Mal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 google ladım şimdi 2012 de 45-50 krş muş. 2014 25 krş diyor bi yerde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 bulgaristandan filan yapilmisini daha ucuza alirsiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 130 litre yaptım diyor. 200 kilosu 50 krştan 100 tl eder. tutoyu bekliyorum aşamalı anlatılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 abi şimdi kışlık evdeyim yarın yzlıga geçicem tutoyu fln rsimleri atıcam oradan, kilosunu 1 liraya aldım 200 lira verdim şarköy öküzgözü maksimum maliyet 250 lira flndır herşey dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 artık 1 şişe yollarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 becerememiştir bu cevdet ya atıp tuttuğuna bakmayın özendiriyor aklı sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 ben bi yerde gormustum vakti zamaninda. altinda bir musluk olan plastik depoda (bidon, damacana?) kurulmustu duzenek. deponun ustu hava kacirmasin diye yag gibi su an hatirlayamadigim, bunu buradami kullaniyorsunuz diye sasirdigim bir maddeyle sicillenmisti. buda boyle bir animdir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 ya valla tuto koyucaktım da o kadar üşendim ki :D bu 200 litre şarap yetmicek bana 40 litresi bitti sugun 2. damacanayı açıyorum bugun köpek fln derken patlattım bi şişe daha (tu) eğer dneemek isteyen varsa aranızdan sevilen sayılan birisine bi şişe hediye edeyim yazsın yorumunu buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 güzel oldu mu cidden? normalde şarap seven birisin herhal böle kastıgına göre en sevdiğin şaraplar ne mesela? merakımdan soruoym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 tuto yaz önümüzdeki bağ bozumunda yapcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 biz de gelecek eylül ayında yapacak mışız. niye eylül anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bazı bağlar eylüle ekime sarkabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 nasıl yapıldığını anlatsana hacıt ya , güzel oluyor mu uğraşmaya değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 he ondan demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Riverwind said: nasıl yapıldığını anlatsana hacıt ya , güzel oluyor mu uğraşmaya değer mi ? değer cidden güzel oluyor içimi tadı alkolü çok çok iyi marketteki 40-50 liralık doluca kavaklıdere fln çok uzak ara kötü yani evde bira yapsan belki bi efes daha iyi derrsin ama çok net doluca kavaklıdere fln 4. 5. kalite fln oluyor şarap konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 müthiş tüyo: air lock yerine prezervatif koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Somon said: ya valla tuto koyucaktım da o kadar üşendim ki :D bu 200 litre şarap yetmicek bana 40 litresi bitti sugun 2. damacanayı açıyorum bugun köpek fln derken patlattım bi şişe daha (tu) eğer dneemek isteyen varsa aranızdan sevilen sayılan birisine bi şişe hediye edeyim yazsın yorumunu buraya Şaraba karşılık bende kendi yaptığım biradan verebilirim sana yorumlarsın =) Bira işini iyice oturttuktan sonra şaraba geçmeyi düşünüyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 3 sayfa olmuş adam yörüngeye gitmiş, hala tuto yok... yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Ek not: Bu arada şarap yapımı, biradan daha kolay. (çimlendirme kurutma faslı ve CO2 faslı olmadığı için ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 %100 üzüm suyu ile de yapılabiliyor ama düzgün %100 üzüm suyunu nerden bulmak gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 üzümden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ciddi dedim ya, %100 meyve suyu lazımsa gerçek meyveden çıkarın suyunuzu. elma şarabı, çilek şarabı yapcam mesela, gerçek meyve düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 sahte meyveden nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 3-5 litreyi geçmeyecekse marketlerden %100 üzüm suyu alabilirsin, onlar konsantreye su katılarak yapılıyor içinde şeker yok. Ama daha fazlasını yapmak istiyorsan çok pahalı olacaktır tabi. Bizim gibi konsantre üreticileri son tüketiciye yönelik paketleme yapmaz, 1 varil üzüm suyu konsantresi de yaklaşık 1,5ton üzüm suyu yapıyor. Eğer bu miktarı alıp depolayıp kullanabilecek yarı profesyonel bi yerin varsa (300 kglık bi varilde jöle kıvamında 65bx üzüm suyu konsantresi düşün, su katıp kullanıyorsun) tedarikçi bilgisi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar