ginaly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 izleyemedim ya kaldırılmış video :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Utube da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 neden kendisini öldürdüğü konusu pek ilgimi çekmedi ama en azından ölümünü kadavra olma isteğiyle anlamlı kılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 he izledim şimdi. gayet makul bir şey yapmış adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ben intihar edecek olsam gider ışidle falan savaşırım yada uçaktan paraşütsüz atlarım. bu ne böyle amele gibi evde intihar mı edilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 oha millette ne fantaziler varmış, uçaktan paraşütsüz atlamalar falan lol. bence sen alırsın yanına paraşüt, yere çakılmadan önce bayılmazsan tırsıp açmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 izlemedim-izleyemedim videoyu. bir çok hamamböceği yaşarken, düzgün insanların kendini öldürmesi üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 10 dakikalık video ile adamın düzgün bir insan olduğunu tespit ettik yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 izledim bence komikti. almış şarabı eline entel entel bişeyler anlatıyo. napak öldü diye sempati duyup ağlayak mı sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Adam Cesur diyen tayfayı ekşiye yönlendirin direk.. O adam cesur abi yeaaa diyenlerin orda agızlarına bir sıçıyolar ki o kadar güzel sıçılamaz yani.. ön sayfadaki arkadaşı da hemen yönlendirelim oraya.. Adam cesur falan değil. alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Ailesi varsa video resmen onlara eziyet olur geri kala hayatlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 abi final olmamış. sory pompalı ile beynini dağıtmasını beklemedim de ilaç içmesi ya da bileklerini kesmesi epik olurdu.o zaman şukusunu verirdim (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 final bu çağda fazla ciddi olmuş. ama 70'lere çok tatlı giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Sorunsuz bir intihar,bedenini de kadavra yapacak daha ne olsun. Ben burada bir problem göremedim. Olağan bir durum herkes için değil ailesi ve arkadaşları için hazırlamış videoyu. Eh birazda eski sevgilisine vicdan azabı çektirerek cezalandırmak istemiş olabilir,orasını bilemem. Yani bir insan kimseye zarar vermeden kendi yaşamını sonlandırmak istiyorsa ve sorumlulukları da yoksa ben bunun normal olduğu kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Sorumlulukları olsa bile bi noktadan sonra kimsenin bir şey demeye hakkı yok.Hayat onun hayatı.Şov yapmamaya çalışmış elinden geldiğince.Bi miktar elbette vardır hafif hafif ama ego bu.Normaldir varsa da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Eternal said: Adam Cesur diyen tayfayı ekşiye yönlendirin direk.. O adam cesur abi yeaaa diyenlerin orda agızlarına bir sıçıyolar ki o kadar güzel sıçılamaz yani.. ön sayfadaki arkadaşı da hemen yönlendirelim oraya.. Adam cesur falan değil. alakası yok. götün sıkıyorsa öldürsene kendini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 oldurmek kolay birader, sikiyosa yasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 aquila said: oldurmek kolay birader, sikiyosa yasa. olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 herkes küçük birer allah kesilmiş, canı ben verdim nasıl alırsın tripleri. onun boynu onun kararı olm. ekşide monologla birilerinin ağzına sıçtığını sanmak da iyiymiş. forum öyle entry girmeye benzemez alıntılayarak, çetelesini çıkararak cevaplar, sifonu çekeriz izi kalır o derece!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 video cekti diye niye bu kadar prim yapti lan bu, senede kac kisi intihar ediyo kimsenin umrunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 adam öldü ne primi yahu. grimfandango mu bu biletini trene upgrade etmişler cennette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 kendimi gördüm ve tırstım link arayan arkadaşlar http://www.youtube.com/watch?v=3lr6qcaQX7E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 aquila said: video cekti diye niye bu kadar prim yapti lan bu, senede kac kisi intihar ediyo kimsenin umrunda degil. intahar ediceksen arkada kalanlara yük bırakmamak önemli bişi. baya cok önemli aslında. kahralıyo insanlar. o acıdan gerekli nezaketi göstermiş, bi sürü insanın göstermediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 intihar ediyosan, yuk birakmamak diye bisey yok, kendini rahatlatmis son anlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 la primi yapan adamd egil, olay asdf. arcane said: adam öldü ne primi yahu. grimfandango mu bu biletini trene upgrade etmişler cennette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar