Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben reyize baklava göndermece

barbu

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

abi benim telefonumu napcan ben baklavacı mıyım? konuyu takip ediyorum işte gelişme varsa ödeme yapılacak hesap veya kişi belirlensin yazsın ok denirse atayım parayı. ne çok tatava yaptınız ya.

abi.
wwww.gulluoglubaklava.com a giriyorsun. online olarak
10900 NE 4th Street
Suite 500
Bellevue WA 98004 adresine baklava gönderiyorsun. para ne kadara yetiyorsa. web sitesinde telefonları da var siparişi geçtikten sonra arıyorsun içine istediğini yazdırıyorsun. gönderdikten sonra gabe e mail atıyorsun. bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

valve ile iletişime geçildi mi? baklavalara refakat edicek, foto video çekecek arkadaş ayarlandı mı?

abi gözünüzü seveyim ne refakat etmesi ya kafanız mı güzel sizin, kargo ile gidecek kapılarına kadar. ne fotosu ne videosu 3 parça baklava gönderip görgüsüz gibi videoya mı çekecektiniz bir de ya!
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

ama sen baklava satan adam olarak, gideceğin yerin olup olmadığını öğrenmek için adamları telefonla arayacan.

baklavacı arasın valve'yi desin böyle böyle bana sipariş geldi size 1 kamyon getircem haberiniz ola diye.

hem bizden çıkmış olur, kimsenin poposu yemiyo konuşmaya, hem daha garanti olur.

şimdi soru şu.
valve'nin telefon numarası kaç?

0900 fix gerisi? 555?

bu da mantıklı bir fikir
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

imamizer said:

valve ile iletişime geçildi mi? baklavalara refakat edicek, foto video çekecek arkadaş ayarlandı mı?

abi gözünüzü seveyim ne refakat etmesi ya kafanız mı güzel sizin, kargo ile gidecek kapılarına kadar. ne fotosu ne videosu 3 parça baklava gönderip görgüsüz gibi videoya mı çekecektiniz bir de ya!

bu arada en son 2k kadar para toplanmıştı diye hatırlıyorum, kilosu 100 tl olsa ki burada en kralı 60-70 tl, 20 kg baklava yapar, oda tepsisi 3 kg olsa 6-7 tepsi yapar, buda nereden bakarsan ciddi bir vaka olur
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...