Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 abi adam hayatı en'lerde yaşıyor. kaçınız silahlı çatışmaya girdiniz hayatınızda? girdim diyeninizde tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kendi tuttuğun takımın oyuncusu olsada, volkan, melo, emre, alves yada emrenin taşşaklarına tekme atan adamın nasıl futbol oynamaması siktirip gitmesi gerekiyo diyosan, gökhan içinde aynı şeyi düşünün ve kırmızı gördüğünde üzülmeyin olm. ha elimizden bişi geliyomu gelmiyo bu admların oynamaması için yapacak bişi yok malesef. ama kalkıpta şu adamların yaptığı şeyleri doğru yada yanlış savunmayın. iyi oynuyomuş takımı kurtarıyomuş gol atıyomuş, sıçmışım attığı gole. 30 yıldır gökhan töre için tutmuyorum ben beşiktaşı. bir gramda üzülmedi kırmızı kartta yada şaşırmadım. küfür etmiştir kesin dedim pozisyonu görmeden daha tekrarını falan vermeden öylede olmuş muhtemelen. ha bülent korkmaz sanki çok mükemmel adamda "adamınız küfretti" diye ağlamış o başka ama etmiştir töre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Theridone said: abi adam hayatı en'lerde yaşıyor. kaçınız silahlı çatışmaya girdiniz hayatınızda? girdim diyeninizde tatava Lan olm molofot kokteylin tamam da çatışma tecrübende mi var ak? Keleş mi kanas mı 14lü mü favorin hangisi lo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kermit said: Rerore said: ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kayseriliden başkasına bastırmamışsınız konyalı o onun da zamanı gelir http://upload.wikimedia.org/wikipedia/tr/c/c6/Konyaspor.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 kayserinin penalti verilmemis fena ahah. ilahi adalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 harbi la o itiş ne olm adamın topla mopla alakası yok 5. hakemin önünde koyuyo geçiyo sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 oldboyla aynı şeyi söylemem de hiç güzel olmadı ya. kıvırıp penaltı değil falan mı desem lan adafadsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Ersan'ın pozisyonu diyorsun sanırım Liebe, onun penaltı ile alakası yok yapma etme sdfsasdf Ayağını koyuyor, topu tertemiz çekiyor. Eller havada sırtına geliyor topu çektikten sonra da lavuk zaten kendini yere bırakıyor. Sadece beşinci hakem değil, 3 hakemin gözü önünde oluyor olay. İlker Meral art niyetlisi en ufak penaltı ihtimali olsa orada zaten çalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 omuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 seba sezonu deediler 4. yıldızı fenere takacaklar ayık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 omuz ne ya. baya koluyla itiyor adami. hadi oyle olmasa bile omuzla adama charge edince de foul olur. omuzla foul olmaz diye kaide mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 https://vine.co/v/OMb5VgBPg65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 applev0dka said: https://vine.co/v/OMb5VgBPg65 Kart ver kart diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 parmağını ozzy'e doğru uzatıp ananı diye başlayarak mı sdafafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bu nası bi vine ya açılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Abi gökhan pisliği ne demişte kırmızı kart görmüş bulamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Gökhan tahminen hassiktir, siktir git falan çekti. Çekmeme ihtimali yok çünkü bir şeyler söylüyor. Fırsatçı Meral de fırsat kolluyordu işte direkt indirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Türkiye'de küfürden ilk atılan oyuncu Gökhan sanki, lel. Fırsat kollamış falan haha. Fuck off dediği için atılan Baros, Bursalı zenci forvet falan vardı bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ersnt bile atıldı yahu fuck of dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bjk yine mağdur olmuş, üstelik daha dün yüksek uçuyorlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ben futbolcu olsam kimsenin bilmediği abuk bi dilde küfürler öğrenirim, sinirlenince o dilde küfür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bizimkiler böyle 5 maç izleyince şampi demeye başlarlar takmamak lazım llama hani sen açınca kaybetmiyorduk utanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 aktiftablet said: ben futbolcu olsam kimsenin bilmediği abuk bi dilde küfürler öğrenirim, sinirlenince o dilde küfür ederim. abuenialalau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar