Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben reyize baklava göndermece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baklava idealdi hem törkiş hem yemek hem de net publicity olurdu. bingildak falan yetkili abiler yarın bir zorlasın da plan yattı gibi. ben de yatayım, yarın sabah beni güzel fikirlerinizle karşılayın. birinin aklına benzer orjinallikte, ofislerinin reyonlarında öbür hediyelerin arasında kaybolmayacak birşey gelirse şahane olur.
Mesaj tarihi:
adamın kesici alet merakı vardı galiba. osmanlı kılıcı gibi bişey gönderilebilir.

hatta üstüne osmanın çaldığı kılıç yazdırılır şekilli harflerle. anlamaz bişey sanar oda.
Mesaj tarihi:
Sam said:

ny'dan washington'a gitmesi abd'nin öbür ucu resmen, bozulacaksa o yolculukta da bozulur yani. elden teslim edilemeyecekse patlarsa üzülürüz içimize oturur ancak.

NY'den Washington'a gitmesi abd'nin öbür ucu? eyalet olan mı?
Mesaj tarihi:
Abi ne kadar Türksünüz ya, elin amerikalısına hançer, osmanlı kılıcı falan yollanır mı postayla? Terrorist, islamic community diye adımız çıkacak.

Baklava + halı, HL dünyası ile ottoman istanbulu crossover'lı custom made çini gibi şeyler olur anca.
Mesaj tarihi:
kılıcı adamın özel ilgisi var diye söyledim

http://www.screwattack.com/sites/default/files/image/images/News/2012/0114/halflife3%20knives.jpg

şu restoran seatle bellevue mi?

http://www1.beyondmenu.com/21351/bellevue/international-food-corner-bellevue-98007.aspx?r=21351
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bir kez daha uyarayım, lütfen türkiye'nin itibarına gölge düşürecek bir armağan göndermeyelim. türk kültürüne uygun türklüğe özgü bir şeyler olsun.
Mesaj tarihi:
TR milli takım forması arkasına GABEN yazdıralım ya nütfeeeen

LathspeLL said:

O BAKLAVA O OFİSE GİRECEK VE YENECEK!

Ama yanında halıydı, osmanlı motifli custom çizi'ydi, GabeN yazan formaydı falan gibi şeyler de gönderilir yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...