Dei Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 ha, ama 1 yıldızlılar. stronglar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 yetiler çok agresif fena vuruyorlar :) ayılara gittim şimdi, golem gibi vurmuyorlar neredeyse canıda az bakalım kaç tane toplayabilicem saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 44 Levelim, vocation tonic aldim 2 tane labor biriktiriyorum şimdi 5000 olunca direk vocation basıp exp kasmak istiyorum, en efektif yol nedir bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 hereafter stone yapmak en kısa surede en fazla laboru bu sekılde harcayabılıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Design Fragment: Black Pearl design düştü kaç para eder bir kaç servera baktım 1500 700 400 diye 3 rakam gördüm hangisi doğru bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 dahutada 250-300g falandı en son sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 her serverda aynı değil çünkü fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 WoodsOfYpres said: 44 Levelim, vocation tonic aldim 2 tane labor biriktiriyorum şimdi 5000 olunca direk vocation basıp exp kasmak istiyorum, en efektif yol nedir bunun için? music composing en hizli yontem. music sheet aliyorsun 2 sn de 100 labora 6k gibi bir exp veriyor bana. lvl 50 yim ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 occultism son patchden sonra tırt mı? occultism auramancy shadowplay nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Wolas said: jester farm için nereyi tavsiye edersiniz golemlerdeyim normalde fakat ana baba günü olmuş yine :( golemler cok güzel kesiliyorlar. ama iste hep dolu ben west tarafi olarak zaten iskence yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 WoodsOfYpres said: 44 Levelim, vocation tonic aldim 2 tane labor biriktiriyorum şimdi 5000 olunca direk vocation basıp exp kasmak istiyorum, en efektif yol nedir bunun için? Tailoring, Metalwork ya da Leatherworking kasacaksan sleeve yap. 1 tane moonlight archeum dust istiyor tanesi, evenstone ile kırınca dustı geri veriyor. Blue salt wedge ve evenstone tek giderin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Aluriel said: her serverda aynı değil çünkü fiyatı fiyat aynı falan değil, AH clusterları var. dahuta-melisandre-eanna AH ortak vs. bizde ts log 320g iken, nebe'de 180g'a satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 bizim serverda ah ye baktım adamın teki 49 tane koymuş tanesi 1500 den onu baz alarak wts çektim factiondan adamın teki şuanki offer ne kadar diye sordu 700 dedim adam arttırdı 710 dedi ben bununla oyun yapayım derken fiyat 1k kadar çıktı sonra ben 1010 diye yeni offer geldi dedim adam da vazgeçti.kafama sıçayım itemın bu kadar değersiz olduğunu bilsem direk satardım bende zannettimki ucuza satıyorum :( neyse başka bir enayi bulabilirim inşallah. hangi serverların ahleri birleşik nereden görebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 oha 1k mı dsdfg. 250-300 bile fazla olabilir abi valla, geçen hafta 150g'a gördüğümü hatırlıyorum lol adam 1500'i görünce senin gibi pahalı bişey sanmış, al sat yaparım diye düşünmüş herhalde crafted gearlara bakarsan hangi serverda craftlandığı yazıyor, o şekilde hangi serverlarla ortak çıkarabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 yuh http://www.youtube.com/watch?v=d57SDtMMklw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathwalker Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Ben mi kendi içimde abartıyorum yoksa bu oyunda hack olayları çok mu fazla anlayamadım. ArcheAge videolarının %40 kadarı hack üzerine :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Hack mi var yukarıdaki videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 madem boyle bisey yapican, adam gibi kaydet yavas yavas yap da anlasilsin, bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 5 fps yle birseyler yapti adam ama anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Yani hack yapıyor olsaydı kendi nickini göstermezdi herhalde, adam alnının teriyle yaptı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 onu anladik, zaten hack degil alinteriyle yapiyorum lan ibneler diye cekmis videoyu, ama ne yaptigi anlasilmiyo hic, regradeledi biseyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Xenus said: Aluriel said: her serverda aynı değil çünkü fiyatı fiyat aynı falan değil, AH clusterları var. dahuta-melisandre-eanna AH ortak vs. bizde ts log 320g iken, nebe'de 180g'a satıyorlar. Ben de onu diyorum iste ayni degil fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 her serverda fiyat aynı degil aluriel anlayacak mısın artık şunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 her serverda ayni degil ah fiyatlari, ama bazi serverlarda ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Nekro said: WoodsOfYpres said: 44 Levelim, vocation tonic aldim 2 tane labor biriktiriyorum şimdi 5000 olunca direk vocation basıp exp kasmak istiyorum, en efektif yol nedir bunun için? music composing en hizli yontem. music sheet aliyorsun 2 sn de 100 labora 6k gibi bir exp veriyor bana. lvl 50 yim ama tabi. Baya para tutar ya 5000 labor, 50 sheet deemek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar