Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben reyize baklava göndermece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaperon said:

Hacı adamlara biir mesaj attık. Orada ilgilenecek biri de lazım. Gönderiyi teslim alacak şirket adına. Yoksa kapıda köt gibi kalmak da var.

Benim adima gider rahat ol steam developeriyim yillardir soktururum iceri
Mesaj tarihi:
Bu arada biri "washington'da bulunan Valve'a" demiş. Adamlar Seattle'da yani Washington State. DC olarak algılanmasın.

Toplanan para artar ise, baklavanın yanında bir yere Valve adına bağış yapılabilir.
Mesaj tarihi:
2 said:

vaperon said:

Hacı adamlara biir mesaj attık. Orada ilgilenecek biri de lazım. Gönderiyi teslim alacak şirket adına. Yoksa kapıda köt gibi kalmak da var.

Benim adima gider rahat ol steam developeriyim yillardir soktururum iceri

helal kanka büyüksün
Mesaj tarihi:
şimdilik rahat rahat gönlünüzden geçen rakamı yollayın 100-200 de olsa. iş netleşince ve yapacağımız jestin maliyeti ortaya çıkınca para artarsa ona göre 50 lira ve üstü yollayanlara parlarını geri yollayabiliriz. veya şu anda max 50 lira diyebiliriz ama yollayası olanın da önünü kesmemek lazım.
Mesaj tarihi:
Apis said:

Bu arada Shift Delete, Technopat, Chip Online, Oyungezer'den de haber olarak yarın çıkalım mı?

Yaysak mı mevzuyu?

para toplayıp bi bok yapamadan yayarsan daşak oğlanı olursun bi dur mission complate olsun.
Mesaj tarihi:
ben de öyle düşünüyorum. yüzlerce çalışan var. herkes cebini zorlamadan bütçesine göre katkıda bulunsun işte. çıkan rakama göre bi kamyon baklava yollarız ne yani.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...