Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben reyize baklava göndermece

barbu

Öne çıkan mesajlar

Eger cocuklarla ilgili bir seyler yapilacaksa her asamasinda yardimci olabilirim.

Yoksul mahallelerdeki cocuklar olur, SHCEK'lerde kalan cocuklar olur, oyuncak ya da kislik mont/bot yardimi yapabiliriz.

Van'da sanirim halen konteyner kentlerde kalan aileler var, onlarin bebelerine bir seyler goturebiliriz.

Hatta ben giderim izmirden hic problem degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Baklavayi altinla mi kaplatmayi dusunuyordunuz neyi tartistiniz ki bu kadar.
Hiç olmadı toplanip mangal yapalim. Duygusal moda girmis herkes bagis cocuk esirgeme falan.
The ridvan a kalsa parayi kandile yollayacak

EGER dedim cumlenin basinda

Salakligin ne luzumu var, bu baslikta siyaset mi konusuyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

ben bağış, yardım yapmak falan istemiyorum. olay gaben'dı. gönlümden gelirse kendim yaparım onu yine kendi seçeceğim yere. geri yolla sen bana imam. kabak tadı veriyor daha baklava tartışılırken bile ağaç dikelim diyenler falan, arada kaynar bu. yarın bir zahmet geri yollayıver, emeklerin için de teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ridvan bokunu cikarmayin bir isin şurda gulluoglunun hisselerini gaben a devir edilecekmis kafasinda muhabbet donuyor. Yok cocuk esirgeme yok Vanda ki bilmem kimler. Çok istiyorsan cagir izmire evinde kalsinlar.

Altı üstü bir baklava gidecekti steam ofise gaben Twitter da falan paylasirdi. Hem o arada fiyat politikasi hakkında sikayet edilirdi lafimiz dinlenirdi.

Iki oyunun fiyati publisher yüzünden yüksek diye Ooo göndermeyelim. Ne garip adamlarsiniz ya
Sosyal ağlarda paylaş

eğer imkan varsa ne olursa olsun gönderelim. zaten 20 lira vermişim önemli değil ama ben de oraya gönderilmesi için gönül vermiştim. "hazır birikmişi var yardım edelim" olayı yerine belki valve kıyak geçer, en kötü teşekkür yollar. sonuçta adamlar firmayı ziyaret edenlere bile bi dünya goodie veriyor.

tabii ulaşabilecekse. hiç bilmediğimiz bir yerde kilolarca baklavanın heba olması da saçma olur tabii.

seviyoruz diyelim, sevildiklerini bilsinler. benim istediğim bu öncelikli olarak. gabe de olsa sıradan bir valve çalışanı da olsa aaa türkler mi, geçen sene bize 50 kilo baklava göndermişlerdi ya falan der belki. belki bir oyunda istanbul lafı geçer biz de istanbul dedi lan deriz, ne bilim lan işte bir yer ediniriz kafalarında gönüllerinde. ya da para verenleri half life 3 beta testlerine dahil ederler zööö.
Sosyal ağlarda paylaş

anlatamadım galiba.

adamlardan cevap gelmedi abi 2 gündür. baklavayı kime göndereceğiz alacaklar mı bilmiyoruz halen. orada o kadar baklavayı yapıp alıp götürecek adamı bulamadık. internetten iki baklavacı sitesi bulmaktan öteye gidemedi kimse.

neyse abi baklava devam madem.

organizasyonu yapınca valve ile baklavacı ile organizasyon ayarlanınca mesaj atın. kim ödeyecekse ona yollayım parayı yada işte ödeme yapılacak hesaba. artık vakit harcamıycam bu konuyla.
Sosyal ağlarda paylaş

bence paranın %10'unu imama verelim, adam gibi ingilizce konuşacak birisiyle arasın baklavacıyı daha fazla kastırmadan bu topic'teki 1-2 mesajı eklesin adrese teslim göndersinler. telefondan anlaşsın bitsin, ödemeyi de verdikleri hesaba gönderelim. masraflar vs hepsi paranın içinden karşılansın.

ya da paranın %10'unu ben yaparım diyen birine verelim yapsın abi. havuz en son ne kadar oldu gerçi onu da bilmiyorum ama.
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

bence paranın %10'unu imama verelim, adam gibi ingilizce konuşacak birisiyle arasın baklavacıyı daha fazla kastırmadan bu topic'teki 1-2 mesajı eklesin adrese teslim göndersinler. telefondan anlaşsın bitsin, ödemeyi de verdikleri hesaba gönderelim. masraflar vs hepsi paranın içinden karşılansın.

ya da paranın %10'unu ben yaparım diyen birine verelim yapsın abi. havuz en son ne kadar oldu gerçi onu da bilmiyorum ama.

ya paraya fln gerek yok abi. herkes elinden geldiğince bi şeyler yapsın imkanı dahilinde. ben 2 gündür işimi gücümü bıraktım mesaide bu konuyu geleni gideni takip ediyorum, elimde telefon hesabı kontrol ediyorum sürekli. bir sürü mesaj geliyor onları cevaplıyorum ediyorum 1 günde 200 mesaj geldi gitti en az. imkan bu, yerimden yapabildiğim bu.

diğerleri de orada tanıdığı olan, arkadaşı olan, benzer organizasyon yapmış olan, yada tanıdığı olana sorsun soruştursun en azından.

oradaki baklavacıdan fiyat alsın. bi kaç baklavacı bulduk netten ama arabayla tepsiyle götürebilir misin diye sorsun. bakalım adamın elinde istediğimiz sayıda tepsi var mı onu da bilmiyoruz. o kadar baklava yapabilecek mi onu da bilmiyoruz. adamlar türk abi arayıp bi telefon etmeye kasan olmadı hala.

o kadar dil bilen adamsınız. sallayın maili bi telefon edin valve hq ya. oradan tırmalayın birine ulaşmaya çalışın olmadı.

direttiniz baklavada baklava. bu baklavalar para verince kendiliğinden gitmiyor abi. biraz uğraş verin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

yazılımcı bi arkadaşım 10 gün sonra california'ya gidiyor orada yaşayacak artık. silikon vadisinde sanırım iş.

valve hayranıdır kendisi de. bulunamazsa o zamana kadar çözüm bi konuşurum. en azından bi görmek ister valve ortamını da. kapıda zorlayabilir işi =)

edit: tabi arada kaç saatlik yol var washington a bi sormam lazım önce =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...