imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: banka imam kutu dolu. işten çıkıyorum şimdi atarım bilgileri yarım saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 2 said: 1 kiloda 25 parça baklava oluo şimdi hmmm biz şuanki para ile 40 kilo civarı alabiliyoruz... 500 personel olsa binada hepsine 2 şertane düşer işte yanına bide çay içerler miss :) safsalşkfşalsfas sen bir dilim falan ısmarlamışsın, seninkini girişteki güvenliğe vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 lan imamın o benim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 at kenks ben daha 2 saat işteyim akşama anca atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Madcat said: Apis said: Bu arada Shift Delete, Technopat, Chip Online, Oyungezer'den de haber olarak yarın çıkalım mı? Yaysak mı mevzuyu? para toplayıp bi bok yapamadan yayarsan daşak oğlanı olursun bi dur mission complate olsun. DareJedi said: Kimse otlanmaya kalkmasin organizasyonumuz uzerinden Şu ikisi önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imam UO bank oldu hepten. birisi altına poti dizip batlatmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Warhero said: Madcat said: Apis said: Bu arada Shift Delete, Technopat, Chip Online, Oyungezer'den de haber olarak yarın çıkalım mı? Yaysak mı mevzuyu? para toplayıp bi bok yapamadan yayarsan daşak oğlanı olursun bi dur mission complate olsun. DareJedi said: Kimse otlanmaya kalkmasin organizasyonumuz uzerinden Şu ikisi önemli. BEN DİCEĞİMİ DEDİM. AVEA MOBİL ÖDEME GELMEDİĞİ SÜRECE HALA F U GABEN DİYORUM. LANET OLASI PİS ŞİŞKO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yetişkin hayatına katıl, bir kredi kartı sahibi ol dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ben kaç sene önce sırf steam bide wow yüzünden üniversite teb bonus çıkarttırdıydım hala o duruyo lan. sadece oyun alıyorum gerçektende kart ücreti falanda yok hatta üşenmeyin internetten başvurun geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 vaperon said: rido bunu kanvasa bassın, yanında gönderelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imam vatan bilgisayardaymış şu an aradım öyle dedi... napıo lan orda.. YOKSA ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 vaperon said: abi anlaşılmıyo ya. kötü ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 surat anlaşılmıyor bi de cüzdanlardan dolares çıkmış tles olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 O açıdan bir o resmi vardı. Adam hep profil fotosu çektirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Lan ben nasıl birinci oldum? abv 9.9 yapıcaktım lan 99 ne ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 zengin adamın gönlü başka işte 9.9 bassa bile 99 yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 subzeronun durumu daha epik oldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kickstarter açsaymışız tam olacakmış lol. ben de birşey vermek istedim ama havale/eft şansım yok ya, kredi kartı/paypal ile ödeme yapılan birşey olsa kesin katılmıştım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 1300 lira oldu abi altından baklava mı yollayacaz alksfşhjaşlsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Sam said: kickstarter açsaymışız tam olacakmış lol. ben de birşey vermek istedim ama havale/eft şansım yok ya, kredi kartı/paypal ile ödeme yapılan birşey olsa kesin katılmıştım ama. Hoca kredi kartında da ödeme yapabiliyorsun. ayak atma şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imam gtx 970'in hayırlı olsun kardeşim. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yok be abi BABALAR gibi gaben reiz'e 99 tl yolladım.. şaka bir yana bu paraya eğer 50 tl gibi filan bir limit koyulacaksa , benim arta kalan miktarı imam ihtiyaç sahibi birine adıma verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 SAM YOU KNOW ME, I KNOW YOU NOW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 nasıl yapıyoruz kredi kartıyla havaleyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar