Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksimde Barcade açmak

Mithat

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

uc shot cakip, need for speed porsche da, cotedazur bolumunu 911 turbo s ile arabayi cizmeden bitirmece olsun. yapabilene 3 shot daha bedava verin.

Buyuk ihtimal şunu yapana ben dükkanı devreder giderim. Ben onu shotsız yapamıyorum(yapamıyodum?) ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Fikir seviyesinde güzel uygulamada gg fikirler bunlar. Hele ki taksim gibi low profile bir bölgede. Konsept bir şey yapacaksan konsepti tasiyacak bir bölgede yapman gerek. Kisaca kodaman Bölgesi olacak. Ucuz olmayacak ki trash gelmesin. Eee zengin kesime hitap eden bir konsept değil. Biraz arkalarda maliyeti dusurerek ufak bir alanda yaparsan belki taşır. Sosyal medyadan deli gibi asilman gerekir onun içinde. Kanser eder adamı bu işler
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Neden olmasın çok güzel duruyor , ipad ile yapılan mı bu? yoksa direk sıfırdan falan mı?

değil sıfırdan.
içine eski bi pc yada raspberry pi koyuyorsun. linux kurup mame çalıştırıyorsun, yani alet çalışınca direk emulatoru açıyor. eldeki monitöre göre panel boyunu ayarlıyorsun. arcade için kullanılan o buton ve joystick parçalarından alıp bunlar için usb adapter alıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla işte leş dolmaması için fiyatları ona göre düzenlemek lazım bi de çoluk çocuk dolmasın diye olan ps4 falan fikrini çabuk çöpe attım ps3 hatta ps2 belki ama ps4 şimdilik düşünmüyorum şu imamizerin aletlerden yaparız 3-5 tane biraz büyük arcade ki house of the dead şart harbiden.

Oyun neler olacak içerisi nasıl olacak karar verilir ve zamanla evrim geçirir ama hem taksimde olacak hem çok para kazanacak hem leş gelmeyecek elit dolacak hepsi aynı anda olmuyor işte , onu tutturabilsek zaten hepiniz açardınız hani onu nasıl tutturabilirizi bilmiyorum :D

Çok elit değil ama çokta fakir işi değil arası bir durum bulmam lazım , mekanın tipi içi elit durmalı ama fiyatlar atıyorum bira 50 lira falan olmayacak , arasını bulmak lazım ne bira 7 lira tarzı olsun ne 50 belki 15 falan olabilir , bu bira tabii gerisini ona göre vurgulamak lazım. Maliyeti X 3.14'ü olsun fiyatlar en mantıklısı :D
Sosyal ağlarda paylaş

taksim overall bu tarz konsept bir şey için kötü bir lokasyon

iş hayatına gireli 2-3 yıl olmuş genç kesim (hem para kazanıyor hem de hala genç niteliğini yitirmemiş diyelim asda) e ulaşman gerek en önemlisi. benim bu kesimde yer alan hiçbir arkadaşım yıllardır taksime gitmiyor, ben de dahil olmak üzere.

çünkü taksim = leş.

asmalıya gidenler tek tük, onlar da evente gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Ne zamandır aklımdaydı da bi de size soriim dedim. Bu barcadeler amerikada baya meşhurlaşmaya başladı , mümkün mertebe arcade oyunlar bulunan bilemedin zor geldi ps4 falan ile donatılıp barcade yerine ps4 cafe + bar haline de bir backup plan yapılabilecek bir mekan açmayı düşünüyorum.

Sizce kulağa nasıl geliyor? Genelde insanların tepkisi sırf erkeklerin takılacağı sıkıcı bir yer olacağı yönünde ama bu da benim için sıkıntı değil gelsinler para kazandırdıktan sonra internet cafeye dönsün mekan ne farkeder :D

taksimde bir barda öyle 2 3 arcade makinesi vardı ama tabii senin konsept farklı
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

DoruK said:

uc shot cakip, need for speed porsche da, cotedazur bolumunu 911 turbo s ile arabayi cizmeden bitirmece olsun. yapabilene 3 shot daha bedava verin.

Buyuk ihtimal şunu yapana ben dükkanı devreder giderim. Ben onu shotsız yapamıyorum(yapamıyodum?) ki.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...