samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ne biliyim yazacak bişi bulamadım :D mendilci :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Remus said: Barın ismini Mithat Online koy. sadgasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 evde mini arcade makinası yapıyorum şunun gibi. http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2010/10/Arcadedock.jpg bi yer açmayı düşünürsen sana bi kaç tane yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 uc shot cakip, need for speed porsche da, cotedazur bolumunu 911 turbo s ile arabayi cizmeden bitirmece olsun. yapabilene 3 shot daha bedava verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Neden olmasın çok güzel duruyor , ipad ile yapılan mı bu? yoksa direk sıfırdan falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 DoruK said: uc shot cakip, need for speed porsche da, cotedazur bolumunu 911 turbo s ile arabayi cizmeden bitirmece olsun. yapabilene 3 shot daha bedava verin. Buyuk ihtimal şunu yapana ben dükkanı devreder giderim. Ben onu shotsız yapamıyorum(yapamıyodum?) ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 pc için arcade panel lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Fikir seviyesinde güzel uygulamada gg fikirler bunlar. Hele ki taksim gibi low profile bir bölgede. Konsept bir şey yapacaksan konsepti tasiyacak bir bölgede yapman gerek. Kisaca kodaman Bölgesi olacak. Ucuz olmayacak ki trash gelmesin. Eee zengin kesime hitap eden bir konsept değil. Biraz arkalarda maliyeti dusurerek ufak bir alanda yaparsan belki taşır. Sosyal medyadan deli gibi asilman gerekir onun içinde. Kanser eder adamı bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mithat said: Neden olmasın çok güzel duruyor , ipad ile yapılan mı bu? yoksa direk sıfırdan falan mı? değil sıfırdan. içine eski bi pc yada raspberry pi koyuyorsun. linux kurup mame çalıştırıyorsun, yani alet çalışınca direk emulatoru açıyor. eldeki monitöre göre panel boyunu ayarlıyorsun. arcade için kullanılan o buton ve joystick parçalarından alıp bunlar için usb adapter alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 sadece erkeklerin geldigi bar fikri cok iyi bence. hemen ac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Valla işte leş dolmaması için fiyatları ona göre düzenlemek lazım bi de çoluk çocuk dolmasın diye olan ps4 falan fikrini çabuk çöpe attım ps3 hatta ps2 belki ama ps4 şimdilik düşünmüyorum şu imamizerin aletlerden yaparız 3-5 tane biraz büyük arcade ki house of the dead şart harbiden. Oyun neler olacak içerisi nasıl olacak karar verilir ve zamanla evrim geçirir ama hem taksimde olacak hem çok para kazanacak hem leş gelmeyecek elit dolacak hepsi aynı anda olmuyor işte , onu tutturabilsek zaten hepiniz açardınız hani onu nasıl tutturabilirizi bilmiyorum :D Çok elit değil ama çokta fakir işi değil arası bir durum bulmam lazım , mekanın tipi içi elit durmalı ama fiyatlar atıyorum bira 50 lira falan olmayacak , arasını bulmak lazım ne bira 7 lira tarzı olsun ne 50 belki 15 falan olabilir , bu bira tabii gerisini ona göre vurgulamak lazım. Maliyeti X 3.14'ü olsun fiyatlar en mantıklısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 universiteli çekmen gerek, 15 liraya hiçbir üniversiteli bira içmeye gitmez, ne kadar konsept yaparsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 taksim overall bu tarz konsept bir şey için kötü bir lokasyon iş hayatına gireli 2-3 yıl olmuş genç kesim (hem para kazanıyor hem de hala genç niteliğini yitirmemiş diyelim asda) e ulaşman gerek en önemlisi. benim bu kesimde yer alan hiçbir arkadaşım yıllardır taksime gitmiyor, ben de dahil olmak üzere. çünkü taksim = leş. asmalıya gidenler tek tük, onlar da evente gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 mithat asrın batışını yaşarsın girme hiç :) bu arada bu tarz bi işe girerken bu tecrübeyle tek başına girersen sağlam yamulursun. yanına bi ortak bul benceki zarar bölüşülür en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 aklın varsa girme böyle bir işe asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Asrın batışı diince böyle 3.5 milyar dolar kaybetme riskim varmış gibi durdu. En kötü 100-150 gider zamanla öderiz yapçak bişi yok. Taksim değilse nereleri öneriyosunuz beyler? Nerede tutar bu konsept? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 haftasonu çarşı iznine çıkan askerlerle dolar karı soymaca oyunu koyarsan eski atari salonlarındakinden, akşama kadar çıkmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mithat said: Ne zamandır aklımdaydı da bi de size soriim dedim. Bu barcadeler amerikada baya meşhurlaşmaya başladı , mümkün mertebe arcade oyunlar bulunan bilemedin zor geldi ps4 falan ile donatılıp barcade yerine ps4 cafe + bar haline de bir backup plan yapılabilecek bir mekan açmayı düşünüyorum. Sizce kulağa nasıl geliyor? Genelde insanların tepkisi sırf erkeklerin takılacağı sıkıcı bir yer olacağı yönünde ama bu da benim için sıkıntı değil gelsinler para kazandırdıktan sonra internet cafeye dönsün mekan ne farkeder :D taksimde bir barda öyle 2 3 arcade makinesi vardı ama tabii senin konsept farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 imamizer said: evde mini arcade makinası yapıyorum şunun gibi. http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2010/10/Arcadedock.jpg bi yer açmayı düşünürsen sana bi kaç tane yaparım. parayı peşin al caymasın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 hatta mithat 2 yap 1'i cıkmış da onlar kaçırmış gibin Remus said: Barın ismini Mithat Online koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mithat said: DoruK said: uc shot cakip, need for speed porsche da, cotedazur bolumunu 911 turbo s ile arabayi cizmeden bitirmece olsun. yapabilene 3 shot daha bedava verin. Buyuk ihtimal şunu yapana ben dükkanı devreder giderim. Ben onu shotsız yapamıyorum(yapamıyodum?) ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Genel kanı taksimde açılmaması yönünde , peki taksim değilse nerede bu tarz bir konsept tutar? Beşiktaş / Kadıkoy daha mı uygun geliyor kulağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 cidden kötü bir fikirmiş biraz baktımda. not ettim bir kenara sakın yapma diye, hiç düşünme batma riskin %100 bunun şansı falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 mithat seni stalklıyorum ve garip bir insan olduğun kanaatine vardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar