Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 7. Hafta | K. Erciyesspor - Beşiktaş | 27 Ekim Pazartesi - 20.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

kendi tuttuğun takımın oyuncusu olsada, volkan, melo, emre, alves yada emrenin taşşaklarına tekme atan adamın nasıl futbol oynamaması siktirip gitmesi gerekiyo diyosan, gökhan içinde aynı şeyi düşünün ve kırmızı gördüğünde üzülmeyin olm.
ha elimizden bişi geliyomu gelmiyo bu admların oynamaması için yapacak bişi yok malesef. ama kalkıpta şu adamların yaptığı şeyleri doğru yada yanlış savunmayın. iyi oynuyomuş takımı kurtarıyomuş gol atıyomuş, sıçmışım attığı gole. 30 yıldır gökhan töre için tutmuyorum ben beşiktaşı. bir gramda üzülmedi kırmızı kartta yada şaşırmadım. küfür etmiştir kesin dedim pozisyonu görmeden daha tekrarını falan vermeden öylede olmuş muhtemelen.
ha bülent korkmaz sanki çok mükemmel adamda "adamınız küfretti" diye ağlamış o başka ama etmiştir töre
Sosyal ağlarda paylaş

Ersan'ın pozisyonu diyorsun sanırım Liebe, onun penaltı ile alakası yok yapma etme sdfsasdf

Ayağını koyuyor, topu tertemiz çekiyor. Eller havada sırtına geliyor topu çektikten sonra da lavuk zaten kendini yere bırakıyor. Sadece beşinci hakem değil, 3 hakemin gözü önünde oluyor olay. İlker Meral art niyetlisi en ufak penaltı ihtimali olsa orada zaten çalardı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...