Flassh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 bunlar noyanın arkadaşı değil miydi /summon noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Günde 65464654606 kere dinlemeden yapamıyorum. Aşık oldum hatuna. Sosis Abi sen bulaştırdın bunu, iste bana bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 noyan klibinde oynamıştı seni görmem imkansızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 tuhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Flassh said: bunlar noyanın arkadaşı değil miydi /summon noyan hemen paticikte tüm hayranlarına ;D http://vimeo.com/51369772 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Masakari said: Günde 65464654606 kere dinlemeden yapamıyorum. Aşık oldum hatuna. Sosis Abi sen bulaştırdın bunu, iste bana bari. Olur kardeşim, Gaben'e baklava yollayacağınıza yaptırın bi çikolata bi çiçek gidelim isteyelim alhın izniylen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 niye öyle hareket çekmiş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 şekilci boş tayfa. noyan tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ilk şarkı acayip kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Daesu said: şekilci boş tayfa. noyan tier paticikteki süper şekilsiz adamlardan avengers kursanızda bir işe yarasanız. Anca herkese giydirin hayatın en anlamlı hareketi bu olsa gerek ? ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ;D;D; ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 noyan allasen pink floyd'un dediği gibi nedir ya. martin luther mi bu. fiili bir şey mi değiştirmiş. dünya dönüyor diye canını tehlikeye mi atmış. köleliği mi kaldırmış. KÖRT KOBEYNİN DEDİĞİ GİBİ, ERGEN RUHU KOKUYOR. sanatçıya backlink atmak nedir ya. bak hala sinirliyim. böyle terimler kullanan arkadaşınız varsa kafasına vurun. hemen şimdi gidin. ÇABUK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Şimdi diyorsun ki "another brick in the wall" önemsiz, değersiz, kimsenin bilmediği, duymadığı bir " şarkı sözü"dür. MLK demiş olsa alıntılanabilirdi ama pink floyd değerli değil çünkü şarkıcı. Doğru mu anladım? Doğru anladıysam sana laflar hazırladım da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ben şarkıyı baya beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Nazım hikmet abidin dinoya link attığında kafasına vuracak arkadaşı yokmuş iyi ki. Veya halikarnas balıkçısı eflatuna link attığında, hatta hande yener shakespeare linki attığında - romeo romeo. Ulen sanatçıya link atılır mı ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 gaza gelip ilk aklına geleni yazıp saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 fsdfds gönderme yaparsın. referans verirsin. mesela; iki sıra arkadaşıydık türk eğitim sisteminden ürkektik rüzgar esti değiştik bir başka tuğladan farkımız kalmadı duvarda. böyle yap gönder canımı ye. benim dediğim mesela oturuyorsun barda, evet abi pink floydun dediği gibi diye cümleye girersen karikatür gibi kaçıyor. çünkü adam etliye sütlüye dokunmamış düşüncesini söylemiş parasını kazanmış. ilk amaç düşünce değil yani sanat. hadi barda bir derece söylenir tabi olm zaten bok gibiyiz hepimiz vs. ama "x grubunun dediği gibi" üzerine şarkı yapmak nasıl bir yaratıcılıktır yareppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 o senin yazdigini soylese daha sarki studyodan cikmadan ASDHAHSADHSADHA PINK FLOYDDAN CAKMIS ANLAMICAZ SANDI diye samari yer sarkiyi dinlemedim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 çok güzel kadın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Ren said: fsdfds gönderme yaparsın. referans verirsin. mesela; iki sıra arkadaşıydık türk eğitim sisteminden ürkektik rüzgar esti değiştik bir başka tuğladan farkımız kalmadı duvarda. böyle yap gönder canımı ye. benim dediğim mesela oturuyorsun barda, evet abi pink floydun dediği gibi diye cümleye girersen karikatür gibi kaçıyor. çünkü adam etliye sütlüye dokunmamış düşüncesini söylemiş parasını kazanmış. ilk amaç düşünce değil yani sanat. hadi barda bir derece söylenir tabi olm zaten bok gibiyiz hepimiz vs. ama "x grubunun dediği gibi" üzerine şarkı yapmak nasıl bir yaratıcılıktır yareppim. kadinin develerle yasiyorum diye sarkisi var. sen nelerden bahsediyosun. sence kadinin boyle mesaj vereyim falan diye bi derdi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Beğenmedim.Pink floyd piç olmuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 serdar ortaç performansından iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=UrdbP-EcP6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bu videodan sonra Mr.Pink çarptı adamı ağzı burnu kaydı hasta oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 sostizm said: Uzay kafası kocaman Bombardıman Beni sakladığı o küçük gezegen Darmaduman Şimdi şunun "aşk bu kızılötesi yaralı müzesi hareket edemem..." den ne farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar