vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bu arada şu anda katılımcı olamıyorum çok üzgünüm. Ama hesaba ilk düşen paradan gabenimi göreceğim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 vaperon said: Hacı adamlara biir mesaj attık. Orada ilgilenecek biri de lazım. Gönderiyi teslim alacak şirket adına. Yoksa kapıda köt gibi kalmak da var. Benim adima gider rahat ol steam developeriyim yillardir soktururum iceri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bu arada biri "washington'da bulunan Valve'a" demiş. Adamlar Seattle'da yani Washington State. DC olarak algılanmasın. Toplanan para artar ise, baklavanın yanında bir yere Valve adına bağış yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imamizer said: benim bugün bi sürü işim vardı lan hiç bi şey yapamadım. 1 saat yokum. gelcem. aynen, iş yapacaktım güya, eşşeğe bağladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 2 said: vaperon said: Hacı adamlara biir mesaj attık. Orada ilgilenecek biri de lazım. Gönderiyi teslim alacak şirket adına. Yoksa kapıda köt gibi kalmak da var. Benim adima gider rahat ol steam developeriyim yillardir soktururum iceri helal kanka büyüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 of abi steam sale'i düşünsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gaben'a kolayvpn kaktırır bu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Şeytan diyo atla seattle'a git, ellerinle ver tatlıyı. Üstüne "news about hl3 or no baklava" de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gaben çabukvpn kullanıyormuş arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 adamın mail adresi [email protected] tabi, bilmeyenimiz yoktur ama... Oraya da atarız bi mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 100TL veren sapiklar cikti arkadaslar bokunu cikarmanin anlami yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Nasıl yok? Yahu koca Valve bu, 10 kg baklava gönderecek halimiz yok. Valve calışanları taş mı yesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 katılıyorum. abartmayın arkadaslar. eğlencelik bi durum. daha fazla para daha fazla değer katmıycak su noktadan sonra. yazık paranıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 artan parayla one a rus gönderelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bu arada Shift Delete, Technopat, Chip Online, Oyungezer'den de haber olarak yarın çıkalım mı? Yaysak mı mevzuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şimdilik rahat rahat gönlünüzden geçen rakamı yollayın 100-200 de olsa. iş netleşince ve yapacağımız jestin maliyeti ortaya çıkınca para artarsa ona göre 50 lira ve üstü yollayanlara parlarını geri yollayabiliriz. veya şu anda max 50 lira diyebiliriz ama yollayası olanın da önünü kesmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yok yaymayın salça olurlar sağdan soldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yayalım hürriyete bile çıkar sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Yahu en az 40-50 Kg yollamak lazım derim koca şirkete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Apis said: Bu arada Shift Delete, Technopat, Chip Online, Oyungezer'den de haber olarak yarın çıkalım mı? Yaysak mı mevzuyu? para toplayıp bi bok yapamadan yayarsan daşak oğlanı olursun bi dur mission complate olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 artan para havuzda dursun baska bisey çıkarsa ona kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 baklavalar bi gitsin de yayılır zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ben de öyle düşünüyorum. yüzlerce çalışan var. herkes cebini zorlamadan bütçesine göre katkıda bulunsun işte. çıkan rakama göre bi kamyon baklava yollarız ne yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Yaptiktan sonra yayariz kolay is orasi :) Kimse otlanmaya kalkmasin organizasyonumuz uzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bence şuanlık yaymamak daha iyi gibi, sahiplenmeye kalkarlar filan. yapalım bitirelim sonrasında Paticik.com gururla sunar diye yaymak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar