calvaria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 la benimde canım baklava çekti ama bizde Güllüoğlu yok, bozkırda anca hacı baba dan yeniyor. hafta sonu bi İstanbul mu yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Baklava King ne fdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imamizer said: Feamer said: baklava yine gani gitsin, ama artı olarak tema olayına da girilebilir, öyle olursa ben 80 tl daha atarım... genel bir faydamız da olur bol bol baklava gitsin yeter abi. çok istersek pati ormanı diye konu açar orada toplar kendimize yaparız. adamın ve firmanın adına orman diyorum, pati için değil, kartın içine yazarız senin adına bu kadarda falan diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 nerdeymis ofisi elden vereyim ben. baklavanin ustune fistikla =o= yapsinlar, tepside de kocaman 3 yazsin baklavayi bitirince gozuksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 oğlum bas git başka threadde orman dik. aa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şu olay resmen sosyolojik vaka olarak incelenebilir. neyse paramızı nereye atıyoruz. bol bol yesin, yedikçe mutlu olsun, mutlu oldukça bizi sevindirsin gebeş oğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: olm hahahahahahaha said: Selam Cem, Tesekkurler, Cevdet Baklava King, LLC. asdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ABİ DSŞİLGMSŞLGKNMSLAKJDSNALSMFASD adam king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi ağaç dik yine sen biri bir şey demiyor zaten, bu başlık yeri değil muhabbetin baklava king'e hiç dönmüyorum o zaman, güllüoğlundan yürüyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kedi seven motor süren oyun oynayan animeciler forumu diye de yazalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Naptınız ben bayadır bakmıyorum. Ne kadar topladınız gönderdinizmi baklavayı? Yanına türk kahveside gönderin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi orman nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi adı olsun bu arada gulluoglunun nyc de subesı varmış abı ordan yollayalım sımdı burdan göndersen yolda bozulur falan yüksek ırtıfada mındar olur bingildak said: abi ağaç dik yine sen biri bir şey demiyor zaten, bu başlık yeri değil muhabbetin baklava king'e hiç dönmüyorum o zaman, güllüoğlundan yürüyoruz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 la BAKLAVA KING, iyi oyuniçi karekter ismide buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Baklavanın yanında kahve değil çay içilir diyerek tartışmayı başka bi yere taşısam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi ormanı gaben için niye yapıyoruz ki, o tamamen ayrı konu. bu yaptığımız tamamen müsriflik ve işin eğlencesi adamın şişmanlığına ve türk geleneklerine alaycı bir gönderme. illa orman da yapalım derseniz bu sefer 20 değil 40 da yollarız ama işin magazin boyutuna taşınması hiç hoş olmuyor. Bırakında besleyelim Tosuncuğu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 soyleyin bana gelsin, baklavayi ben alirim, yanina cay da demlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi başka platformları karıştırıp shitstorm dönmesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 başında beri ben de diyorum zaten baklava olsun diye sade, tatava yapmayın, artı bir şey yapmak isterseniz diye bu olsun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aynen gulluoglundan yuruyelım. ama tr'den iletişeme geçelim önce ordan daha çok yardımcı olurlar ''özenle paketleyin şu görsellerin çıkarın'' diye ny'e mail falan atarlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Laorx said: bingildak said: olm hahahahahahaha said: Selam Cem, Tesekkurler, Cevdet Baklava King, LLC. asdfsdfsdf instance boss'u gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 30 kilo baklava gidiyomus, ama adamin fistiga alerjisi varmis mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 axedice said: Baklavanın yanında kahve değil çay içilir diyerek tartışmayı başka bi yere taşısam mı acaba? ayran içende var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Abi tosunun karnını doyuralım ağaç da dikeriz. Böyle hızlı ve iyi bi organizasyon çıktığına göre ilerleyen dönemlerde ağaç falan dikeriz, evi yanana yardım ederiz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 HAHAHA osmaniac 50.01 göndermiş imama uyuzluk olsun diye ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar