan yorumlara aldırmadan yazılmayanı yazdığından dolayı tebrik eder cesur tavrın için de ayrıca saygı duyduğumu belirtmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

Kostok said:

gelebilecek olan yorumlara aldırmadan yazılmayanı yazdığından dolayı tebrik eder cesur tavrın için de ayrıca saygı duyduğumu belirtmek isterim.

naçizane fikrimi belirttim efendim. his ve düşüncelerinizi en derin saygı ve sevgiyle karşıladığımı belirtmek isterim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...