Komutan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Oyunu yapan stüdyonun başındaki Jaroslaw Zielinski, Facebook'da Polska Liga Obrony ismindeki aşırı sağcı örgüte like atmış. Söz konusu örgütün gece klüplerinde devriye gezip Polonyalı kadınlara Müslüman erkeklerden uzak durma tavsiyeleri vermek gibi ilginç aktiviteleri var. Oyunun yapımında çalışan birkaç kişinin daha benzer aşırı sağcı örgütleri desteklediği iddiaları var. Bu oyun dahil herhangi bir oyuna herhangi bir nedenle sansür uygulanmasına karşıyım, ama ırkçı tiplerin yaptığı bir katliam fantazisine de kendim ne para ne de vakit ayırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 ne kadar sıkıcı bir oyuna benziyor ya "AHAHA HERKESE ATEŞ EDELİM AHAHAH" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Müslümanları şerden uzak tutuyorlar işte fena mı? fix'd: "FeministFrequency isimli örgüt konferanslarda geziyor, developer adamlara demografiklerinden uzak durma tavsiyeleri vermek gibi ilginç aktiviteleri var. Aynı amaçla çalışan birkaç kişinin kendilerine tehdit mesajları yolladığı iddiaları var. Herhangi bir oyunda herhangi bir nedenle cinsiyetçilik olmasına karşıyım, ama femnazilerin dikta ettiği bir misandry fantazisine de kendim ne para ne de vakit ayırmam." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Niye fixed? İkisini alt alta yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=F-q5BfMIE6M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 "biriniz esnaf lokantasını basmamıştır" diye yapması lazım birinin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Komutan said: Oyunu yapan stüdyonun başındaki Jaroslaw Zielinski, Facebook'da Polska Liga Obrony ismindeki aşırı sağcı örgüte like atmış. Söz konusu örgütün gece klüplerinde devriye gezip Polonyalı kadınlara Müslüman erkeklerden uzak durma tavsiyeleri vermek gibi ilginç aktiviteleri var. Oyunun yapımında çalışan birkaç kişinin daha benzer aşırı sağcı örgütleri desteklediği iddiaları var. Bu oyun dahil herhangi bir oyuna herhangi bir nedenle sansür uygulanmasına karşıyım, ama ırkçı tiplerin yaptığı bir katliam fantazisine de kendim ne para ne de vakit ayırmam. Daha 2 gün önce bir kız arkadaşa ortak bir tanıdık için "o herif uçuyor biraz müslüman kafalarında" dedim lan ben ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Komutan said: Oyunu yapan stüdyonun başındaki Jaroslaw Zielinski, Facebook'da Polska Liga Obrony ismindeki aşırı sağcı örgüte like atmış. Söz konusu örgütün gece klüplerinde devriye gezip Polonyalı kadınlara Müslüman erkeklerden uzak durma tavsiyeleri vermek gibi ilginç aktiviteleri var. http://polskaligaobrony.org.pl/wp-content/uploads/2014/03/pdl-banner-new.png http://polskaligaobrony.org.pl/ https://www.facebook.com/PolishDL Dillerini bilsem direk katılırım ne güzel örgütmüş arcane said: http://www.youtube.com/watch?v=F-q5BfMIE6M Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Sırf dillerini biliyor diye bir Hintliyi aralarına kabul etmeleri zor görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 http://www.thejakartapost.com/files/images2/india%20new%20year%20edit.main%20story.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 neo-nazi iddialarına red ekipte aşırı sağcılar olabilir tabii, en kötüsü almayız gerçekten kafatasçılarsa. ki ona gelene kadar aşmaları gereken check'ler var oyun, fiyatı vs. gender selection lazım mesela. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Bu insanlar gerizekalı ya. Polonya, Macaristan ve Baltık ülkelerinde anti-komünist olmak Afrikalı olup siyah tenli olmaktan daha normal bir şey. Cursed Soldiers muhabbeti adamların WW2'deki Kuvayi Milliye'si tadında bir oluşum, Baltık'taki Forest Brothers gibi ama artık son 400 yılda tarihe mâl olmuş Leh şanssızlığından onlar da muzdarip. Adamlara anti-komünist yaftasını güzel güzel yapıştırırken kimse bu adamların Naziler'e karşı savaştığını da söylemiyor. Oboz Narodowo Radykalny'i bilmiyorum ama SJW'lere kalsa Elton John hariç herkes "extreme-right nationalist, homophobic, racist ve unpleasant" olacağından o topa hiç girmedim. "Topa girmek kalıbı çok seksist ve şovenist, triggerlandım, OMG rape" diyecek SJW arkadaşlar için şimdiden geçmiş olsun said: Polonyalı kadınlara Müslüman erkeklerden uzak durma tavsiyeleri vermek gibi ilginç aktiviteleri var Şu da çok yersiz değil ya inan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Hintli kadınlara müslüman erkeklerden uzak durmaları için tavsiye veriyorum, her ülkede en doğru hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 geçen youtube'da iyi güldürüyor diye ehli sünnet tv'ye subscribe etmiştim. sileyim de sonra başım ağrımasın bunlar gibi ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Çok psycho ama Q2 2015 demiş daha var boşuna heveslendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 said: The Greenlight campaign was taken down just a couple of hours after it went live. "We wanted you guys to know that based on what we see on Greenlight we would not publish Hatred on Steam," Valve told developer Destructive Creations. "As such we'll be taking it down." steam e gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Postal var steamde... Gerizekalı bu steam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 (td) Sikayet spamlemislerdir. Boo steam boooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Elemanların sitesine göre açıklama aynen o alıntıda yazılan kadar. Manhunt ve Postal'ı satıyorsunuz ama demiş haklı olarak. Manhunt oynamadım ben. Postal'ın oyun niteliği olarak tartışılır ama sakıncalık namına hakikaten gram farkı yok şu oyundan. Hadi panpalar Postal'ı reportluyoruz offensive diye. Protesto! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 abi greenlight'a geri gelmiş. vote pls http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=356532461 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Manhunt falan daha kötü bunun konseptinden. İşlediğin cinayetleri reality showa koyuyorlar, ne kadar kötüyse o kadar puan falan alıyorsun. İkinci oyununda sıçtığını eline alıp sana fırlatan deliler falan da var. Steam'in onları satıp bunu satmamak için hiçbir dayanağı yok. Bisküvi bunun videosunu yapıp iyice sıkıştırmış elemanları. Geri koymak zorunda kalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 manhunt hala win7'de çalışmıyor di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 manhunt in 2. sini oynamamistim ben ya nasi guzel mi birincisi oynadigim en manyak oyunlardandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 http://www.gamespot.com/articles/gabe-newell-steps-in-to-reinstate-controversial-sh/1100-6424263/ said: "Hi, Jaroslaw. Yesterday I heard that we were taking Hatred down from Greenlight. Since I wasn't up to speed, I asked around internally to find out why we had done that. It turns out that it wasn't a good decision, and we'll be putting Hatred back up. My apologies to you and your team. Steam is about creating tools for content creators and customers. Good luck with your game. -Gabe. adam bir fucking boss ve hala "neyini seviyorsunuz" diyen var. bunu ^ greenlight sayfasına bakıyorum da 250+ thread ve 6000 mesaj, en tepede "anita skini de koyun" başlığı. fassbender gibi gülüyorum. http://www.youtube.com/watch?v=9WoV9Lai1CM said: Destructive Creations 5 days ago Great, hilarious job! Damn, I have to make that intro animation in Hatred to be as good as in your trailer (yeah, I know it's a live movie on a greenscreen, but still). We wish you luck with your project! :) ISBIT GAMES 5 days ago +Destructive Creations Thanks! may the love be with you =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ve taraftar çıldırıyordu GABEN! GABEN! GABEN! https://www.pcmasterrace.net/uploads/avatars/avatar_42.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar