Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şarap Tutosu

Somon

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
ya valla tuto koyucaktım da o kadar üşendim ki :D bu 200 litre şarap yetmicek bana 40 litresi bitti sugun 2. damacanayı açıyorum bugun köpek fln derken patlattım bi şişe daha (tu)

eğer dneemek isteyen varsa aranızdan sevilen sayılan birisine bi şişe hediye edeyim yazsın yorumunu buraya
Sosyal ağlarda paylaş

Riverwind said:

nasıl yapıldığını anlatsana hacıt ya , güzel oluyor mu uğraşmaya değer mi ?

değer cidden güzel oluyor içimi tadı alkolü çok çok iyi marketteki 40-50 liralık doluca kavaklıdere fln çok uzak ara kötü yani evde bira yapsan belki bi efes daha iyi derrsin ama çok net doluca kavaklıdere fln 4. 5. kalite fln oluyor şarap konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Somon said:

ya valla tuto koyucaktım da o kadar üşendim ki :D bu 200 litre şarap yetmicek bana 40 litresi bitti sugun 2. damacanayı açıyorum bugun köpek fln derken patlattım bi şişe daha (tu)

eğer dneemek isteyen varsa aranızdan sevilen sayılan birisine bi şişe hediye edeyim yazsın yorumunu buraya

Şaraba karşılık bende kendi yaptığım biradan verebilirim sana yorumlarsın =)

Bira işini iyice oturttuktan sonra şaraba geçmeyi düşünüyorum bende
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
3-5 litreyi geçmeyecekse marketlerden %100 üzüm suyu alabilirsin, onlar konsantreye su katılarak yapılıyor içinde şeker yok. Ama daha fazlasını yapmak istiyorsan çok pahalı olacaktır tabi.

Bizim gibi konsantre üreticileri son tüketiciye yönelik paketleme yapmaz, 1 varil üzüm suyu konsantresi de yaklaşık 1,5ton üzüm suyu yapıyor. Eğer bu miktarı alıp depolayıp kullanabilecek yarı profesyonel bi yerin varsa (300 kglık bi varilde jöle kıvamında 65bx üzüm suyu konsantresi düşün, su katıp kullanıyorsun) tedarikçi bilgisi verebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...