Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Başakşehir 2014 - 2015 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

escape said:

Bu başlık kapatılır zaten, bölüm banı bile gerekebilir.
3 büyük değil bir şey değil, sırf kışkırtmak ve tahrik amaçlı açılmış bir başlık.

neden tahrik oluyorsun ki ?
adam olup olmadik tahrik oluyo arkadas :( sondajdan tahrik olmus.
Mesaj tarihi:
escape ne boş bir adamsın sen ya. Futbol bölümü burası, adam bu takımla ilgili konuşmak isteyen varsa diye terbiyesizlik / tahrik yapmadan bir başlık açmış. Sonuçta hızlı giriş yapan yeni bir takım, benim de ilgimi çekti açıkçası (Galatasaray'lıyım). Eğer tahrik gibi bir niyeti varsa da sen gelip bebelik yaparak zaten istediğini vermiş oluyorsun bak öyle düşün.
Mesaj tarihi:
3 büyükler dışındaki takımlar burada konuşulur.

Süper lig

Yıllardır böyle olmuştur.

Ama şimdi nasıl oluyorsa, sırf ben uyuz oldum diye başlık tutulmuyosa burda en adi götüm. Bak bu kadar emin konuşuyorym.

O fizban ve diğer modlar yoksa çoktan damlamıştı buraya. Fizbanın topiğe giriş yaptığı post bana laf atmaya yönelik burdan anlamalısınız.
Mesaj tarihi:
ümraniye'yi 3-1'lik sonuçla geçip türkiye kupasında gruplara kalan ist. başakşehirimiz gözünü içeride dışarıda rakiplerine korku salan kara kartala dikti.

maç 9 kasım'da saat 19.00'da. gazanız mübarek olsun boz baykuşlar.
Mesaj tarihi:
ziraat türkiye kupası d grubu

istanbul başakşehirspor
kardemir karabükspor
mke ankaragücü
sivas 4 eylül belediyespor

hayırlı, uğurlu olsun.
allah yar ve yardımcımız olsun.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
31 maç 14 galibiyet 12 beraberlik +18 averaj ve 4. sıra.
belki bu sene şampiyonluk yarışına giremediler ama 2-3 seneye bu yarışta başakşehir de var.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Biyik said:

derbi galibiyetin beşiktaş'tan fazla ama küçük takımlara çok puan kaybettin.
yoksa şu an son haftaya gs ile kafa kafaya girmiştin.

Ne yazık ki haklı

Bilicinde başını yedik
Mesaj tarihi:
eski takımına kıyak geçmek için elinden geleni yaptı. fener gelemedi zaten, geldiğinde attı işte. yoksa kaleciye kalsa 4'lük yapmıştı fener

galatasaray ile olsa maç, kuddusi, biyik falan OOOO ŞOKO ;) diye üşüşümüşlerdi şimdi
  • Yeni Oluştur...