cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 aktiftablet said: ben futbolcu olsam kimsenin bilmediği abuk bi dilde küfürler öğrenirim, sinirlenince o dilde küfür ederim. abuenialalau cabo verdeliler hangi dilde konuşuyorsa ondan küfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Elumuze verduler gelmemis hala Neyi tartisiyoruz olm, futbolun dogasinda var 2 dakikada 2 gol. Saglik olsun diyip gecin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bravo Esh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 DarKRideR said: Gökhan tahminen hassiktir, siktir git falan çekti. Çekmeme ihtimali yok çünkü bir şeyler söylüyor. Fırsatçı Meral de fırsat kolluyordu işte direkt indirdi. demiştir illa abi, bu memlekette başkasının dediği "LAN" yüzünden kırmızı kart gören topçu var unutmayalım unutturmayalım sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 "kafana sıkarım pezevenk" demiş diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Miktirtme cay ocagini demistir en fazla, ne diyecek 5 kisi arasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 DarKRideR said: Ersan'ın pozisyonu diyorsun sanırım Liebe, onun penaltı ile alakası yok yapma etme sdfsasdf Ayağını koyuyor, topu tertemiz çekiyor. Eller havada sırtına geliyor topu çektikten sonra da lavuk zaten kendini yere bırakıyor. Sadece beşinci hakem değil, 3 hakemin gözü önünde oluyor olay. İlker Meral art niyetlisi en ufak penaltı ihtimali olsa orada zaten çalardı. yeni gördüm bunu sdsfds ayağını mı koyuyor? http://www.ligtv.com.tr/haber/tartismali-pozisyonlara-son-nokta-7 abi yapmayın artık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 oha lan Ersan'ın pozisyonda topla hiç alakası yok Dark yorgan gibi yazıyosun ama sen de oldboyz'luğa terfi edecen yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Eee abi net penaltı o pozisyon bence de. Adamın topla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bence de penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 penalty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 serdar tatlı 72. dkda bi çekmeden bahsetmiş penaltı demiş onu arıyorum ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ersan rakibe doğru hanmle yapmıyo ki, topla aynı yönde koşarken topla rakip arasına giriyo (hatırladığım kadarıyla) bence penaltı diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yuh nasıl penaltı değil, adamın boşluğuna çalışmış... vurup atmış paçavra gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 o kadar super takim kuran, hocasi basarili olan, cilgin atan takim, sicip batirmis gs'dan 1 puan onde simdi dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Liebe said: yeni gördüm bunu sdsfds ayağını mı koyuyor? http://www.ligtv.com.tr/haber/tartismali-pozisyonlara-son-nokta-7 abi yapmayın artık ya... He ben ayağını koyuyor diye hatırlıyordum. Tekrar izlemedim. Yine penaltı değil bana kalırsa da çalsa şu tekrarı gördükten sonra pek bir şey demezdim. Araya giriyor aktif'in dediği gibi, Tümer diyor video da sanırım Cenk'in topa ulaşma şansı da pek yok o yüzden penaltı verilmemiş. Ersan'ın şarj topa müdahale olmadan saçma olmuş ama işte hakem penaltı dese çıkıp niye diyemezsin de gerçi. Ama dediğim gibi üç hakemin gözü önünde olan bir şey ve hakemlerden biri İlker Meral olunca çalınmadığı için vardır kural kitabında bu olayın bir karşılığı diyorum en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 1-0 gerideyken 10 kişi kalmamıza rağmen deplasmanda rakibe direnç göstermemiz , 2-1 öne geçmemiz filan konuşulması gereken konu bence. Daha sonra 1 tane kendini gıdım geliştiremeyen Necip denen herifin yaptığı 2 bireysel hatadan gol yedik. Olabilir bunlar normal şeyler , ama ortaya koyduğumuz karakter bence önemliydi. Gökhanın kırmızı kartında benim en çok kızdığım şeylerin başında ; Bülnet Korkmaz ın hala futbolculuk yıllarından kurtulamamış olması , çok fazla müdahele ediyor rakip takım futbolcularına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 TFF İzmir bölgesel yardımcı yakemlerinden biri Oğuzhan'a Twitter dan epey giydirmiş. http://sozcu.com.tr/spor/turk-hakemden-skandal-tweet-27268/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Ardından klasik olarak hesabı kapattı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 abi f.off dediği için atılmış tam komediyiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 lanet olsun demiş olm adam müslüman ülkede lanet okumak günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Darksun said: abi f.off dediği için atılmış tam komediyiz ya. 3.32'ye zıpla http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2011-2012/24/galatasaray-1-1-mp-antalyaspor-mac-ozeti aynı hakem 3 sene once. fuck offdan yolladı barosu. devamında 3 maç ceza yedi baros http://www.zaman.com.tr/spor_barosa-3-quaresmaya-2-mac-ceza_1241915.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 yannis topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 fuck off dediyse atılsın zaten, yoksa hepten bi tarafı kalkardı. ama hakemler bülent dediği için değil de, küfür için atmış olsunlar. ha milletin gözünün önünde "hakeme bişey demedim" diyen bülentle ilgili iki satır yazı yazılır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 fuck of türkçe'de lanet olsun demek değil mi la? bütün filmlerde öyle ceviriyorlardı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar