Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Suark said: HEE ZEHİR 2 kamyonla yollamışlar aral ithalat yollamış hatta valve ı bıtırmek ıcın EVET COK MANTIKLI penth amerikadaydı abi gonderıversın o amerıka kucuk yer nede olsa yok mu olm abd de pati ya pöf birileri uçak bıletını alın gıdem demıstı, e alalım? Bİ DURUN Bİ DURUN !! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 imamizer said: ShadowFax said: imam format painter'i kullan artık allah aşkına ya. böyle daha bi el emeği göz nuru değil mi. hem işte öğreniyorum yavaştan. abi ne laf sokması :P bi kolondaki, sutundaki ya da hücredeki tüm format parametrelerini başka bir yere painter ile taşıyabilirsin. Yükarıda bi rulo var. O yapıyodu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 µh said: arkadaşlar hiç söylenmemiş, kapıdan almama ihtimalleri de var baklavayı .s geriden geliyorum ard arda alıntı yaptırıyorsunuz insana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 sabah oldu sayılır orda maillara cevap verirler yakında sonra anlaşılır tatlı dışında bişi göndermek saçma olur zaten. hiç olmadı bunların ofise yakın 1-2 yer var orda sadece 1-2 saat mesafede, 345252 kg yerine alırsınız bikaç paket sırf gabene, gerisinide elden teslim için dükkana verirsiniz etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Yalnız tablo tam bir memur tablosu olmamış mı? Sanki 35.000 nüfuslu bir ilçenin MAL MÜDÜRÜ yapmış gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dworgian said: µh said: arkadaşlar hiç söylenmemiş, kapıdan almama ihtimalleri de var baklavayı .s geriden geliyorum ard arda alıntı yaptırıyorsunuz insana =) çok geriden geliyorsun, mavra onlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 para toplamaya karar verdiysek iban veriyim gönderecek arkadaşlara tabloda yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 axedice said: Yalnız tablo tam bir memur tablosu olmamış mı? Sanki 35.000 nüfuslu bir ilçenin MAL MÜDÜRÜ yapmış gibi.. asdhfgfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Feamer said: Dworgian said: µh said: arkadaşlar hiç söylenmemiş, kapıdan almama ihtimalleri de var baklavayı .s geriden geliyorum ard arda alıntı yaptırıyorsunuz insana =) çok geriden geliyorsun, mavra onlar... hiç geriden gelmiyorum ben bi kere!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 safmışım meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 not kısımlarının hepsi aynı genişlikte olmalı. ~ excel mağduru, 43m, istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dworgian said: jacabo said: para toplamaya karar verdiysek iban veriyim gönderecek arkadaşlara tabloda yaparım karar verdiysek derken? en son sabah 1.8k tl idi google docs göndersin biri arkadaşa asldkja şuna da atladın ya. jksfgbkjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 her türlü atlarım abi ben. safım işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 adamların şirket içi yazışma şu kadar olmamıştır herhalde tl'ye geçiş sürecinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Valla ben post kasıyorum başkasını bilmem :p Hazır yakalamışım böyle fırsat 10k yapmam lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben bu konu açıldığında bi 20tl atayımda bari 200 tl felan toplansın 1 kutu baklava gönderebilelim kafasındaydım. 2000tl biraz fazla oldu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konu uçtu gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oyun alırken elde edeceğimiz ilk indirimleri gömdük şu an. gerçi kimilerimiz 3 5 oyunluk indirim gömdü o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 tavuk döner yollayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 black artık daha az madalya daha makbul ya 0 madalya değilse. yeni madalyalara teneke karıştırıyorlardır bu kadar çok imalata yetişebilmek için. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dworgian said: oyun alırken elde edeceğimiz ilk indirimleri gömdük şu an. gerçi kimilerimiz 3 5 oyunluk indirim gömdü o ayrı http://i.imgur.com/v6VkqDC.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 naptınız abi ben takip edemedim aksiyon planı çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dünyanın en iyi gifi olabilir şu ya ahaha. Edit: Baykuşlu olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://forum.paticik.com/thumbnails/9e2/2f5/78a/7f6/ede/a82/72a/815/ed5/b13/78_450xNULL.gif bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar