Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzcon 2014

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

bastan sona mmo yapmayi oyunun kodunu yazmaktan ibaret sanan koyluler var. gelmis saga sola sikiyor bir de fanboylar diye hahaha. kaldi ki oyun soyle guzel, blizzard boyle rulez mi yazmisim nedir tipe gel ya hahaha.

sirketler ceplerini doldurur, sirket olmanin amaci zaten o. kazandigiyla da daha buyuk yatirim yapar ki daha cok kazansin.

mmo dedigin binlerce blade/server, kiyamet gibi bandwith, ayi gibi meintenance ekibi vs. demek. zaten ellerinde bir mmo varken ikincinin altina girmek icin paraya ihtiyaclari var.

ilkokul bebesine anlatir gibi anlattim da anladi mi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

TF2'den bahsetmedim zaten, Firefall'un sadece Arena-PVP kismi oyun.

Tori'nin soyledigi HS/Diablo hikayelerinin zaten benimle alakasi yok ama HS denilen oyunun MTG'nin casual-friendly modeli, baya keyifsiz basit bir oyun.

Sevgili 3'un 1'i fanboy arkadasim; benim mesajimda MMO'dan bahseden bir kesim yok, o senin kafanda kurdugun "buyuk proje" konsepti. Orjinal oldugu surece farkli bir oyun da cikartabilirler ancak cikartmiyorlar, cikartmayacaklarini defalarca soyledikleri halde, riske girmeyeceklerini soyledikleri halde senin hala Blizzort'tan boyle bir proje bekliyor olmana sanirim on sekizinci kez su an sesli guluyorum ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

TF2'den bahsetmedim zaten, Firefall'un sadece Arena-PVP kismi oyun.

Tori'nin soyledigi HS/Diablo hikayelerinin zaten benimle alakasi yok ama HS denilen oyunun MTG'nin casual-friendly modeli, baya keyifsiz basit bir oyun.

Sevgili 3'un 1'i fanboy arkadasim; benim mesajimda MMO'dan bahseden bir kesim yok, o senin kafanda kurdugun "buyuk proje" konsepti. Orjinal oldugu surece farkli bir oyun da cikartabilirler ancak cikartmiyorlar, cikartmayacaklarini defalarca soyledikleri halde, riske girmeyeceklerini soyledikleri halde senin hala Blizzort'tan boyle bir proje bekliyor olmana sanirim on sekizinci kez su an sesli guluyorum ahahahaha

haha arkadasim yetemiyor musun nedir? ben zaten mmo icin butce lazimdir o yuzden yapiyorlardir dedim sen sesli gulmussun bende kendimce bana gore sebebini acikladim olayin; bence boyledir dedim. mmo yapiyorlardir, yapmiyorlardir beni ilgilendirmiyor. adamlar oyun cikardi diye niye tribe gireyim. fikir yurutunce fanboy mu oluyoruz. yeto ya haha.

ha bu arada hangi resmi agiz demis sunu
said:
cikartmayacaklarini defalarca soyledikleri halde, riske girmeyeceklerini soyledikleri halde

bir link neyin atesle bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

applev0dka said:

sürekli aynı oyunlar cıkıyor, hepsi birbirinin kopyası acaba PC oyunculuğu bitiyor mu, cunku hep aynı serilerin devam oyunu cıkıyor bla bla bla yapan insanlarsınız.

Böyle devrim niteliğinde olmasa da türe yenilikler getirecek bir oyuna neden bu kadar ön yargılı yaklaştınız ?

ne yeniliği yahu 6 senelik tf2 bu, onun kadar iyi olma ihtimali de düşük. Ne bir fps yapmışlıkları var, ne de ellerinde source motoru var.

sen yine iyi dayanmışsın. ben PC oyunculuğu bitiyor mu diye kuşkulandığımızı iddia eden kısmında bıraktım
Sosyal ağlarda paylaş

PC gaming başlığında konusulan konu değilmiydi bu.
Seri oyunlarından başka cok nadir düzgün elle tutulur oyun cıkıyor, onlar da eski oyunlar kadar tatmin etmiyor.

Sürekli aynı kopya şeyi farklı süslemeler,biraz farklı karakterler ile oynuyoruz diye.

Hayır ben de PC oyuncusuyum konsolum yok.
Haterlık fanboyluk yapacak halim de yok.

Fakat şu durumda öyle tü kaka denecek bi oyun degil.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben kim ne demiş bilmiyorum, oyunu tü kaka etmek ayrı, senin yaptığın gibi yenilikler getiriyor demek ayrı.

Oyun kendi içinde güzel olur belki (hiç sanmıyorum) ama yani ne biliyim jet pack koydum uç, duvara tırman, blink at deyince yenilik olmuyor kendi başına. Şu oyunun tf2'nin başarısı üzerine ondan türetilmiş bir oyun olduğu aşikar, en azından tf2 oynamış herkes için aşikar.
Sosyal ağlarda paylaş

vallahı eskisi gibi hardcore ayıracak zaman olmuyor işte.
Sabah 8 de evden cıkıyorum. akşam 7-8 de geliyorum.

1-2 el CS:GO
2 maç FIFA falan yetiyor artıyor.
Söyle oturup Batman oynayayım dedim kaldıramıyorum onun derdini sıkıntısını anladım.

roundu 30-40 dk arası süren,insanı esir etmeyen şeyler suan tutuyor işte. Blizz de bunun farkında diger her firma kadar
Sosyal ağlarda paylaş

kısacası:
twitch tv üzerinden tutan oyunların hesabını yapmak biraz yanlış. Twitch kitlesi biraz ayrı. Tamam hızlı animasyonlara sahip kısa oyunlarda tutuyor ama...

uzuncası:
twitch olayı biraz farklı ama basit oyunlarında tutulduğu bir gerçek. Zaten karışık oyunlar twitch de pek rağbet görmez. Adam izleyene kadar gider oynar.. Çok daha fazla popüleritesi olan oyunlar twitch de 100 civarı seyirciye anca ulaşıyor.

Twitch.tv rahat. iş yerinden vs. açıp arkaya koyabiliyorsun.

Basit oyunlarında ayrı bir kitlesi var. Hızlı animasyonlara sahip kısa süren oyunlar çalışan veya kafa yormak istemeyen insanın tercih edibileceği bir tür. Ne diye oyun içinde didinsin dursun? o da öyle eğleniyor...
Sosyal ağlarda paylaş

bana da zerg imba göründü

videoları falan da düştü de, corruptorların yeni abilitysi saniyeler içinde eritiyor binaları, bir de infestor 8-10 tane zerglinge boost atıyor yerle bir ediyorlar her türlü expansionu :p

protoss paketinde en ezik kalan protoss sfds
Sosyal ağlarda paylaş

toss paketide kimin paketide daha 1 tane unite düşünmüşler toss'a.
o videoda öle yoksa 10 corruıpter iki saatte bi nexus alamıyo.

az önce bitti maclar terran o kadar opki hiç şansı yoktu tossun. sahane showmatch olabilirmiş cyclone'u kaldırsalar ama olamadı.

banshee'ye bi buff daha gelmiş speed buff upg ediyon oracel gibi oluyo. battlecruiser teleport oluyo, cyclone inanılmaz op güzelde deil untie olarak bence sevmedim. Hec diye bşi getirmişler ama bak o sahane unite olmus.

siege tanklar siege modda medivacle kalkıp ine biliyo, cat koyduğun anda instant attack veriyo. oda cok op olmus, bari bi attack cycle beklese.

ha bide ravager zergde güzel unite baya lurkerla beraber iyide olur. sanki ypamırlar yapmıslar sıra tossa gelmemiş gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Cuce said:
siege tanklar siege modda medivacle kalkıp ine biliyo, cat koyduğun anda instant attack veriyo. oda cok op olmus, bari bi attack cycle beklese.

....... iyi ki SC beceremiyorum / oynamıyorum. izlerken bile uyuz eder şu. oynarken tahmin bile edemiyorum.

ya genelde bole olur zaten, fkirleri genişten alıp törpülersinde adamlar hiç yontmadan gelmiş komus blizcon'a. bide protossu u nutmuslar tabi o kötü oldu.

neyse gelin izleyin sc2nın en datlı oynıyan zerguyle boxer'ın elinde büyümüş bi terranın macı var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...