bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 güllüoğlu var amerikada ondan fişekliyelim dedik alternatif bulamazsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 20 tele yolladım yesin gabe tosunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şeyden yollayın ya bu yeşil sadece antep fıstıklı baklava oluyo ya ondan yollayın diğerleri fakir işi hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 tasarım kutu vs. bunlar hep 2. plandaki şeyler ya. bize valvedan biri dönüş yapsın tabii şu adrese bu kişiye gönderin diye gerisi önemli değil, baklavalar gitsin de dombulum bir yesin. gerekirse tasarımları valvedaki kontağa atarız, adam çıkartıverir, namütenayi imkan var adamlarda. basıverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Şuanda paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: güllüoğlu var amerikada ondan fişekliyelim dedik alternatif bulamazsak http://www.gulluoglubaklava.com/about-us/ bu mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 1) Amerika'nın ve Kanada'nın tüm eyaletlerine hizmet veriyor musunuz? ABD dahilindeki 48 eyalete (P.O. Box hariç) nakliye imkanımız var (Hawaii ve Alaska eyaletleri dahil değil). Kanada'ya şu an itibariyle hizmet veremiyoruz. 2) Nakliye ücretini nasıl öğrenebilirim? Satın alma işlemi sırasında , ödemenizi yapmadan önce alış veriş sepetinizdeki siparişinizin toplam ağırlığına bakılarak nakliye ücreti otomatik olarak hesaplanmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sabah 6:30 orada normaldir kimsenin cevap vermemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sdeceokuyangenç said: Şuanda paticik AHAHAHHAHAH. hakkaten lan. sdfsfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bingildak said: tasarım kutu vs. bunlar hep 2. plandaki şeyler ya. bize valvedan biri dönüş yapsın tabii şu adrese bu kişiye gönderin diye gerisi önemli değil, baklavalar gitsin de dombulum bir yesin. gerekirse tasarımları valvedaki kontağa atarız, adam çıkartıverir, namütenayi imkan var adamlarda. basıverir. kutu işi yalan zaten de, içine ufak bir a4 olacak max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sdeceokuyangenç said: Beyler abarttıkça iyice komik duruma düşüyosunuz. Görende bu TL olayını sevabına yaptılar falan zannedicek Ha biz paticik sitesine dostluk gönül bağı var ondan bize özel indirim yaptı, dükkana geliş fiyatından veriyor sanıyorduk. Düzelttiğin için sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://www.yelp.com/biz/turkish-delight-seattle?osq=Best+Baklava şuraya paypal ile ödeme yapın, göndersinler ofise. http://s3-media3.fl.yelpcdn.com/bphoto/4kZ7fWspXTei6d0p9bq5dA/l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 asfşkjasdlgksjfklg 20 isim soyisimle birlik kullanıcı adını öm at bu benim lan galiba, ich Liebe Gaben yazdık amk daha ne yaziim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 arkadaşlar konuyu ben açtım. ama hakkaten çok gereksiz adamlarız lan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 facepalm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Grego said: bingildak said: güllüoğlu var amerikada ondan fişekliyelim dedik alternatif bulamazsak http://www.gulluoglubaklava.com/about-us/ bu mudur evet o, shipment var washington'a ayrıca kk ile ödeme yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 821 TL vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yaw acaba millet kıçı ile bakmasa dünyaya, dünya nasıl bir yer olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 mevzu ne kimi doyuruyoruz anlamadım ama.. para yok şuan gönderecek.. yayladayım çok güzel keçi peyniri var bi paket yapiyim yanına iliştiriverin.yememiştir böyle peynir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 İmam nikimi yanlış yazmışın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Köy tereyağı yolla. yemeklerde kullansın. bıkmıştır dandik margarinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aahahhaa barbu said: arkadaşlar konuyu ben açtım. ama hakkaten çok gereksiz adamlarız lan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 50 lira verene bi ışıklı sahne şovu yapılmadığı kalmış excel de jkbsfhgnj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aloo imam astuğ benim lan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Rasmon said: Feamer said: Black-ice said: lan hakkaten hayırlı bi iş olsa bu kadar toplayamazdık ucuza oyun alcaktık farkı burdan çıktı dsd yo toplanırdı ama organize olmak mesele işte, birde misal o kızın ne adresi ve ne bilgisi, gerçek mi yalan mı o bile belli değil kız ağlamıyo bile kendisini tutuyo o kadar gerçek. ne kızı? ben random söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar