NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sabahtan beri agzımın suyu aktı sonunda gittim aldım baklavamı yiyorum oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ben hala işteyim ya mail gelmedi bu arada, yarın sabah yazarım gelirse 14 saattir çalışıyorum, gidip zıbarıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şaka maka adama daha bu hafta ölüm tehdidi yapıldı, illa önden birileri tadacak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Oha be melek gibi adama ne tehtidi?! Biz daha ölmedik burda cesedimizi çiğnemeden ona dokunamazlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 haber http://static2.gamespot.com/uploads/ignore_jpg_scale_super/280/2802776/2698455-killgabenewelthreat.jpg said: Prometheus 1 day ago Thankfully he only threatened a white male, or we wouldn't hear the end of it. "boşboğazım yok mu benim" diyen tehditkar istifa etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ya bosbogazi anlarimda yaziyorsun be bilader. mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 en komiği de adam özür dilerken bile "shitty company bulup onda çalışıcam" diyor lmao. wasteland 2'de reklam sırasında küfreden kumandan danforth irl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi öküzlüğüme verin. konuyu bilmiyorum da pati var işin içinde fb de de lnk gördüm. 50 TL de çalışır benden ama içim rahat etsin ne olucak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şişko baklava yicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gaben'a http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/678/160/ec4.jpg mesajını gönderiyoruz baklavalar üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 tamam iban verin abi söz konusu pati ise gerisi teferruattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ayıp abi weight meight, koca bi lord nede olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ya faşak çizsene bişiler paticik ve gaben kombinasyonlu!!! paran yoksa sanatın var arkadaşım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Fb falan karıştırmayın yav herkes bilmesin sonra işin suyu çıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=RoGxA48HQ1g black friday'e bir hafta kala hatırlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 black friday kasim sonu, ekim degil cuzdani ona gore ayarla :P gerci artik kurban ve ramazan'da olacakmis indirimler, thanksgiving ve christmas yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bu arada elim reflex satın alımlara başladı steamden gg. http://www.youtube.com/watch?v=yr2GdRBDOmU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 HellHound said: black friday kasim sonu, ekim degil cuzdani ona gore ayarla :P gerci artik kurban ve ramazan'da olacakmis indirimler, thanksgiving ve christmas yerine ahah doğru ya, neyse haloween var zombili oyun alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bu paranın yarısını nedankoya versekde modifiye etse forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 dana22 said: ona da baktim da gulluoglu ny de 2 simit 2 borege 110 us verdik demisler.. zuahahahahahahahahahahahahahahahaha yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ya beyler canım çekti bu arada yarın gidip alıcam bu fıstıklı baklava yeşillerden izmirde nerde var güzel bi yarım kilo alıp yiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 olm antep fıstığı fiyatları da uçtu ha. kilosu 120 e falan dayandıydı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 O BAKLAVA GABEN'E GİDECEK O KADAR!!!! iban no verin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 BonePART said: bu arada emin olun olm yemek kabul ettiklerini ben olsam pıostada gelen yemegi yemem mesela mundar olmasın 40 kilo baklava ya şişmancım gabe baklavayı görürse yemez mi? maili görse ağızı sulanır lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Olm turk kelimesini duyunca bence 2 kere dusunurler bu baklava yeme olayini.Hani nezaketen kabul etseler bile o kadar baklava mundar olabilir daha ofisten iceri girmeden.Derken Gaben reis baklavanin kokusunu alip 35. Kattan kosa kosa gelir ve oracikta 40 kilo baklavayi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar