huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 lan kainat resmen viktoru göt edeceğim diye arada bizi ateşe atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Marty said: en kolay yapilabilecek olan, ayni baklava parasi koyar gibi ortaya koyulan parayla direkt ana dagitimcidan topluca key almak. boylece herkes hem ucuza oyununu alir, fazla keyler de az kar ederek ucuza satilir. avantaji nedir, kutuydu bandroldu vergiydi nakliyeydi gereksiz giderler yok. asil amac kar etmek degil de herkes oyununu min fiyattan alsin olursa, isin icine kar etmek amacli insan girmez kavga cikmaz. fazla keyler dusuk bi miktar kar ile satilirsa da o gelen parayla bir sonraki key aliminda ekstra key aliminin miktari yukselir yine kavga cikmamasi icin. ne problem olabilir, (istenen key sayisina gore tabi) ana dagitimci fiyati cok dusurmeyebilir. en buyuk problem hangi oyun alinacak konusu. tek dagitimcidan max miktarda key alinmasi lazim fiyatin dusmesi icin. problem, şirket kurmak, aksi halde satış sıkıntı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 gg'dan falan key satanlar sirket kuruyor mu? bilmedigimden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 kuzey Kıbrıs üstünden satıyorlar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Dworgian said: Şu kadar ciddi ciddi yazıp sonunda "gabe suçlu" diye yardırman komik olmuş. Sence gabe evinde oturup "mihihihi türklere bu fiyat olsun" derken bir yandan da güllüoğlu us den kendi merak edip sipariş ettiği baklavayı mı yiyor? Gabe'in home office çalıştırdığı bir yer mi valve? Bir kurulu yok mu fln? Baklavalar neden GABE'e gidiyorsa o yüzden suçlu GABE oluyor. İstersen GABE yerine Valve, Steam, Valve yönetim kurulu ve hissedarları koyabilirsin. Şahsına bir gıcığım yok yani GABE'in. Temsil ediyor firmasını o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 el altından satarsın, eşe dosta satarsın, ama işi büyütür ve duyulursa sıkıntı çıkar, yasal zorunluluk varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 gg de satarsın işte. fiş fatura vermezsin. havale eft ile yine kendin bi site yapıp oradan da satarsın. bi şekilde birisi şikayet eder kardeş sen ne ayaksın ne satıyosun hani vergisi derse gg. riski alan adam 20 binlira ile girse şu işe baya bi key yığar ucuzdan satar. 500k dolar falan abartı işler ne yaptınız abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 en basta dedigim su zaten, amac isi ticarete dokup kar etmek degil de, oyunu ucuza alalim olursa problem olmaz. ornek 40 kisi key alirsin, herkes bi miktar fazla verir 20 key fazla alirsin. 60 key toptan ne kadar ucuza getirebilirsen. bir dahaki key aliminda katiliyor musun diye soracagin +20 kisi olur. onlarin da tanidigiyla falan is buyur ama sonucta hicbir zaman olayin cogunlugu al sat olmaz, toptan alim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 abi kasmayin bosa, ruscuya guvenemiyorsaniz, nuveemden alin guney amerika fiyatlarindan keyi paypalla odeyip. bl pre seq orada hep 75 tlydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 aral büyük ihtimalle 2k ile görüşmüştür ve oyunları steam'den böyle ucuz satarsanız bize gönderdikleriniz satmaz demiştir. hatta ve hatta yine büyük ihtimalle diğer dağıtımcısı olduğu firmalara da ulaşmıştır. steam'lik bir olay olduğunu sanmıyorum. en başta ubisoft oyunları da yüksek fiyattı ki aral'ın en iyi olduğu firmalardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 O iş olmaz direk. Sosyal medyada ciddi bir oluşum gerekiyor fiyatları tekrar dünkü haline çevirebilmek adına. Steam ürünleri falan boykot edilirse mesajı alır VALVE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 abi seve seve cekmisler fiyatlari besbelli, yoksa mesaj verir gibi birebir ayni fiyati koymazlardi aral demistir bunlara olm bak kapatiriz dukkaninizi arkamizda hukumet var tr pazariniz christmasi goremez vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 türkü türkten başkası silkmiyor işte keşke nükleer felakete falan uğrayıp yok olsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 aralla ilgili bir msj vardı ilk gün, hani müşteri temsilcisine sormuşlar steam ucuz diye. Nerde o resim ya bulamadım tekrar okuyalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 oyuncunun isine gelmese de aralin yaptigi normal bu arada. adam anlasmis getiriyo oyunu. vergisiydi bilmemnesiydi ugrasiyo fiyat geliyor 170e, sonra adamin teki koyuyo aynisini yari fiyata vergisiz. aral direkt atmistir mesaji. biz bu sekilde is yapamayiz. biz vergi veriyoruz burda diye de eklemistir kesin tehdit eder gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 aral'ın ne kadar kar marjı olduğunu biliyor musun? Bilmeden hak vermek bana mantıklı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Kâr marjı çok yüksekse neden rakip çıkmıyor bu heriflere bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 kar marjindan bagimsiz konu. aral x fiyatla satma konusunda hakli demedim. steamin tl ye dondugu zamanki fiyatlari uzerine aral iletisime gecip yukselttiyse o konuda hakli dedim. eger steam direnseydi kendi fiyatlarinda gorurduk kar marjini, aral ne kadar dusebiliyor anlardik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ya aral değil ki mevzu, ubisoft adamlara benim oyunu şu fiyattan sat derse türkiye'ye, steam buna ne kadar direnebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 µh said: Kâr marjı çok yüksekse neden rakip çıkmıyor bu heriflere bu arada rakip var zaten yeni yeni geliyor. bilkom bethesda oyunlarını getiriyor. hatta yeni bir oyun firmaları daha oldu geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 satis gucu kadar direnir. ben paketli kutulu oyun satmiyorum. nakliye giderim yok, tabi ki daha ucuza saticam diye anlasabilir. o da al sat yapiyor, aral da. aralin mal basina daha cok gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ubisoft 50 euro'dan sat diyecek, steam 40 euro diye diretecek aklın alıyor mu bunu? Bunlar bağımsız oyun yapımcısı değil. Böyle yaparsa adam sattırmaz oyununu steam'e. Zaten hepsi kendi platformunu kuruyor bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 türkiyede rakip olmaz tanısıklı dövüş olur istediğin kadar oyun satan firma olsun hala yüksek fiyattan kitlerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 deadwoll said: O iş olmaz direk. Sosyal medyada ciddi bir oluşum gerekiyor fiyatları tekrar dünkü haline çevirebilmek adına. Steam ürünleri falan boykot edilirse mesajı alır VALVE. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar